Annonce
Sport

HH fik revanche mod Vendsyssel

Sofie Fynbo blev HH's topscorer med seks mål i Frederikshavn. Her scorer hun et af de seks mål. Foto: Michael Just.

HH konsoliderede førstepladsen med sejr på 30-20 - Emily Baunsgaard fik comeback efter sin skade.

Annonce

Frederikshavn: HH's 1. divisionsdamer konsoliderede førstepladsen med en komfortabel sejr på 30-20 på udebane over Vendsyssel i Frederikshavn.

Vendelboerne fulgte med til 13-11 ved pausen, men i anden halvleg tog HH afstand og bragte sig foran 28-15 med 10 minutter igen.

- De seneste to år har vi tabt på udebane mod Vendsyssel, så det var en god sejr for os, sagde HH-træner Henrik Okkerstrøm.

- Vendsyssel har et godt hold, og de voldte os problemer i første halvleg. Her tilspillede vi os en del chancer, men brændte for meget.

- Det gik bedre efter pausen. På mindre end 20 minutter øgede vi føringen fra to til 13 mål, og vi scorede 17 mål i anden halvleg, mange af dem på hurtige kontraer.

- Jeg var meget tilfreds med indsatsen. Der var mange, der gjorde det godt, især Sofie Fynbo og målmand Frederikke Rasmussen, sagde Henrik Okkerstrøm.

Emily Baunsgaard fik comeback efter sin skade.

- Jeg havde ikke regnet med, at hun kunne blive klar før jul, men hun kom ind i fem minutter og fik dermed lov til at snuse til holdet igen. Hun kommer også på banen i Hadsten på lørdag, sagde Henrik Okkerstrøm.

HH slutter håndboldåret 15. december hjemme mod Oddense.

Vendsyssel-Horsens HK 20-30 (11-13)

1. division, kvinder

Mål for HH: Sofie Fynbo 6, Camilla Madsen 5, Marie-Louise Sundgaard 5, Amanda Brogaard 4, Märta Hedenquist 4, Mia Møller 1, Marie-Louise Søberg Nissen 1, Kathrine Kubicki 1, Laura Nørgaard 1, Emily Baunsgaard 1, Camilla Sommer.

Stillinger undervejs: 3-2, 5-5, 6-8, 9-13, 11-13, 13-18, 14-25, 15-28, 20-30.

Tilskuere: 150 i Arena Nord, Frederikshavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce