Annonce
Skanderborg

Hey Smukfest - der skal også være råd til øl

En del potentielle festivalgæster mener, at næste års priser er for høje. Billetsalget begyndte onsdag med kun to offentliggjorte musiknavne. Arkivfoto: Flemming Krogh

Til den billetpris må Elvis og Michael Jackson være genopstået og hyret til festivalen i 2018, lyder en af de mere humoristiske kommentarer.

Skanderborg: Billetsalget til næste års Smukfest begyndte onsdag formiddag, og da festivalen tirsdag offentliggjorde prisen på en partout-billet, begyndte kritikken på Smukfests egen Facebookside.

En meget stor del af kommentarerne er dog fra forventningsfulde gæster, der håber at få en af de eftertragtede billetter. Men andre har taget nej-hatten på.

- Efter 18 år som fast deltager må jeg sige, at jeg bare ikke er enig i, at kvaliteten er steget i takt med prisen. Og her mener jeg ikke kun billetprisen. Men også hotelt. Og kraftigt stigende madpriser, skriver f.eks. Kim Ahler.

Andre oplyser, at de har nået smertegrænsen med en billetpris, der i år er 2695 kr. for en partoutbillet. Til sammenligning skal man hoste op med 2100 kr. for en tur på Roskilde Festival.

Men blandt indlæggene er der også en erkendelse af, at Smukfest har fat i den lange ende.

- Faktisk lidt træls, at der altid bliver udsolgt, man kan jo umuligt argumentere mod dem, når der bare bliver købt i blinde. Men mon ikke de disker op med så store flotte navne som Sussi og Leo og måske Mek Pek, skriver Anders Vesterby Mikkelsen.

Festivalen tager til genmæle og skriver, at musikbudgettet er sat op med 25 pct. til næste års festival på grund af dramatiske prisstigninger på livemusik, samt at det er dyrt at lave en festivalplads i en kuperet skov.

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce