Annonce
HH Elite

HH Elite fik nej til at flytte kamp: Jagtede alle marginaler før hård duel mod København Håndbold

Det ene af HH Elites to nyindkøb i oktober, Emily Stang Sando, fik debut i holdets seneste kamp mod Odense Håndbold. Onsdag kan hun se frem til at være flankeret af Chana Masson, der har meldt sig klar igen efter at have siddet ude med en mindre skade i to kampe. Foto: Michael Just
Nyindkøbet Marija Obradovic kommer ikke i aktion for HH Elite mod København Håndbold, da spilletilladelsen endnu ikke er på plads. I stedet har cheftræner Jan Leslie rustet sine vanlige spillere på et opslidende opgør mod en modstander, der er bedre, end tabellen viser.

Horsens: Målt på hvilke modstandere de to hold har mødt i de syv første runder, er det ikke noget stort sammenligningsgrundlag, trænerteamet Jan Leslie og Ronni Boy har haft til rådighed forud for HH Elites hjemmekamp mod København Håndbold onsdag aften.

De fem point, som københavnerne indtil nu har skrabet sammen, er nemlig kommet i land mod modstandere fra den anderledes tunge ende af tabellen, end dem HH Elite har mødt.

Bortset fra København Håndbolds pokalsejr på 29-22 over Ajax København for 14 dage siden, har holdet mødt henholdsvis Holstebro Håndbold, Silkeborg-Voel KFUM, Team Esbjerg, Skanderborg Håndbold, Ringkøbing Håndbold og Aarhus United.

Annonce

Alle hold, der - med undtagelse af Esbjerg - aktuelt ligger udenfor slutspilsplaceringerne, og som Leslies tropper fortsat har til gode at prøve kræfter med denne sæson.

Selv ligger København Håndbold på ottendepladsen, men Jan Leslie mener dog ikke, at det nødvendigvis er lig med en mere overkommelig modstander.

- Analyserer man på deres kampe, så har de spillet bedre, end tabellen viser. Jeg tror, de undervurderede Ringkøbing og Skanderborg, og det skal vi ikke forvente, at de gentager mod os. Vi er stadig underdogs, siger cheftræneren, som minder om, at København Håndbold i skrivende stund har de første seks landsholdsspillere - mod HH's to.

Prøvede at flytte kampen

Ved HH Elites afsluttende træning tirsdag var fokus på angrebsspillet, der havde fået et gedigent løft i holdets seneste kamp mod Odense Håndbold.

Dét takket være "klogere og mere tålmodigt angrebsspil". En recept, Jan Leslie også brugte tid på at gentage over for spillerne tirsdag.

- Målet er fortsat at sætte flere gode minutter sammen, for der er stadig meget at gå på, selvom det var bedre i Odense. Nogle af de fejl, vi laver, hænger også sammen med, at jeg har ændret strukturer i spillet - og det kan konkret betyde, at der er spillere, som angriber i stedet for at skyde eller lægger et for hårdt tryk individuelt i situationer, hvor holdet ikke angriber som ét, siger han.

Jan Leslie fortæller, at han har rustet spillerne på en opslidende kamp med mange løbedueller.

I den forbindelse får HH Elite ikke mulighed for at supplere op på halvgulvet med nyindkøbte Marija Obradovic, som har trænet med siden sidste uge, men først er spilleberettiget fra på torsdag.

- Vi prøvede at få kampen flyttet, men der var ikke nogen hjælp at hente, siger HH-træneren.

Annonce

Nyindkøb er spændt på den danske liga

Obradovic debuterer således først i holdet næste udebanekamp mod Holstebro. Ved holdets træning forud for opgøret mod København Håndbold, viste hun dog prøver på, hvad hun er for en størrelse: En fysisk stærkt tovejsspiller, der på kan gå på kant og sætte af udefra.

Endnu mangler hun dog noget kampform efter en inaktiv periode i tyske TuS Metzingen. Den forventer Jan Leslie, at hun kommer til at finde i løbet af en to til fire kampe.

Selv er serberen spændt på at skulle prøve talentet af i den danske liga.

- Den danske liga er en af de bedste i verden - og synonym med attraktiv håndbold. Jeg har indtryk af, at alle hold kan slå alle, og det, synes jeg, er spændende, siger Marija Obradovic, der har 45 landskampe for Serbien på CV'et.

- Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke længere var glad i Tyskland. Så Horsens var den helt rigtige udfordring og en fantastisk mulighed for mig. Jeg er glad for den tillid, som klubben og hele teamet rundt om holdet har vist mig, siger hun.

Ved HH Elites træning tirsdag stod det desuden klart, at Chana Masson havde meldt sig klar igen ovenpå to kampes fravær på grund af en mindre knæskade. Det fremgik også, at Freja Hauge fra Horsens HK endnu en gang er med førsteholdet på grund af problemer hos Amalie Grøn og Emilie Winther.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

AC Horsens For abonnenter

Genlæs livebloggen: AC Horsens tabte et nyt skridt i oprykningskampen

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
KOMMUNALVALG

'Når det ikke er alle, der dropper dem, gør vi heller ikke': Valgplakaterne møder modstand - men nu er de hængt op alligevel

Horsens For abonnenter

Han sad fængslet længere end sin dom, men får ikke erstatning: - Det har været et ekstremt belastende forløb

AC Horsens

AC Horsens-træner ved en skillevej oven på ny skuffelse: En kamp mindre til at rette op på det i

Kultur

Perlerække af Pretty Maids-anekdoter i ny bog: - Vi havde den samme drøm - vi ville være rock stars

Tre gode podcasts til en grå efterårsdag

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Han greb chancen, men holdkammeraterne skuffede

Horsens

Så er der rykket en ny eksotisk madbod ind på Posthuset: Klar med Danmarks største taco

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

AC Horsens

Se videoanalyse og højdepunkter: Årsagerne til AC Horsens-nederlag er åbenlyse

Horsens For abonnenter

560 medlemmer og et jammerligt klubhus: Nu er spørgsmålet, om fodboldklub skal blive eller rykke i retning af Hatting

Debat

Kære politikere: Lad os få et røgfrit Horsens

Annonce