Annonce
Brædstrup

Her kommer den en ny ejendomsbutik: - Det summer i Brædstrup

Ejendomsmægler Linda Riis foran sit nye kontor på Bredgade i Brædstrup. Ved trappen i baggrunden er det hendes kolleger Ole Schultz og Winnie Nielsen. Foto: Peter Hald

Ejendomsmægler Linda Riis fra Brædstrup har ansat to kolleger i sit nye kontor.

Brædstrup: Ejendomsmægler Linda Riis fra Brædstrup har nu taget sit nye kontor i brug, og hun er ikke alene om at bruge det. Hun har for nylig ansat to kolleger, nemlig Ole Schultz og Winnie Nielsen, der også er rykket ind på adressen Bredgade 4 i Brædstrup i det lokale, der engang har rummet Sportigan-butikken.

Linda Riis er selvstændig ejendomsmægler. Hun er ikke med i noget kædesamarbejde, men tager alligevel dysten op mod de to ejendomsmæglerfirmaer Nybolig og RealMæglerne, der begge har kontorer lige i nærheden.

Men noget tyder på, at der bliver huse nok at sælge i Brædstrup. Der er sket en forvandling med byen. Der er gang i mange projekter, og på det seneste er der kommet en hel del flere tilflyttere.

- Det summer i Brædstrup, siger Linda Riis, der kan fortælle, at der i skrivende stund er 152 huse til salg i Brædstrup-området - totalt set.

- Jeg tror, at alle ejendomsmæglerne får nok at lave, tilføjer hun.

Annonce

Det skal være nærværende - ellers fungerer det ikke rigtigt for mig.

Linda Riis, ejendomsmægler
Winnie Nielsen, Linda Riis og Ole Schultz i en afslappet stund i det nye kontor. De har haft travlt med at gøre alt klar. Foto: Peter Hald

Mere cirkulation

Ole Schultz er enig. Han påpeger, at der kommer virkelig meget fart på ejendomsmarkedet, når to store boligprojekter går i gang. Det er projekterne med lejligheder og seniorboliger ved henholdsvis Brædstrup Kro på Nørregade og den tidligere EnergiMidt-bygning på Søndergade.

De mange nye lejligheder i Brædstrup vil resultere i, at adskillige seniorer går i gang med at sælge deres ældre parcelhuse, og det vil skabe grundlag for en markant tilstrømning af især børnefamilier.

- Og det er det, Brædstrup har brug for, siger Ole Schultz.

Han taler med godt 30 års erfaring som ejendomsmægler - heraf 25 år som mægler for Home i Horsens. Den 70-årige Schultz, der også er kendt som formand for Brædstrup Idrætsforening, gik ganske vist på pension for otte år siden, men nu er han trukket i arbejdstøjet igen.

Han er nyansat hos Linda Riis sammen med 46-årige Winnie Nielsen, der har en baggrund som selvstændig erhvervsdrivende i juletræs-branchen.

Hun bor i Tønning og er vokset op i Voervadsbro og er dermed lokal ligesom Ole Schultz og Linda Riis.

Fik mere plads

Linda Riis har i længere tid glædet sig til at rykke ind i midtbyen. Hun har hidtil haft kontor i kæresten Henrik Thomasens virksomhed HT Biler på Nørregade 68, men pladsen i det lille kontor på autoværkstedet var trang og beliggenheden ikke ideel for et ejendomsmæglerkontor.

- Vi får en langt bedre eksponering her på Bredgade. Der har allerede været mange, der har kigget nysgerrigt på vinduerne, konstaterer hun.

Den 39-årige ejendomsmægler har det godt med at stå uden for de kendte kæder i branchen:

- Det skal være nærværende - ellers fungerer det ikke rigtigt for mig, siger hun.

Linda Riis har som nævnt taget det nyindrettede kontor i brug, og hun holder en velkomstreception i sine nye lokaler fredag 23. november fra klokken 13 til 16.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce