Annonce
Horsens HK

HH fik store klø i Randers

HH kunne ikke holde Jamina Roberts og Randers fra fadet. Gæsterne tabte med hele 14 mål. Foto: Annelene Petersen
HH tabte stort i Randers i lørdagens ligakamp. Kampen endte 36-22 efter 16-9 i pausen.

Randers: Horsens HK var ikke levnet mange chancer, da klubben lørdag tog til Randers for at spille mod rækkens nummer ni. Randers er et hold, som ser en lurende konkurs i øjnene, men det lod hjemmholdet sig ikke mærke af. HH tabte med hele 36-22 efter en pausestilling på 16-9.

Det begyndte ellers ok for de undertippede gæster, som var foran med 6-5 i det 12. minut, men så tog fanden ved hjemmeholdet, og fra det punkt kiggede Randers sig ikke tilbage.

6-5 til HH blev til 10-6 til Randers, og det virkede som om, at denne pludselige aggressivitet i hjemmeholdets spil var nok til at tage luften ud af gæsterne trods den udmærkede begyndelse.

Med stillingen 16-9 i pausen var kampen de facto slut

HH var bagud med syv, og det blev ikke bedre efter pausen. Melissa Petrén var atter en slags enmandshær for HH, men hendes syv mål rokkede ikke meget ved det samlede billede.

HH tabte med hele 14 mål, 36-22, og selvom nederlaget var forventet, må dets størrelse alligevel gør ondt.

HH spiller igen allerede torsdag klokken 19.00 på udebane mod TTH Holstebro.

Randers-Horsens HK 36-22 (16-9)

Dameligaen

Mål for Randers: Sabine Pedersen 7, Jamina Roberts 5, Julia Eriksson 4, Celine Sivertsen 4, Rikke Thorngaard 4, Mia Kragballe 3, Line Nørgaard 3, Signe Schaar 2, Camilla Degn 1, Katrine Larson 1, Laura Nielsen 1, Mathilde Orkild 1,

Mål for HH: Melissa Petrén 7, Frederikke Gulmark 5, Emily Baunsgaard 3, Line Skak 2, Charlotte Bisser 1, Amalie Wichmann 1, Melina Kristensen 1, Camilla Madsen 1, Mette Lassen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce