Annonce
HH Elite

HH Elite er ikke presset af tiden

Melissa Petrén og HH-truppen står med 14 dages pause kun til at få en kamp udsat. Holdet skal først spille igen den 5. april. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Kvindernes håndboldliga er ikke så tidspresset på grund af landsholdspause.

Horsens: Alle ligaer er sat på pause i mindst 14 dage. Det har også ramt HH Elite og kvindernes håndboldliga, men som en af de få rækker er slaget ikke så hårdt lige her, og turneringen er ikke nær så presset som andre i forhold til at nå at få afviklet de udsatte kampe.

HH Elite kæmper for at undgå nedrykning og i første omgang handler det om at få afviklet de resterende tre runder i grundspillet, så den enlige direkte nedrykker kan blive fundet. HH Elite kæmper med Skanderborg og Aalborg om at undgå sorteper og en tur ned i 1. division.

I det spil kommer suspenderingen af turneringen på et skidt tidspunkt, men hvis der kun bliver behov for 14 dages pause, er der rigeligt tid til at indhente det forsømte.

Kvindernes håndboldliga bliver reddet af, at der i forvejen var lagt en pausen ind i turneringen på grund af en landsholdssamling. Den er også aflyst. HH skulle på søndag have mødt Randers. Den kamp er aflyst, men holdets næste opgør er først om tre uger den 5. april mod Holstebro.

Hvis der til den tid igen kan spilles håndbold, er det blot en enkelt runde, der skal findes plads til en kampkalenderen.

Hvis HH Elite klarer frisag i forhold til den direkte nedrykning, venter et nedrykningsspil med fire kampe og så eventuelt yderligere en omgang bedst ud af tre mod enten nummer to eller tre fra 1. division, hvis holdet vel at mærke slutter sidst i nedrykningsspillet.

Med andre ord kan HH Elite i bedste fald have syv kampe tilbage, og det er kampe, der skal være afviklet inden midten af maj. Lige nu står nedrykningsspillet til at skulle være færdigspillet den 2. maj, men det må være forholdsvis let at finde nogle ekstra dage at spille på, så turneringen kan blive afviklet på normal vis om end i en lidt mere sammenpresset form end oprindeligt planlagt. Det vil sikre en fair afvikling af nedrykningsdramaet.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Horsens

Børneområdet skal spare 17 millioner: Det kan gå ud over kørsel til specialbørnehave og åbningstider i dagtilbud

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce