Annonce
Odder For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Odder

Stabilt: Butik i Odder holdt fast i et plus

I det seneste år har der igen været overskud i Odder-virksomheden Trade By International ApSc/o J. By. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som virksomheden for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 71.456 til 137.101 kroner før skat.

Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 71.913 kroner til 137.994 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Odder-selskabet fra 105.736 til 212.675 kroner.

Virksomheden ledes af direktør René Jes Johansen. I første omgang er det RJC HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er René Jes Johansen den dominerende ejer.

Trade By International ApSc/o J. By tilhører branchen "Detailhandel med spil og legetøj." Virksomhedens formål har den selv beskrevet sådan: "Selskabets formål er at drive import, eksport og handel"

Klik her for at se regnskabet.

Nyt regnskab: Trade By ApS i Odder har fået tab

Odder-firmaet Trade By ApS fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -70.094 til -2304 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Det gik bedst i 2018/19, der endte med et resultat før skat på 191.426 kroner.

Der var lige som i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Selskabets bruttofortjeneste er gået fra 561.622 kroner til 409.400 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 217.622 til 212.049 kroner.

Firmaet ledes af direktør René Jes Johansen. I første omgang er det JESPER BY HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er René Jes Johansen den dominerende ejer.

Trade By ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med spil og legetøj." Sit formål har selskabet selv beskrevet således: "Selskabets formål er at drive import, eksport og handel"

Klik her for at se regnskabet.

Regnskab klar: Finansfirma i Odder reducerer underskuddet noget

Jesper By Holding ApSc/o J. By, der er et selskab i Odder, fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som virksomheden for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet begrænset fra -79.799 til -25.196 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018/19, der endte med et resultat før skat på 105.841 kroner.

Årets bruttotab var ligesom året før på -7250 kroner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 63.720 til 42.734 kroner.

Virksomheden ledes af direktør René Jes Johansen, der også er ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er Jesper By Holding ApSc/o J. By anbragt i branchen "Finansielle hovedsæders virksomhed." Selskabets formål er beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er at eje aktier/anparter samt dermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Næsten uændret: Firma i Oldrup har stadig underskud

NIELSENS MONTAGETEKNIK ApS, der er en virksomhed i Oldrup, fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2020, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet begrænset fra -98.636 til -11.705 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret midt i rækken. Det gik bedst i 2015, der endte med et resultat før skat på 31.025 kroner.

Medarbejdertallet var på 1 i 2020, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Virksomhedens bruttofortjeneste er gået fra 504.593 kroner til 368.968 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 98.470 til 88.776 kroner.

Firmaet ledes af direktør Karsten Kjærskov Nielsen, der også er ejer.

NIELSENS MONTAGETEKNIK ApS hører hjemme i branchen "Maskinforarbejdning." Virksomheden beskriver selv sit formål på denne måde: "Selskabets formål er investering, handel og servicevirksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Ikke så højt som sidst: Odder-virksomhed tjente mindre i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden K-N-D Holding ApS, der har adresse i Odder. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 569.776 til 459.880 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Virksomhedens bruttotab er gået fra -6145 kroner til -6732 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg formuen i Odder-selskabet fra 995.583 til 1,3 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør Kristian Nørgaard Dam, der også er ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er K-N-D Holding ApS anbragt i branchen "Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug." Selskabets formål er beskrevet med disse ord: "Virksomhedens formål er at eje anparter og aktier i andre selskaber samt anden efter direktionens skøn hermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

De røde tal er væk: Ejendomsudlejer i Søby er gået fra minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet OB 08 ApS, der har adresse i Søby. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -34.069 til 66.471 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018/19, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner.

Virksomhedens bruttotab er gået fra -12.505 kroner til -11.816 kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Formuen i OB 08 ApS var ligesom året før på 1,6 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør Ole Bjerregaard Pedersen, der også er ejer.

OB 08 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme." Virksomhedens formål er beskrevet således: "Selskabets formål er at eje aktier og anparter i andre selskaber samt drive finansierings- og investeringsvirksomhed, herunder også investering i fast ejendom og driftsmidler med udlejning for øje"

Klik her for at se regnskabet.

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Odders virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Odder For abonnenter

Surt opstød til borgmesteren og tårer i salen: I ødelægger vores liv med jeres biogasanlæg

Lynet slog ned, da 17-årige Moritz spottede lyshåret pige på Torvet: Sådan er det gået siden efterlysningen

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Styrtdyk på elektrikeruddannelse: For første gang er der ikke nok til et hold i Horsens

Erhverv For abonnenter

Ægtepars livsværk har vokset sig større og større efter generationsskiftet: - Det er sgu sjovt at se

Debat

'Kommunens dummekvote er åbenbart ikke opbrugt': Håbløse fortove i Vestbyen

Hedensted

Nu smiler pizzeria igen: Har forbedret håndtering af fødevarer

Venstres valgbombe: Søren Gade er tilbage som folketingskandidat

Horsens

Flere tusinde kvadratmeter uhøstet korn gik op i røg: Det er højsæson for markbrande, og søndag gik det galt i Østbirk

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Kro har fremgang, og stort genbrugsmarked gav underskud

Erhverv For abonnenter

Historisk Horsens-firma tog en fremsynet beslutning i 1988 - 34 år senere øjner direktøren en omsætning på en halv milliard og har sat kurs mod markeds-tronen

For abonnenter

Lægen sagde, at Agnes nok ville dø af sin anoreksi: Det nægtede Mads at acceptere, og i dag kan han besøge datteren i hendes lejlighed

Kultur

Per fik en blodprop og lukker sin vinylbutik: - Det er en trist måde at stoppe på

Enhedslistens Rosa Lund: - Jeg drak mit nederlag væk i Kødbyen

Erhverv

Det har taget noget tid på grund af corona - men nu får tidligere frisørlokale nyt liv, og det bliver med fokus på træ og dansk design

Hedensted For abonnenter

Samfundshensyn vejer højest: Klagenævn giver grønt lys for 42 meter høj mobilmast tæt på kysten

Kultur

Sidste år slog ølsalget rekord: Musik i Gaden er klar til ny gadefest

Annonce