Annonce
HH Elite

HH Elites administrationschef får travlt i den nye sæson

En glad Keld Jensen ses her efter den sidste kamp i sæsonen i Aabenraa. Foto: Michael Just.
Keld Jensen kommer på fuld tid i en alder af 64 år i håndboldklubben, der lige har sikret sig en ny sæson i ligaen.

Horsens: For et år siden stod HH Elite og manglede en administrationschef på omkring 55 år.

- Det er ærgerligt, jeg er blevet 63 år, for ellers var det et spændende job for mig, sagde HH Elites faste videomand gennem 30 år, Keld Jensen.

- 63 år er da ingen alder. Du kan sagtens holde seks-syv år mere. Hvis du er klar, er jobbet dit, sagde HH Elites direktør Jørgen Møller.

Annonce

For tidligt

- Det var alt for tidligt for mig at holde op på arbejdsmarkedet. Jeg havde arbejdet som programmør i Aarhus i 15 år og var på udig efter et nyt job. Pludselig var jobbet der. Min opgave var at aflaste Jørgen Møller, og når jeg tænker over, hvor meget han skulle nå, var det helt vanvittigt, siger Keld Jensen.

- Keld havde været klubbens videomand gennem 30 år. Han kendte klubben, jargonen og værdierne og kunne gå lige ind i jobbet. Han var den perfekte mand til jobbet, siger Jørgen Møller.

Nu har Keld Jensen været i jobbet i lidt mindre end et år - siden pokalkampen mod Vendsyssel, der var den første kamp i den nu afsluttede sæson, og nu er han blevet ansat på fuldtid fra 1. juli.

Annonce

Sponsoropgaver

- Min opgave er at sørge for, at LED-banderklamerne er i orden. Jeg skal sørge for, at alle aftaler med sponsorer bliver realiseret. Morten Holmer laver de nye aftaler, og jeg laver det, han har aftalt med sponsorerne. Vi har omkring 100 sponsorer. Nogle ønsker deres reklamer lavet om. Det er også mig.

- Trøjesponsorerne skal være korrekte. Jeg laver facebook sammen med Maria Mose Vestergaard. Vi har åbent på kontoret hver dag kl. 9-13, og vi har arrangementer, golfdag 7 juni, afslutningsreception 16. juni og netværksmøder. Jeg skal sørge for, at de nye sponsorer føler sig velkommen, og hvis der går noget i stykker, hiver jeg min fortid som programmør op af skuffen og er med til at reparere.

Annonce

Udekampene

- Jeg fortsætter med at optage alle kampene på video til trænerne. I denne sæson har jeg været med til alle udekampene. Det vil jeg helst for at følge holdet så tæt som muligt. Jeg glæder mig til den nye sæson. Jeg har det bedst, når vi vinder mindst halvdelen af kampene, og sådan har det ikke været i de seneste to sæsoner, men det bliver der nu, forsikrer han.

Keld Jensen er gift med Ingrid. De har to piger på 28 og 30 år, og dem får han også tid til at være sammen mellem opgaverne i HH Elite.


63 år er da ingen alder. Du kan sagtens holde seks-syv år mere. Hvis du er klar, er jobbet dit.

Jørgen Møller, direktør i HH Elite
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Seneste plus

Annonce