Annonce
Horsens HK

HH har fået lovende start med syv nye spillere

Melissa Petrén var den bedste af de syv nye i de første to kampe. Privatfoto.
Det nyoprykkede HH-hold vandt 31-21 over norske Fredrikstad og 16-14 over svenske Lugi efter kun 14 dages træning.
Annonce

Viborg: Horsens Håndboldklub ser ud til at have fået hentet fine forstærkninger til sit nyoprykkede ligahold.

Efter kun 14 dages træning vandt HH sine to første kampe i Viborg Cup'en med 31-21 over Norges nummer fem, Fredrikstad, og 16-14 over svenske Lugi.

- Vi er ikke toppet endnu, siger HH-træner Henrik Okkerstrøm. På baggrund af to ugers træning var jeg meget tilfreds, men der skal ske meget endnu. Der er mange nye spillere, der skal spilles ind, men det skal vi nok nå inden premieren.

Syv nye er blevet testet i Viborg Cup'en.

Melissa Petrén, kåret som årets komet i svensk håndbold, hentet hos Lugi, var den bedste af alle de nye ved den første test, sammen med Emily Baunsgaard, lød træner Henrik Okkerstrøms vurdering.

De to målmænd Frederikke Rasmussen og Claudia Rompen, hentet i Sønderjyske, har delt målmandsposten. Der er ikke udpeget nogen første-keeper.

Frederikke Gulmark, kommet fra Gjerpen, gjorde det fint som bagspiller sammen med Othilia Christensen, tidligere Skanderborg.

Ricka Ginstrup, kommet fra Sønderjyske, og Line Skak Nielsen, kommet fra Nykøbing Falster, var god på stregen, og Mette Lassen gjorde det godt på fløjen. Hun er kommet fra Fredericia.

Daniela Gustin, svensk bagspiller, der er kommet fra Bietigheim, er fortsat skadet, og det samme er Camilla Sommer og Kathrine Kubicki.

- Kampen mod Lugi blev ødelagt af, at det regnede ned i Viborg Stadionhal tre steder, og kampen blev skåret ned til to gange 20 minutter. Vores indsats kunne have været bedre. Jeg synes, vi var lidt for sjuskede, sagde Henrik Okkerstrøm.

HH spiller igen torsdag aften mod det norske hold Sola, fredag aften er hyggeaften.

I næste uge har HH træningssamarbejdet med Randers onsdag aften, og torsdag spiller HH mod Jan Pytlicks tropper fra Odense i Vissenbjerghallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce