Annonce
Erhverv

Her kommer et nyt drive-in bageri - måske kommer der også en slagter

Uno-kioskens afløser bliver en dagligvarebutik samt et drive-in bageri. Foto: Hans Jørgensen

Der er store planer for området ved den gamle NT-grund på Rådhusgade. Her skal der bygges boliger og butikker. Politikerne har foreløbig sagt ja til, at ejerne kan gå videre med planerne.

Annonce

Odder: Hent dit morgenbrød i et drive-in-bageri. Den mulighed får Odders morgenfriske bilister formentlig næste år.

Et stort erhvervsprojekt på den gamle NT-grund på Rådhusgade indeholder både bageri, en stor dagligvarebutik og 43 boliger. Desuden kommer der muligvis en slagterforretning.

Miljø- og teknikudvalget har netop sagt god for, at der kan blive lavet et lokalplanforslag. Projektet indeholder et nyt butiks- og boligområde, som kommer til at ligge på den grund, der tilhører Jespersen Ejendomme.

- Vi har nogle interesserede lejere i kikkerten. En slagterbutik er vi ikke så langt med. Det afhænger også af, hvad dagligvarebutikken siger til det, siger Claus Jespersen, der er medejer af Jespersen Ejendomme.

Det er planen, at boligerne og butikker skal lejes ud. Lejlighederne fordeles på tre blokke, der bygges i fire plan med lidt lækrere lejligheder øverst.

- Antallet afhænger lidt af, hvad man vil fra kommunens side. Vi vil helst lave forskellige størrelser, så vi får en blanding af yngre og ældre lejere, siger Claus Jespersen.

Lokalcenter Nord

Miljø- og teknikudvalget havde tirsdag lokalplanforslag 1135 for Lokalcenter Nord til principgodkendelse. Senere skal forslaget i offentlig høring.Forslaget omfatter det areal, som Jespersen Ejendomme vil bygge på. Jespersen Ejendomme vil lave en dagligvarebutik på 1200 kvm og et bageri med drive-in på 375 kvm. Her kan der også laves udeservering. Der bliver ca. 130 p-pladser til boliger og forretningerne.

Annonce

Borgmester henvendte sig til ejerne

Firmaet, som holder til i Brabrand, har også ejendomme i Aarhus, Grenaa og Holstebro. Det har i en årrække ejet grunden på Rådhusgade i Odder, og ifølge Claus Jespersen er borgmester Uffe Jensen (V) årsagen til, at der nu sker noget.

- Oprindeligt ville vi gerne bygge boliger, og der var et projekt, som vi sendte ind til kommunen, som ikke ville være med. Senere prøvede vi til med en dagligvareforretning, men det blev heller ikke til noget, og vi satte det på pause. Men så fik vi en ny borgmester, som henvendte sig til os, og det er hans fortjeneste, det kom i gang igen, siger Claus Jespersen.

Han håber, at byggeriet kan gå i gang næste år. Boligerne fordeles på tre blokke, som ligger væk fra Rådhusgade, og de bliver formentlig fire etager høje.

- Arkitekterne mener, vi kan have tilladelserne på plads i slutningen af i år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce