Annonce
Erhverv

Herrefrisøren lægger saksen på hylden

Finn Rasmussen er blevet 70 år, og nu har han truffet beslutningen om at lukke sin frisørsalon. Foto: Søren E. Alwan
Frisør Finn Rasmussen runder de 70 år og vælger at lukke sin salon i Brædstrup helt.
Annonce

Brædstrup: Finn Rasmussen har klippet hår i noget nær en menneskealder, men nu lægger den 70-årige herrefrisør saksen på hylden.

- Min salon har jo været lukket her i corona-tiden... og den lukker ikke op igen. Mine kunder bliver nok kede af det, men det giver mening at lukke nu. Jeg er blevet 70 år, og jeg må tage hensyn til min hustru, som lide af en kronisk sygdom, så på grund af coronaen går det ikke, at vi får folk i huset, fortæller Finn Rasmussen.

I samfulde 54 år har han arbejdet som frisør, så han har set mange forskellige hårmoder komme og gå. I de første 25 år var han frisør i Træden, men i 1999 flyttede han og familien til et nyt hus i bydelen Sorgenfri i Brædstrup, hvor den lille salon har været en fast del af huset.

I en årrække havde Finn Rasmussen to job. Han var nemlig også landpostbud gennem 38 år og nåede at slide flere af de små gule postbiler op, før han i en alder af 62 år sagde farvel til postvæsenet.

Hustruen Lene er gået på efterløn, men hun nåede i 2012 at fejre sit 40-års jubilæum i Jyske Bank i Brædstrup, så der er tale om et ægtepar, der ikke sådan lige render af pladsen.

Annonce

Træarbejde som hobby

- Jeg kommer til at savne mine kunder, men jeg bliver nok glad for, at telefonen ikke ringer hele tiden, siger Finn Rasmussen.

Og han frygter ikke, at han kommer til at kede sig. Han har nemlig en hobby.

I adskillige år har Finn Rasmussen haft et lille træværksted, og her går han og arbejder med mange forskellige slags snedkeropgaver.

- Jeg fremstiller blandt andet reoler, små borde og bænke i egetræ og skærebrætter, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce