Annonce
HH Elite

HH Elite fik smæk: Profiler blev sparet

Emily Baunsgaard blev sparet i store dele af anden halvleg, da kampen mod Nykøbing FH var tabt. Foto: Michael Just
Lars Frederiksen gav to ungdomsspillere debut, da slaget var tabt mod Nykøbing FH.

Falster: HH Elite drømte om en overraskelse i udekampen mod Nykøbing FH, men den lange køretur og forhåbningerne om point endte i det rene ingenting. HH-spillerne fik en regulær endefuld, der på måltavlen blev udmålt i et nederlag på 32-20.

Lars Frederiksens tropper kom hurtigt bagud med 7-1.

- Vi fik reduceret til 10-7, men vi måtte slide hårdt i det, og vi var presset på alle fronter, siger HH Elite-træneren.

Hjemmeholdet, der kæmper for at slippe med i slutspillet om medaljer, gik til pausen med en føring på 14-9, og HH Elites drøm om et comeback i anden halvleg blev forpurret med en føring på 21-11 med 20 minutter igen.

På det tidspunkt havde Lars Frederiksen erkendt, at der ikke var noget at hente i kampen. Af samme grund blev Melissa Petren og Emily Baunsgaard sat på bænken for at undgå skader og for at spare på de to profilers kræfter.

- Vi mødte et stærkt Nykøbing-hold, og vi var chanceløse, siger Lars Frederiksen.

I stedet for Melisa Petren og Emily Baunsgaard blev Rina Rexhepi og Julie Solsø sendt på banen. De spiller normalt på HH's ungdomshold, så der var tale debut i håndboldligaen.

- Vi var i modvind, men det var godt at se et par nye ansigter, siger Lars Frederiksen.

Nykøbing FH-HH Elite 32-20 (14-9)

Håndboldliga, kvinder

Målscorere for NFH: Lærke Nolsøe Pedersen 6, Amalie Wulff 5, Dione Housheer 5, Johanna Westberg 4, Kristina Kristiansen 3, Anna Lagerquist 3, Sofie Amalie Olsen 2, Angelica Wallén 2, Lykke Frank Hansen 1, Ayaka Ikehara 1.

Målscorere for HH Elite: Melisa Petrén 5, Daniela Gustin 4, Camilla Madsen 3, Sofie Fynbo Larsen 3, Mette Lassen 2, Emily Baunsgaard 1, Charlotte Bisser 1, Märta Hedenquist 1.

Udvisninger: Nykøbing FH 1, HH Elite 2

Tilskuere:

Annonce

Tre afgørende kampe venter

HH mangler tre kampe i grundspillet, og der bliver brug for alle kræfter i de opgør for undgå den enlige direkte nedrykningsplads i ligaen. Skanderborg tabte lokalopgøret til Aarhus United i denne runde, mens Aalborg fredag skal møde Silkeborg.

Lige nu er Aalborg og Skanderborg et point efter HH Elite, der også har fordel af at være bedst indbyrdtes, men i næste runde mødes netop Aalborg og Skanderborg

- Skanderborgs kamp mod Aarhus United var en af dem, hvor de kunne overraske, så jeg er godt tilfreds med resultatet. Hvis Silkeborg slår Aalborg vil jeg tro, at vi klarer frisag, hvis vi selv kan finde et enkelt point i en af de sidste tre kampe, siger Lars Frederiksen.

HH Elite mangler at møde Randers og Holstebro hjemme og Ajax ude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce