Annonce
Odder

Herrehåndbold: Odder er tilbage i første division

Direktør Karsten Geertsen (stående) og formand Henrik Bentsen (t.h.) kan se frem til at følge cheftræner Casper Jul Christiansen og hans assistent Kenneth Nygaards tropper, når herrehåndboldens første division går i gang til september. Foto: Odder Håndbold
Man skal selvfølgelig ikke glæde sig over en konkurs, men det gør man nok alligevel lidt i Odder Håndbold Elite efter et par meget uheldige coronaår.

Odder: Først blev Odder Håndbold rykket fra 1. division ned i 2. division, da corona afsluttede sæsonen 2019/2020.

Et halvt år senere blev endnu en sæson ødelagt af corona, og Odder Håndbold mistede muligheden for at spille sig tilbage i 1. division.

Nu har Århus Håndbolds konkurs så alligevel sikret Odder en plads i 1. division fra næste sæson.

Annonce

Det er Udvalget for professionel håndbold under Danmarks Håndboldforbund (DHF), der har besluttet, at man på baggrund af reserveholdslisten tilbyder den ledige plads til Odder Håndbold, mens øvrige pladser vil tilbydes til først FIF og dernæst Roskilde Håndbold.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra DHF.

- Det er simpelthen bare så dejligt og det helt rigtige, siger formand for Odder Håndbold Elites bestyrelse, Henrik Bentsen.

Sponsorer på pletten

Odder Håndbold Elite har, siden konkursen i Aarhus-klubben kom frem, håbet, at det kunne være godt nyt. Det samme har klubbens sponsorer tydeligvis, for de står klar til at sikre, at der kan købes nye spillere til den kommende sæson.

- Her mindre end en time efter offentliggørelsen har jeg fået flere opringninger fra vores sponsorer om, at de bakker helt op igen næste sæson, og flere har allerede øget deres sponsorat i forhold til de seneste år. Én sponsor med ikke mindre end 50.000 kroner, siger Henrik Bentsen.


Vi ville jo allerhelst have spillet os op, og vi var jo kommet rigtig godt fra start i 2. division med maksimumpoint, da vi blev lukket ned.

Henrik Bentsen, Odder Håndbold Elite


Når den nye turnering starter igen 1. september, bliver det med en ny trænerduo i spidsen og nye spillere på holdkortet som supplement til den gode stamme af erfarne spillere og unge talenter, som klubben allerede har kontrakter med.

Nogle af de nye spillere kan meget vel komme fra Skanderborg, som har opslugt en del af spillerne fra den konkursramte Aarhus-klub og dermed har fået et lille overskud.

- Vi heldigvis et godt samarbejde med naboklubberne, for ellers kunne det blive svært på nuværende tidspunkt, hvor mange spillere har truffet beslutninger for den kommende sæson, siger Henrik Bentsen.

Det er den nye trænerduo Casper Jul Christiansen og Kenneth Nygaard samt sportschef Lars Borg, der skal på spillerjagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Annonce