Annonce
Odder For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Odder

På vej frem: Virksomhed i Præstholm har skåret underskuddet nedPræstholm-virksomheden Båd-Manden.dk ApS under Tvangsopløsning fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -174.956 til -104.875 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 301.580 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 158.801 kroner i det foregående regnskabsår til 364.028 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 91.868 til -44.007 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Martin Nielsen. I første omgang er det MN Holding Gosmer ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Martin Nielsen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Båd-Manden.dk ApS under Tvangsopløsning anbragt i branchen "Reparation og vedligeholdelse af skibe og både". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel og serviceKlik her for at se regnskabet.
Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i TorrildTorrild-virksomheden MioVit ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -5385 til -18.893 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på -4158 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -4465 kroner til -18.236 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selv om året endte med et underskud på -18.893 kroner efter skat, voksede formuen i MioVit ApS sidste år fra -27.163 til -6058 og er dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Lene Bach Kristensen og Jean Jesper Bach Kristensen. Virksomhedens reelle ejere er Lene Bach Kristensen,Jean Jesper Bach Kristensen. MioVit ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje unoterede aktier i Processing Danmark A/S samt enhver aktivitet der efter direktionens skøn står i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Drummond ApSOdder-virksomheden Drummond ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -90.153 til -17.796 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 6363 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttotab er forbedret fra -8466 kroner til -7216 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 56.645 til 42.764 kroner . Virksomheden ledes af direktør Roy John Drummond Kilpatrick. Virksomhedens reelle ejere er Roy John Drummond Kilpatrick. Drummond ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje aktier og anparter samt drive virksomhed inden for konsulent og bestyrelsesarbejde, samt yderligere tjenesteydelser i, efter direktionens skøn, beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Lindcon Linser A/S i Odder gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Lindcon Linser A/S i Odder. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -75.064 til 49.539 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 43.234 kroner i det foregående regnskabsår til 218.969 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Odder-firmaet fra -522.566 til -485.027. Virksomheden ledes af direktør John Villum Rasmussen. I første omgang er det TKJVR HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det John Villum Rasmussen,Trine Kousgaard, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Lindcon Linser A/S anbragt i branchen "Optikere". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at sælge linser og tilbehør til linser og hermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Ørting tjente flere penge i seneste regnskabVognmandsfirmaet Svend Christensen ApS, der er en virksomhed i Ørting, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 62.053 til 375.114 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 725.869 kroner til 792.145 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ørting-virksomheden fra 1,4 millioner til 1,7 millioner. Firmaet ledes af direktør Svend Christensen. Virksomhedens reelle ejere er Svend Christensen. Vognmandsfirmaet Svend Christensen ApS hører hjemme i branchen "Vejgodstransport". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive vognmandsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: Virksomhed i Odder går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Odder-virksomheden AB Finans ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 166.902 til -21.115 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 166.902 kroner. Firmaets bruttotab er forbedret fra -11.050 kroner til -10.203 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 485.985 til 408.549 kroner . Virksomheden ledes af direktør Allan Busk Pedersen. Virksomhedens reelle ejere er Allan Busk Pedersen. I Erhvervsstyrelsens register er AB Finans ApS anbragt i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er formueforvaltningKlik her for at se regnskabet.
Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Odders virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Horsens For abonnenter

En enkel løsning gør hverdagen nemmere: Sådan slipper René og Amanda for udfordringer med kalk i vandet

Annonce

For doven til at hente din egen takeaway? Forstå hvorfor restauratørerne hader Wolt

Annonce
Annonce
Horsens

Ægtepar har tabt vigtigt slag i omstridt sag om linjeføring af vej, som går gennem Kørup Enge

Erhverv For abonnenter

Frandsen ramt af million-underskud, og iværksætter-succes har fået bump på vejen: Se 11 nye regnskaber fra ugen, der gik

HH Elite

HH Elite forstærker bagkæden: Henter afløser for svenske Nina Dano

Horsens

Årets handicappris uddelt: HR ildsjæl er med til at give borgere med handicap en plads i fællesskab

For abonnenter

Ansatte på skandaleramt hjerteafdeling oplever fatale fejl efter masseflugt: - Det kommer til at koste menneskeliv

Horsens

Emina giver forældrene tryghed helt ned i maven: Nærvær, omsorg og evnen til at se det enkelte barn fortjener et skulderklap

Hedensted For abonnenter

Halchef forarget over elselskab: Efter 10 år krævede Aura pludselig et depositum på 105.000 kr.

Horsens For abonnenter

De har ventet i årtier - nu er det snart en realitet: Kæmpebassin skyder op af jorden ved Forum og står færdigt om godt et halvt år

P-piller var ved at slå Karen ihjel: Kvinder vælger i stigende grad andre former for prævention

Byens Bedste

Kom hjem til jul hos mormor på landet: Fru Møller har ti-doblet besøgstal og er klar til endnu et stort rykind i december

Ingen grund til panik: Priserne på brænde og træpiller rasler ned

Erhverv

Ølholm-virksomhed ser store perspektiver i nyt online-værktøj fra Hedensted Erhverv

Navne For abonnenter

Tove har sagt op, det nybyggede hus er solgt, og nu flytter hun til Horsens: - Vi laver tit sådan nogle omvæltninger

Erhverv

Claus og Johannes har skabt et nyt business-værktøj: Her går økonomi, samfundssind og bæredygtighed hånd i hånd

Annonce