Annonce
Horsens

HH Elites topscorer skadet i pokalnederlag

Melissa Petrén måtte udgå med en skade, og det gik ud over HH Elites angresbspil. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Frederikke Rasmussen og Daniela Gustin blev gemt til onsdagens kamp mod Holstebro - Melissa Petrén udgik med en skade efter et minut.

Horsens: - Det er mig, der har taget beslutningen om at spare Frederikke Rasmussen og Daniela Gustin mod Randers. Det er vigtigere, at de er klar til onsdagens kamp mod Holstebro, sagde HH-træner Lars Frederiksen.

Frederikke Rasmussen sundede sig et par dage ekstra og var ikke i Forum Horsens for at følge sine kammerater mod Randers, hvorimod Daniels Gustin sad på bænken, omklædt, skrevet på holdkortet, men ikke med planer om at gå på banen.

Stephanie Andersen og Claudia Rompen vogtede Horsens-målet på skift, og Lars Frederiksen fik dermed mulighed for at opleve styrkeforholdet mellem sine tre keepere.

Annonce

Allerede efter et minut måtte topscorer Melissa Petrén udgå med en skadet finger, der gik af led.  Hun blev kørt på skadestuen. Det er uvist, om hun bliver klar til onsdagens kamp mod Holstebro.

Trine Knudsen overtog kommandoen på HH-holdet sammen med Susanne Madsen og Emily Baunsgaard, og på fløjen var Mette Lassen et friskt pust.

HH startede bedst

Uden de tre profiler tabte HH pokalkampen med 20-18 efter 12-10 ved pausen, men HH var foran flere gange undervejs, og Lars Frederiksen fik en del opgaver med hjem.

HH startede bedst, men foran 3-2 brændte hjemmeholdet to straffekast. HH var foran 4-3, men Randers scorede fem mål på stribe, mens HH havde 10 minutters måltørke.

Randers lignede en sikker vinder ved 8-4 og 11-6, men HH fik styr på forsvaret og reducerede til 11-9 og 12-10 inden pausen.

Det lykkedes HH at udligne til 12-12, ikke mindst takket være godt målmandsspil af hollandske Claudio Rompen, pg Emily Baunsgaard bragte HH foran for første gang i en halv time ved 13-12.

HH Elite-Randers 18-20 (10-12)

Pokalturneringen

Mål for HH: Emily Baunsgaard 7, Susanne Madsen 3, Trine Knudsen 2, Mette Lassen 2, Camilla Madsen 2, Julie Gantzel 1, Anne-Sofie Filtenborg 1.

Mål for Randers: Mai Kragballe 4, Sidsel Mejlvang 4, Julie Pontoppidan 3, Signe Schaar 3, Christina Jacoben 2, Mie Møller 2,  Nicoline Olsen 1, Camilla Degn 1.

Tilskuere: 326.

Stillinger undervejs: 3-2, 4-3, 4-8, 5-10, 6-11, 9-11, 10-12, 13-12, 13-15, 18-16, 18-20.

Det udløste stillingskrig, og holdene fulgtes til 15-15.

Annonce

Claudia bedst

Begge hold havde en stor spildprocent.

HH forsøgte med syv mod seks med skiftende succes, men kom foran 18-16.

Bedste HH-spiller var målmand Claudia Rompen.

HH scorede dog kun to mål i de sidste 10 minutter, og det udnyttede Randers til at score til 19-18 ved Sidsel Mejlvang, tidligere Skanderborg, og Signe Schaar afgjorde kampen ved at score i et tomt Horsens-mål til 20-18.

- Jeg var tilfreds med forsvaret, men jeg kan ikke være tilfreds med et nederlag. Vi brændte alt for mange chancer, og det var et stort handicap, at Melissa Petréns finger gik af led efter et minut, sagde HH-træner Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Har du prøvet en sofari? Nu inviterer kendt landmand indenfor

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce