Annonce
Horsens

HH-formand: Vi er klar til den nye sæson

Jørgen Møller og HH er klar til den kommende sæson. Foto: Charlotte Adsbøl
HH Elites ligahold har et budget på 7,3 millioner kroner til den nye sæson - to tredjedele af sponsorerne er på plads.

Horsens: Med et budget på 7,3 millioner kroner går HH Elite ind til sin anden sæson i Danmarks bedste håndboldrække.

Jørgen Møller, direktør, drøner Horsens tynd i øjeblikket for at blive færdig med sponsoraftalerne, så han kan få en smule ferie.

- Jeg har færdigtegnet to tredjedele af sponsorerne, siger han. I håndboldkredse forventer man en nedgang på mellem 15 og 25 procent på grund af corona'en, men hos os går det i nul. Vi har mistet en enkelt sponsor, nogle har skruet ned, mens andre har lavet større aftaler, og det er jeg meget tilfreds med.

27 personer er hjemsendt på lønkompensation, heraf de 16 spillere plus trænerne.

De spillere, der forlader HH Elite efter denne sæson, stopper med kompensation 30. juni.

De spillere, der fortsætter i HH, udløber 8. juli. Så er det slut med kompensation.

- For HH Elite har kompensationen været en god ordning, fastslår Jørgen Møller. Vi kommer ikke til at tabe penge på ordningen, men det er en hård tid. Vi skal bruge 500.000 kr. om måneden. Seks millioner af udgifterne er kontanter, de sidste 1,3 millioner kroner er andre aftaler.

Jørgen Møller forventer stadig, at han kan holde tre ugers pause om en uges tid.

Annonce

Træningsstart

Lars Frederiksen og hans spillere starter træningen igen onsdag 15. juli kl. 9.30 i Forum Horsens.

Alle 16 aftaler er på plads, og der er ingen ændringer i truppen i forhold til de aftaler, der blev lavet under corona'en i marts og april.

HH tager i træningslejr i Vendsyssel fra 6. til 9. august og skal bo i Vrå. Her spilles træningskampe mod Randers, Aarhus og Holstebro.

Der spilles pokalkamp 13. august mod Vendsyssel i Syvsten.

Turneringen starter 22. august, men HH har endnu ikke fået spilleplanen. DHF ved stadig ikke, om Aalborg skal med i den bedste række. Sagen ligger stadig i DIF's appeludvalg.

HH's to svenske landsholdsspillere Melissa Petrén og Daniela Gustin er stadig hjemme i Sverige, hvor de har været i træningslejr med det svenske landshold i nogle få dage.

Ricka Gindrup har gennemgået en mindre operation i knæet i coronapausen.

- Vi budgetterer med 1000 tilskuere til vore hjemmekampe, siger Jørgen Møller, der meldte sig som frivillig og investor i 2014 til en 10 års plan.

- Jeg har påtaget mig et ansvar, og det overholder både min kone Lone og jeg, selv om vi er ulønnede. Lise og Henning Jørgensen bidrager med økonomisk støtte, mens Lone og jeg bidrager med vore kompetencer. Der er utrolig mange praktiske ting, der skal ordnes.

Annonce

Best of the rest

HH Elites målsætning er klar.

- Vi går efter at blive best of the rest i den kommende sæson, og så er målet at komme i slutspillet i næste sæson, men hvis chancen byder sig i denne sæson, er vi naturligvis klar, siger Jørgen Møller.

Han anser Esbjerg, Odense, Viborg, Herning-Ikast, København og Nykøbing Falster for at være de seks tophold, og Holstebro, Skanderborg, Ajax og Vendsyssel for at være de fire hold i bunden.

Det er placeringerne fra nr. syv til 10, HH Elite forventer at komme til at spille om.

Her er konkurrenterne Aarhus, Randers og Holstebro, og det er netop dem, Lars Frederiksen har valgt til træningskampene i Vendsyssel for at få et klart fingerpeg om holdets styrke. HH Elite ser ud til at være forstærket i forhold til sidste sæson, men der er syv nye spillere, der skal spilles ind på holdet, og det har Lars Frederiksen kun en måneds tid til at klare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce