Annonce
Horsens HK

HH-direktør: Næste år spiller vi ikke om nedrykning

HH-direktør Jørgen Møller vil ikke have dårlige nerver af nedrykningskampe igen i næste sæson. Han arbejder på et stærkere HH-hold i 2020. Foto: Martin Ravn.
HH Elite er klar til at tage et skridt op af rangstigen i næste sæson.

Horsens: - Det er helt efter planen, at vi kæmper for at overleve i ligaen i denne sæson, men i næste sæson vil vi ikke være i nedrykningsfare.

Det siger HH Elites direktør Jørgen Møller.

- Målet bliver ikke at komme i slutspillet, men vi vil være "best of the rest". Det betyder, at vi skal være det bedste hold i nedrykningsspillet, så vi ikke skal sidde med nerverne uden på trøjen, siger Jørgen Møller.

- Midlet er, at vi skal være bedre sammenspillet. Vi har 10 nye spillere, og de bliver bedre, når de har spillet sammen i et år. Desuden skal vi have alle de skadede klar, og endelig kan det blive aktuelt at hente forstærkninger, men der bliver ikke tale om 10 nye spillere som i år, siger han.

Jørgen Møller har sammen med sin kone Lone skudt 500.000 kr i at få tophåndbolden tilbage i Horsens, og han har fået en saltvandsindsprøjtning af Lise og Henning Jørgensen, der også har skudt 500.000 kr. plus stillet lånekapital til rådighed. Uden dette økonomiske grund havde Horsens ingen chance for at klare sig i ligaen.

- Vi har 80 sponsorer, og vi har nogle fantastiske sponsorer, men når vi har vist, at vi kan klare os i ligaen, kommer der nye sponsorer til. Jeg forventer, at vi får mere end 100 sponsorer i næste sæson, og det store mål er at få fem store sponsorer blandt dem, siger han. Der er dog hård kamp om sponsorerne i Horsens mellem Horsens and Friends og sportsklubberne.

TV-kampen i Viborg var god reklame for håndbolden i Horsens, og på mandag er der tv-kamp fra Forum Horsens, når Nykøbing Falster kommer på besøg.

Fremtiden

Håndbolden i Horsens er økonomisk afhængig af Jørgen Møller og Henning Jørgensen.

- Jeg tror på et økonomisk grundlag uden lånekapital, siger Jørgen Møller. Målet er at nå balance.

Jørgen Møller har givet sig selv 10 år til at føre Horsens tilbage til toppen af dansk håndbold. Han startede i 2014, så der er fem år endnu.

- Mit mål er at aflevere et ligahold i økonomisk balance og på tærsklen til at spille Europa Cup-håndbold. Det bliver min afløser første opgave at føre os videre i Europa, siger Jørgen Møller.

HH Elite har et budget på 4,8 millioner kroner i denne sæson.

- Vi arbejder på det nye budget i øjeblikket, siger han.

Det bliver nok ikke mindre, men han vil ikke sætte tal på.

Annonce

Tilskuertal

- Jeg var skuffet over de lave tilskuertal i begyndelsen, men vi havde 800 til kampen mod Odense, og vi er på rette vej.

- TV-kampen i Viborg var god reklame for Horsens, og på mandag er der tv-kamp fra Forum Horsens, når Nykøbing Falster kommer på besøg.

- TV-kampene er god eksponering for os. Vi får vist, at Horsens er tilbage i ligaen, og at vi mener det alvorligt. Det er en god profilering.

- Nu har vi overstået kampene mod de hårde hold, og vi har gjort det godt mod Esbjerg, Odense og Viborg i de seneste kampe. Det er kampe, vi lærer af. Vi har mødt modstandere, der har fået lov til at vise robusthed.

- Vi mangler kampe, hvor vi har en chance for at klare os. Målet har været at hente fire-fem points inden jul, og det skulle der være gode chancer for. Så ser vi frem til at få alle de skadede klar igen til efter jul, siger han.

HH Elite har et-årige kontrakter med de spillere, der var med til at sikre oprykningen til ligaen, og to-årige kontrakter med stort set alle dem, der er kommet til i denne sæson.

En af de vigtigste er den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén.

- Hun har en to-årig uopsigelig kontrakt, siger Jørgen Møller.

Dermed er HH Elite garderet mod, at hun spiller et stort VM i Japan og fortsætter stilen fra Viborg-kampen i mandags.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Odder gav Hedensted det første nederlag

AC Horsens

AC-træner tilfreds med et point og utilfreds med VAR

Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce