Annonce
HH Elite

HH Elite henter stærk stregspiller i Skanderborg

Celine Holst Elkjær skifter fra Skanderborg til Horsens fra den kommende sæson. Foto: Ole Nielsen.
Celine Holst Elkjær, der er datter af den tidligere mesterbokser Anders Elkjær, skifter til HH Elite fra næste sæson.

Skanderborg: Celine Holst Elkjær, 22-årig stregspiller fra Skanderborg, skifter til Horsens Håndboldklub fra den kommende sæson.

Hun afløser Line Skak på stregen.

- Celine Holst Elkjær er en terrier på stregen, stærk i både forsvar og angreb, og hun er en type lige efter mit hoved, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Celine Holst Elkjær startede med håndbold i Skanderborg, hvor hendes mor June Holst var førsteholdsspiller. Hendes far var dansk mester i boksning i 1990, og seks gange vandt han det jyske mesterskab i 1989, 1990, 1991 og 1992 og igen i 1995 og 1996 vandt han det jyske mesterskab.

Måske har Celine Holst Elkjær arvet noget af faderens evner i infight, selv om hun aldrig har set ham bokse, eftersom hun først blev født i 1997.

- Jeg synes, Horsens har et spændende set-up og et spændende hold og en dygtig træner, siger Celine Holst Elkjær.

- Jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig yderligere under Lars Frederiksen, og det er fint for mig, at Trine Knudsen også har valgt at skifte til Horsens. Hun er god til at finde stregen, og vi havde et fint sammenspil i Skanderborg, siger hun.

Celine Holst Elkjær var på efterskole i Oure og spillede for GOG et enkelt år, men vendte tilbage til Skanderborg og var med til at spille holdet op i ligaen. Hun var også med til at rykke ned igen. Derefter skiftede hun til Aarhus United, hvor hun spillede i et års tid.

- Jeg kunne bestemt ikke klage over spilletid, men kulturen i Aarhus passede ikke rigtigt til mig, så jeg valgte at tage tilbage til Skanderborg, der netop var rykket op i ligaen for anden gang, siger hun.

Celine Holst Elkjær har spillet som amatør i Skanderborg.

- Jeg boede hjemme, så det var ikke noget problem, at vi ikke fik penge for at spille. Nu er jeg flyttet hjemmefra og har også en husleje, der skal betales. Nu betyder det økonomiske lidt mere for mig, eftersom jeg bor i Aarhus, og det er kun småpenge, man får for at spille i Skanderborg, siger hun.

Annonce

Journalist

Celine Holst Elkjær arbejder på Sølund i Skanderborg, men har søgt ind på Dansk Journalisthøjskole til sommer.

- Jeg er glad for mit arbejde på Sølund, og jeg kan stadig tage nogle vagter ved siden af håndbolden og studierne, forventer hun.

- Jeg ser frem til at komme til Horsens. Vi skal stadig skabe et nyt hold med de mange nye spillere, men det er et hold med gode muligheder, siger hun.

Annonce

Farvel til Skak

HH siger farvel til Line Skak efter denne sæson.

- Jeg har været meget glad for at spille i Horsens. Det var været et fint set up. Jeg har været glad for klubben, trænerne og pigerne, og jeg er ked af at sige farvel, men jeg har fået et tilbud fra en anden klub, siger Line Skak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce