Annonce
HH Elite

HH Elite færdig med at hente forstærkninger

Maria Mose Vestergaard, tidligere Team Esbjerg og Team Tvis Holstebro, skal puste nyt liv i venstre fløj.. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix.
Lars Frederiksen har brugt corona-pausen til at udskifte halvdelen af truppen på sit ligahold i Horsens.

Horsens: Mens andre håndboldtrænere har holdt pause, har cheftræneren i HH Elite Lars Frederiksen brugt corona-pausen til at planlægge sin nye trup til den kommende sæson.

Han har nu udskiftet halvdelen af sin trup til sæsonen 2020/21, uden at det har haft de store omkostninger.

Truppen er på plads, alle forstærkninger har skrevet under på nye kontrakter, de fleste er to-årige, og i alt ni spillere fra den forgangne sæson forlader Horsens.

- Jeg er meget tilfreds med min nye trup, siger Lars Frederiksen.

- Det meste er lykkedes. Et af problemerne i sidste sæson har været de mange skader. Vi har konstant haft fem spillere siddende udenfor. Det har været en af de ting, vi har lagt vægt på, at det vil vi gerne undgå.

- Jeg ved, at Frederikke Gulmark og Claudia Rompen starter den nye sæson som skadede, men vi har skåret ned på truppen, så vi får mere kvalitet end kvantitet, siger HH's cheftræner.

HH Elites nye trup

HH Elites trup til den kommende sæson:

Målmænd

Frederikke Rasmussen

Stephanie Andersen (ny fra Silkeborg)

Claudia Rompen

Bagspillere

Melissa Petrén

Trine Knudsen (ny fra Team Tvis Holstebro)

Susanne Madsen (ny fra Odense)

Emily Baunsgaard

Camilla Madsen

Frederikke Gulmark (skadet indtil jul)

Højre fløj

Daniela Gustin

Anne-Sofie Filtenborg (ny fra Viborg)

Venstre fløj

Maria Mose Vestergaard (ny fra Team Tvis Holstebro)

Mette Lassen

Stregspillere

Celine Holst Elkjær (ny fra Skanderborg)

Julie Gantzel (ny fra Herning-Ikast)

Ricka Gindrup

De forlader HH:

Sofie Fynbo (til Norge)

Othilia Christensen

Rikke Schmidt

Märta Hedenquist

Amanda Brogaard

Charlotte Bisser

Line Skak

Mollie Edelvad

Amalie Wichmann

Camilla Sommer

Målmændene

- Jeg var meget tilfreds med Frederikke Rasmussen i forårssæsonen, og hun får nu en ny makker i Stephanie Andersen, der har stor erfaring fra Silkeborg. Det er et stærkt målmandspar. Jeg ser det som et harmonisk par, der kan støtte hinanden og glæde sig over hinandens redninger. Rikke Schmidt stopper efter at have hjulpet os under Claudia Rompens hjernerystelse.

- Claudia Rompen har stadig problemer med hjernerystelsen, og vi ved ikke, hvornår hun er i stand til at spille igen.

- Melissa Petrén har stor andel i, at vi klarede frisag. Hun var næstmest scorende i hele ligaen og en sikker straffeskytte for os, og hun bliver også i den nye sæson den spiller, der får mest spilletid. Vi opererer ikke med backs og playmaker. Alle vore bagspillere kan spille det hele.

- Trine Knudsen er en ny og spændende spiller, der kommer som topscorer fra Team Tvis Holstebro. Hun er også god til at finde stregspillerne, og især samarbejdet med Celina Holst Elkjær fra hendes tid i Skanderborg håber jeg at overføre til vort hold.

- Emily Baunsgaard var en vigtig brik for os i den forløbne sæson. Hun var stærk både som højre back og med gennembrud, og det fortsætter hun med. Hun har forlænget kontrakten for hele sæsonen, men er færdig med sine studier til nytår og vil gerne ud at rejse. Det kan kombineres ved, at vi får Frederikke Gulmark tilbage fra korsbåndsskade.

- Suanne Madsen kommer til som ny forsvarsgeneral. Hun er rutineret og en god allroundspiller, der kommer til at styre vort forsvar. Jeg kender hende fra Team Esbjerg, og hun er vigtig i både forsvar og angreb.

- På højre fløj er den svenske landsholdsspiller Daniela Gustin den erfarne spiller, der også kommer til at spille højre back indimellem. Hun er kommet i omdrejninger og er tilbage på det svenske landshold. Anne-Sofie Filtenborg er truppens yngste spiller og et stort talent, som vi forventer os meget af. Hun får god mulighed for at udvikle sig på vort hold.

- På venstre fløj kommer Maria Mose Vestergard fra Holstebro. Jeg kender hende fra Esbjerg og ved, at hun også kan bruges som bagspiller. I forvejen har jeg Mette Lassen, der har været alene det meste af sæsonen på den position, og hun har gjort det godt.

- På stregen er Celine Holst Elkjær en terrier, som jeg glæder mig til at få til klubben. Hun er ikke så stor, men fighter godt og har en scoringsprocent på 80. Desuden er hun stærk i forsvaret, og hun er ikke ret gammel, bare 21 år.

- Vi henter også Julie Transel fra Herning-Ikast, hvor hun er datter af formanden. Vi har også Ricka Gindrup, men hun har problemer med, at hun mangler korsbåndet og kan få sine afbud.

- Vi lægger stor vægt på spillet syv mod seks. Det var det, der reddede os. Det spillede vi i 50 minutter, da vi slog Team Esbjerg, og det vil vi gerne fortsætte med at have som våben. Derfor vil jeg gerne have tre stregspillere.

Annonce

Egne talenter

- Vi fortsætter det tætte samarbejde med HH's U19-hold. Flere spillere har allerede fået debut, senest i Nykøbing Falster, og Ronni Boy fortsætter som U19-træner og assistenttræner for ligaholdet, siger cheftræneren.

Sofie Fynbo flytter til Norge fra 1. juli. Det betyder, at der ikke er flere spillere af egen avl på HH Elites hold.

- Sofie er en rigtig Horsens-pige, og hun har som den eneste fået den besked, at hvis hun ønsker at vende tilbage af en eller anden grund, står der altid en plads åben til hende i min trup, siger Lars Frederiksen.

- Jeg er ret sikker på, at turneringen kommer i gang til tiden i september. Danmark bliver stille og roligt åbnet, og allerede i maj forventer jeg, der bliver åbnet for muligheden for, at vi kan træne, så den nye sæson kommer til at forløbne helt efter planen, siger Lars Frederiksen.

Celine Holst Elkjær er et friskt pust fra Skanderborg. Foto: Ole Nielsen.
Lars Frederiksen har fundet en række forstærkninger til sit hold. Foto: Charlotte Adsbøl.
Trine Knudsen er klar med sine smarte frispilninger til stregen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Unge skræmte gæster ved 60 års fødselsdagsfest på sognegård: - De truede med kniv og var iført elefanthuer

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

HH Elite

Serbisk eks-landsholdsspiller bankede det yderste lag rust af i HH Elites storsejr: - Jeg kan give meget, meget mere

Sport

HfS sejrede på udebane, da Søren Jochumsen agerede vikar i målet: Holdet er et mulehår fra at indfri sæsonens målsætning

Nye våben har bremset 300 mulige stråmandsdirektører

Hedensted For abonnenter

Poul spejder efter kloakarbejderne: Spildevands-selskab har brugt alle pengene på nye udstykninger

HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite viser klassen og vinder stort i Holstebro

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

Horsens For abonnenter

Dorthe fik kørt benene over af en lastbil: Jeg kan huske det hele, men angsten fyldte mere end smerten

Odder

Syv nye padelbaner på vej: Håndboldstjerner med i nyt stort padelcenter

Annonce