Annonce
Horsens

- Her kan man gøre, hvad man har lyst til...

11-årige Caroline Amalie Sørensen fra Stensballe har gået til karate i et års tid og har hidtil trænet på Stensballeskolen. Nu har Karatecenter Horsens fået mere plads, og det nyder medlemmerne god af. Foto: Michael Svenningsen
Kampsportscentret ved Forum Horsens på Langmarksvej blev søndag officielt indviet. Indtil videre er syv foreninger flyttet ind i bygningen.
Annonce

Horsens: Det er en bygning, der er monumentalt imponerende. Vi er meget stolte af huset.

Sådan lød det blandt andet fra Ole Lund Svendsen, formand for den selvejende institution Parkhallen, da han søndag bød velkommen til indvielsen af det nye kampsportscenter ved Forum Horsens på Langmarksvej.

En monumentalt imponerende bygning, lyder beskrivelsen af kampsportscentret fra Ole Lund Svendsen, formand for den selvejende institution Parkhallen, der har stået for byggeriet. Foto: Michael Svenningsen

I ly af corona-situationen i Horsens foregik indvielse og taler uden døre. Herefter blev de fremmødte lukket ind i huset i grupper af 25 personer.

Annonce

Jublende karateformand

Inden for stod blandt andet Torben Stobberup, formand for Karatecenter Horsens, klar til at byde velkommen i den 220 kvm store hal, som hans medlemmer nu kan boltre sig i.

Og formanden har haft svært ved at få armene ned, siden klubben omkring 1. august rykkede ind i de nye lokaler.


Vi er særdeles glade for at kunne komme her. Fra starten har vi været med til at designe hallen og haft repræsentanter med til byggemøder for at få det, som vi gerne vil have det.

Torben Stobberup, formand for Karatecenter Horsens


- Det er super fantastisk og lige, som vi kunne ønske os, sagde Torben Stobberup.

Karatecenter Horsens har hidtil trænet på skoler i hele Horsens Kommune og ført en omflakkende tilværelse.

Karatecenter Horsens har 50-60 medlemmer og plads til flere. Foto: Michael Svenningsen

- Så vi er særdeles glade for at kunne komme her. Fra starten har vi været med til at designe hallen og haft repræsentanter med til byggemøder for at få det, som vi gerne vil have det, fortalte formanden, der har 50-60 medlemmer mellem syv og 70 år og plads til flere.

- Vores medlemmer er også rigtig glade for, at vi har fået et fast tilholdssted. Det er stort, at vi nu har muligheden for at få opbygget noget socialt sammen, når vi kan blive hængende før og efter træning.

Annonce

Vi har et godt fællesskab

11-årige Caroline Amalie Sørensen har dyrket karate i et års tid.

Indtil nu er det foregået på Stensballeskolen, men hun er glad for de nye rammer.

- Det er fedt! Her er mere plads, og man kan gøre, hvad man har lyst til, lød skudsmålet fra Caroline Amalie Sørensen, der - om corona-situtationen ellers tillader det - er klar til at få orange bælte i løbet af vinteren.

Hun nyder sin sport.

- Man har et rigtig godt fællesskab med de andre, vi har søde lærere, og så er det dejligt at være sammen med andre, der har samme interesser som en selv, sagde hun.

Annonce

Plads til vægtløfterne

Indtil videre er syv kampsportsforeninger flyttet ind i det nye center, og en anden af dem er Horsens Styrkeløft Klub.

Foreninger i Kampsportscentret

Horsens Muay Thai

Brydeklubben Hermod

Horsens Judoklub

Horsens Styrkeløft Klub

Horsens Karatecenter

Arirang Taekwon Dojang

Denne søndag var 27-årige Christoffer Jensen fra Odder mødt frem for at træne.

27-årige Christoffer Jensen fra Odder, medlem af Horsens Styrkeløft Klub, er glad for de nye lokaler, der blandt andet har et godt indeklima. Her løfter han 100 kg bænkpres. Foto: Michael Svenningsen

Også han glæder sig over de nye lokaler for klubben, som han har været medlem i et års tid.

- Her er mere plads og et bedre indeklima, lød det fra Christoffer Jensen, der - da avisen var der - havde hele salen for sig selv.

Annonce

AOF og FOF kommer

Foruden kampsport er det også tanken, at AOF og FOF vil benytte sig af lokalerne.

- Og der kommer flere klubber ind, når 1. salen er klar. Vi får skabt et stærkt fælles miljø for den brede kampsport i kommunen, sagde borgmester Peter Sørensen (S), inden han - flankeret af to karatepiger - i bedste kampsport-stil huggede den røde snor over med håndfladen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce