Annonce
Horsens HK

HH Elite bliver forstærket efter jul

Den svenske landsholdsspiller Daniela Gustin bliver klar til anden del af ligaen, og det giver HH store forhåbninger om bedre resultater efter jul. Foto: Søren Gylling.
De fire langtidsskade er klar efter landskamppausen, men kan måske nå et par kampe inden 13. november.

Horsens: Camilla Sommer, Amanda Brogaard, Amalie Wichmann og Daniela Gustin er fire profiler, der bliver en væsentlig forstærkning for HH Elitehold i anden del af turneringen.

- Jeg forventer, at nogle af dem er klar om en måned, men der er pause i ligaen fra 13. november, så de bliver først helt klar efter landsholdets VM-slutrunde i Japan, siger HH-træner Henrik Okkerstrøm.

Der er kun én direkte nedrykker fra ligaen. Lige nu peger pilen mod HH Elite, der er eneste hold uden point, men det lader Henrik Okkerstrøm sig ikke narre af.

- Jeg er sikker på, at det ikke bliver os, siger han. Det tænker vi dog ikke på lige nu. Vi tager én kamp ad gangen, og vi glæder os over fremgang hver uge.

Han begrunder det med den fremgang, hans mandskab har vist i ligaen, senest mod Silkeborg-Voel i Forum Horsens.

Fredag kl. 20 spiller HH på udebane mod København Håndbold, der slog Aalborg med mere end 10 mål forleden.

Det ligner en øretæve i hovedstaden.

- Hvis modstanderne rammer dagen, og vi spiller en dårlig kamp, kan vi tabe stort, men jeg er optimist, siger han. Vi ved, at København har et stærkt hold med svenskere og hollændere. De har kun to danskere Mia Rej og Amalie Malling, siger HH-træneren.

- Hvis modstanderne rammer dagen, og vi spiller en dårlig kamp, kan vi tabe stort, men jeg er optimist.

Henrik Okkerstrøm, HH Elites træner

Et rundt nul

Claus Mogensen er træner for København, og han skåner ikke nogen, selv om han har en lang fortid som Horsens-træner.

Alt taler for, at HH Elite står med et stort rundt nul efter de fem første kampe, men så kommer de kampe, der kan give points.

4. oktober spiller HH hjemme mod Skanderborg.

Derefter følger barske kampe ude mod Esbjerg 9. oktober, hjemme mod Odense 16. oktober, ude mod Viborg 21. oktober, hjemme mod Nykøbing 28. oktober og ude mod Randers 2. november, men så slutter HH første halvdel med kampe mod Team Tvis Holstebro 7. november og 13. november mod Ajax.

Derefter er der ligapause frem til 4. januar. Her starter HH Elite det nye år med hjemmekamp mod Aarhus United, den første kamp i anden halvdel af turneringen.

VM i Japan afvikles fra 22. november til 16. december, og her ventes HH Elite repræsenteret af Melissa Petrén på det svenske landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce