Annonce
Horsens

HH Elite's topscorer ramt af corona

Melissa Petrén er kravlet i seng i Sønderborg med corona og koncentrerer sig om at blive klar til søndagens kamp mod Vendsyssel. Foto: Ole Nielsen.
Melissa Petrén er ikke med hos HH Elite i tv-kampen mod København - HH har fem spillere ude, men kun fire af dem har corona.

Horsens: HH's topscorer Melissa Petrén er smittet med corona, og hun kommer ikke med i tirsdagens tv-kamp mod det, der ligner hendes kommende klub København Håndbold.

Daniela Gustin har også haft corona og har stadig karantæne, men er rask igen og klar til søndagens kamp mod Vendsyssel.

Mette Lassen og Rina Rexhepi er også coronaramt.

Annonce

- Vi har også Anne-Sofie Filtenborg ude med en skade, men hun har ikke corona. Hvis alle fem spillere havde været ude på grund af corona, kunne vi have fået kampen udsat, og det ville vi naturligvis gerne, når vi er så svækket, siger HH Elites træner Lars Frederiksen.

Ramt af uheld

- Vi har været ramt af uheld hele sæsonen. Kun i én kamp har vi stillet i stærkeste opstilling. Det var udekampen mod Silkeborg, og her vandt vi. Det bliver en stor mundfuld mod et stærkt københavnerhold, der i min verden er blandt de fire bedste hold herhjemme, men vi har alle forsvarsspillere til rådighed, og vi er klar til at give alt og vil forsøge at stikke en kæp i hjulet på dem, siger Lars Frederiksen.

En af hans taktiske finesser er syv mod seks-spillet, der har fungeret godt i flere kampe.

- Vi spillede en fin kamp i København og var foran med tre mål midt i anden halvleg, men tabte til sidst. Jeg føler, vi står godt til København, mens vi står dårligt til Aarhus, siger han.

Hans mål er at slippe helskindet fra tv-kampen, selv om det ligner en øretæve , og være klar til søndagens udekamp mod bundholdet Vendsyssel. Her må der ikke være tvivl om udfaldet.

Annonce

Dialog med Melissa

Lars Frederiksen er bekendt med, at Melissa Petrén har talt med København Håndbold.

- Jeg forstår godt, at Melissa undersøger mulighederne. Lønmæssigt kan vi ikke være med København. Vi ved, at hun stiger i løn efter to fine sæsoner i dansk håndbold. Vi kan ikke forhindre hende i at skifte klub, men vi har stadig en god dialog med Melissa, og jeg håber stadig, hun vælger at blive i Horsens. Hun lægger stor vægt på, at hun skal udvikle sig som håndboldspiller, og det er netop i Horsens, hun har udviklet sig fra at være et talent til at være svensk landsholdsspiller. Den udvikling kan sagtens fortsætte, siger Lars Frederiksen.

Horsens-træneren arbejder på projekter, der vil få håndboldens verden til at spærre øjnene op, hvis de lykkes - men de er ikke på plads endnu.

- Vi har gang i nogle spændende ting, og jeg oplever, at spillerne gerne vil til Horsens, fordi de ser os som et spændende projekt, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Horsens

Børneområdet skal spare 17 millioner: Det kan gå ud over kørsel til specialbørnehave og åbningstider i dagtilbud

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce