Annonce
Sport

HH fortsætter sejrsstimen

Amanda Brogaard blev topscorer for HH med otte mål i sejren over Ringsted. Foto: Michael Just

Ringsted blev sat på plads i anden halvleg.

Horsens: Horsens Håndboldklubs 1. divisionskvinder har stadig kurs direkte mod oprykning til ligaen. Det har en julepausen ikke ændret på. På eget halgulv blev Ringsted besejret med 29-20, og dermed er forspringet til det nærmeste forfølgere i toppen af rækken intakt.

Sønderjyske halter efter med fem point, men har dog en kamp i hånden.

Første halvleg mod Ringsted sluttede 11-11, men i anden halvleg var der ingen tvivl om kampens udfald.

- Vi sjuskede med vores afslutninger i slutningen af første halvleg. Vi scorede ikke i otte minutter, selv om vi kom frem til nogle fine muligheder, siger HH-træner Henrik Okkerstrøm.

I anden halvleg kom Ringsted foran med 14-12, men derefter scorede seks gange i træk og kom foran med 18-14. Det blev kort efter til 22-16, og så var der ikke meget mere at spille om.

- Vores forsvar blev bedre, og Frederikke havde flere redninger, og vi scorede på vores chancer. Oven i fik vi nogle lette kontramål, siger Henrik Okkerstrøm.

- Ringsted har et fint hold, og deres start-syver ser fin ud, men de kan ikke skifte ret meget ud. Der har jeg flere muligheder, selv om vi stadig har flere skader, siger HH-træneren.

HH spiller igen næste søndag ude mod Fredericia.

HH-Ringsted 29-20 (12-13)

1. division, kvinder

Målscorere for HH: Amanda Brogaard 8, Camilla Madsen 7, Sofie Fynbo 5, Camilla Sommer 4, Marie-Louise Sundgaard 1, Märta Hedenqvist 1, Charlotte Bisser, Emily Baunsgaard 1.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce