Annonce
Horsens

Her kan man køre og skrue sammen: Nyt MC-fællesskab

Der er plads til 12-13 motorcykelentusiaster i værkstedshallen. Det tidligere kontorområde er ombygget til fælleslokaler med bl.a. en bar. Foto: Jens Amtoft
Hovedgård MC Tour Club & Værkstedsfælleskab er flyttet ind på Industriområdet. Nu kan turen begynde
Annonce

Hovedgård: Et nyt motorcykelfællesskab har set dagens lys i Hovedgård.

Hovedgård MC Tour Club & Værkstedsfælleskab er navnet.

Der er både tale et helt uforpligtende fællesskab, hvor man mødes og kører ture sammen, og et værkstedsfællesskab, der kræver, at man er med til at betale husleje.

Det er blot en måned siden, at Michael Træholt Madsen bekendtgjorde det nye initiativ på facebook, og siden har han og hans makker arbejdet på at få gjort lokalerne på Industriområdet 7 klar.

Det blev markeret fredag med åbent hus, og lørdag arrangerer Michael Træholt Madsen en fælles tur på 170 km.

- Projektet er udsprunget af, at vi er to, der ønskede et sted, hvor vi kan stå og makke med vores motorcykler. Derfor besluttede vi os for at leje et værksted, hvor man kan være flere sammen om det, fortæller Michael Træholt Madsen.

Han syntes, at der manglede et uformelt motorcykelgfællesskab og et værkstedsfællesskab i Hovedgård.

- Det er rigtigt, at der i Hovedgård er Quasimodo - det er en decideret motorcykelklub. Men der mangler noget her i byen for dem, der ikke vil køre med rygmærke, men som bare vil køre nogle ture sammen, siger Michael Træholt Madsen.


Vi tænkte, at vi kunne lave noget for dem, der bare interesserer sig for motorcykler og som gerne vil køre en tur engang imellem.

Michael Træholt Madsen, Hovedgård


Der var været stor interesse for det nye initiativ, og aldersspredningen blandt de interesserede har været stor.

- Min makker er 63 år, og jeg er selv 50 år - vi har også en helt ung knægt med, og der var faktisk også én på 80 - han valgte nu at stoppe med at køre motorcykel, inden vi fik begyndt, fortæller han.

Annonce

Tur og værksted

Værkstedsdelen består af et stort rum, hvor der er plads til 12-13 motorcykelentusiaster.

- Lige nu betaler vi husleje af egen lomme. Vi har selv betalt alt derude ind til nu - materialer, motorcykelramper - alt. Vi har nok betalt 40.000 kr. af egen lomme., fortæller han.

Hvis man lejer sig ind i værkstedsfællesskabet betaler man  350 kr om måneden.

Det giver fri adgang til værkstedet.

-  Det arrangement vil laver den her weekend, er egentlig starten på det hele. Vi har brugt den seneste tid på at gøre lokalerne klar. Der var et kontorområde, som vi har sat i stand til et lille hyggerum med en bar, fortæller Michael Træholt Madsen, der glæder sig over, at der har været stor interesse for projektet.

- Nu er vi kommet så langt, at lokalerne er brugbare, så vi har inviteret folk til at komme og se det. Alle er velkomne - vi har to regler: religion og politik hører ikke hjemme her, siger han med et grin.

Han understreger, at alle er velkomne uanset hvilken motorcykel man har.

- ADer er plads til alle slags motorcykler; MZ'ere, retromotorcykler, store sofacykler, BMW K 1200 osv., fortæller Michael Træholt Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce