Annonce
Sport

HH er på førstepladsen

Sofie Fynbo blev topscorer med fem mål i premieren i Bjerringbro. Arkivfoto: Martin Ravn

Premieresejr til HH's 1. divisionskvinder.

Bjerringbro: Ambitionerne er store i Horsens Håndboldklub, og spillerne levede fredag op til forventningerne med en premieresejr på 21-16 ude over Bjerringbro.

Det var turneringens første kamp, og HH-damerne har dermed fået en forsmag på, hvordan det er at ligge på førstepladsen.

- Indsatsen var stort set udmærket, sagde HH's co-træner Jan Laugesen.

- Vi afgjorde kampen i det første kvarter af anden halvleg, hvor Stephanie Rasmussen viste høj klasse. Hun havde 14 redninger alene i anden halvleg og pillede pynten af Bjerringbro og tog seks-syv oplagte chancer.

- Hun virkede lidt nervøs i første halvleg, fordi vi ikke havde Frederikke Rasmussen med. Hun var ude med hold i nakken.

- Sofie Fynbo lavede nogle flotte mål, hvor hun hamrede bolden ind i trekanten, men 21 mål var dog fem-seks mål for lidt. Vi skal have en højere scoringsprocent.

- I kampens sidste kvarter gik vi i stå, men kampen var afgjort forinden, og Bjerringbro havde ikke samme bredde som os. Nu glæder vi os til kampen mod Skanderborg næste søndag. Vi tabte til dem i pokalkampen før sommerferien, men det er to helt andre hold, der mødes, sagde Jan Laugesen.

Målscorere for HH:

Sofie Fynbo 5, Laura Nørgaard 3, Janne Brandt 2, Camilla Sommer 2, Mia Møller 2, Camilla Madsen 2, Märta Hedenquist 2, Steinunn Hansdottir 1, Marie-Louise Sundgaard 1, Mette Brandt 1.

HH's første hjemmekamp er lokalopgøret mod Skanderborg næste søndag.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce