Annonce
Ikast-Brande For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Ikast-Brande

Tallene går op: Trolle Vin ApS fik større overskud end året førTrolle Vin ApS, der er en virksomhed i Snejbjerg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 57.286 til 83.226 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 75.174 kroner i det foregående regnskabsår til 172.819 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Snejbjerg-virksomheden fra -10.155 til 93.985. Firmaet ledes af direktør Jakob Trolle Kragelund. I første omgang er det Jakob ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jakob Trolle Kragelund, der er den dominerende ejer. Trolle Vin ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med vin og spiritus". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at sælge vinKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Climadrive ApS i Bording gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Climadrive ApS i Bording. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -76.346 til 66.230 kroner før skat. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -46.721 kroner året før til 80.769 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bording-firmaet fra -9550 til 42.109. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Morten Haungaard og Jacob Vilken Haungaard. I første omgang er det Jacob Vilken Haungaard og CR Holding Bording ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Morten Haungaard og Jacob Vilken Haungaard, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Climadrive ApS anbragt i branchen "Cykel- og knallertforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er handel med mindre el-køretøjer og dermed beslægtet virksomhed
Tallene går op: Ivex ApS fik større overskud end året førIvex ApS, der er en virksomhed i Kølkær, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 35.100 til 81.654 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttotab er forbedret fra -12.267 kroner til -11.882 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 81.654 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Ivex ApS fra 1,3 millioner til 1,1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Ivan Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Ivan Jensen. Ivex ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er formueadministrationKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i GjellerupIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Nielsens Ejendomsinvest Herning ApS, der er et firma i Gjellerup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 23.561 til 10.306 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 136.839 kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 221.030 kroner i det foregående regnskab til 203.383. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 227.454 til 205.178 kroner . Firmaet ledes af direktør Torben Nielsen. I første omgang er det T.N.HOLDING og HERNING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Torben Nielsen, der er den dominerende ejer. Nielsens Ejendomsinvest Herning ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er erhvervelse og administration af udlejnings- og erhvervsejendommeKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Birk-virksomheden Pro Invest Ejendomme ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Pro Invest Ejendomme ApS, der er et firma i Birk. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 101.471 til 8998 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 101.471 kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 257.743 kroner i det foregående regnskab til 198.333. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Birk-virksomheden fra 651.109 til 657.727. Firmaet ledes af direktør Torben Nielsen. I første omgang er det T.N.HOLDING og HERNING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Torben Nielsen, der er den dominerende ejer. Pro Invest Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Flytteforretninger". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Wig Wam ApS i Herning får underskudDet seneste år er endt med underskud i Herning-virksomheden Wig Wam ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -161.214 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttotab var på -74.210 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Casper Juul Nielsen og Christoffer Bøie Dinesen. I første omgang er det CB DINESEN HOLDING ApS og Casper Juul Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Casper Juul Nielsen og Christoffer Bøie Dinesen, der er de dominerende ejere. Wig Wam ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning og leasing af entreprenørmateriel". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er investering i fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Finansvirksomhed i Herning får underskudDet seneste år er endt med underskud i Herning-virksomheden WW E1 ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -110.519 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttotab var på -75.017 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Casper Juul Nielsen og Christoffer Bøie Dinesen. I første omgang er det Wig Wam ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Casper Juul Nielsen og Christoffer Bøie Dinesen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er WW E1 ApS anbragt i branchen "Investeringsselskaber". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er investering i fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Lækre Buketter ApS i Simmelkær får underskudDet seneste år er endt med underskud i Simmelkær-virksomheden Lækre Buketter ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -82.514 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttotab var på -76.346 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Iana Konovalova. I første omgang er det KONOVS CAPITAL ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Iana Konovalova og Oleksii Ovsiuk, der er de dominerende ejere. Lækre Buketter ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Detailhandel med dagligvarer via internet". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Murervirksomhed i Lind får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Lind-virksomheden CLP Byg aps. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 77.315 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 539.974 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Katja Gaden Fjeldgaard. Virksomhedens reelle ejere er Katja Gaden Fjeldgaard. I Erhvervsstyrelsens register er CLP Byg aps anbragt i branchen "Murere". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er byggeenterpriser, forefaldende vedligeholdelsesarbejde på og omkring bygninger og beslægtet arbejde
Nedgang på bundlinjen: P.boys ApS i Brande går fra overskud til underskudOverskuddet i Brande-virksomheden P.boys ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 75.319 til -129.444 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 75.319 kroner. Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 241.272 kroner i det foregående regnskab til 127.058 - et fald på -47 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Egenkapitalen faldt fra 62.790 til -66.654 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Rhabisan Selvanayagam Selvanayacam. Virksomhedens reelle ejere er Rhabisan Selvanayagam Selvanayacam. P.boys ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive restaurationsvirksomhed samt investeringsvirksomhed i øvrigt
Tallene går op: Simon Skaarup Invest ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Simon Skaarup Invest ApS, der er en virksomhed i Sunds. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 732.010 til 830.023 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -5000 kroner til -8125 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Sunds-virksomheden fra 4,9 millioner til 5,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Simon Vejby Skaarup. Virksomhedens reelle ejere er Simon Vejby Skaarup. Simon Skaarup Invest ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed, herunder at besidde kapitalandele i datterselskaberKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Birk fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i CX1 ApS, der er en virksomhed i Birk. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 954.787 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,6 millioner kroner til 1,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Birk-virksomheden fra 1 millioner til 1,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Simon Vejby Skaarup. I første omgang er det SIMON SKAARUP INVEST ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Simon Vejby Skaarup, der er den dominerende ejer. CX1 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at udvikle og/eller sælge produkter eller ydelser til opførelse eller drift af byggeriKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Skaarup Ejendomme ApS i Sunds får underskudDet seneste år er endt med underskud i Sunds-virksomheden Skaarup Ejendomme ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -2163 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 9679 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Simon Vejby Skaarup. I første omgang er det SIMON SKAARUP INVEST ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Simon Vejby Skaarup, der er den dominerende ejer. Skaarup Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendom samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Konsulentvirksomhed i Birk får underskudDet seneste år er endt med underskud i Birk-virksomheden E-Operations ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -27.073 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 33.865 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Claus Hyldgaard og Christian Rosenkilde Christensen. I første omgang er det Copento Capital ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Claus Hyldgaard og Christian Rosenkilde Christensen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er E-Operations ApS anbragt i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Restaurant Flammen Herning ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Herning-virksomheden Restaurant Flammen Herning ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -1,8 millioner til -405.617 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 11 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,4 millioner kroner til 4,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selv om året endte med et underskud på -316.617 kroner efter skat, voksede formuen i Restaurant Flammen Herning ApS sidste år fra 50.636 til 59.019 . Virksomheden ledes af direktør Piet Klein. I første omgang er det ROSENFELDT OG SUNDDAL HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Martin Rosenfeldt Sunddal og Kristina Rosenfeldt Sunddal, der er de dominerende ejere. Restaurant Flammen Herning ApS hører hjemme i branchen "Restauranter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed, handel og andet efter direktionens skøn dermed beslægtet virksomhed. Derudover er selskabets formål at hæfte direkte, kautionere, stille sikkerhed for eller på anden måde sikre opfyldelsen af andre koncernselskabers (også søsterselskabers) forpligtelser over for tredjemandKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: Virksomhed i Bording går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Bording-virksomheden DinFliserenser.dk ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 92.619 til -63.748 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 92.619 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 263.235 i det foregående regnskabsår til 75.279 - et fald på -71 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 141.461 til 91.730 kroner . Virksomheden ledes af direktør Jacob Vilken Haungaard. Virksomhedens reelle ejere er Jacob Vilken Haungaard. I Erhvervsstyrelsens register er DinFliserenser.dk ApS anbragt i branchen "Anden rengøring af bygninger og rengøring af erhvervslokaler". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed i form af afrensning af fliser samt handelsvirksomhed med fokus på kvalitet og service
Nedgang på bundlinjen: 360eyeworks ApS i Nygård går fra overskud til underskudOverskuddet i Nygård-virksomheden 360eyeworks ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 19.133 til -26.981 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 32.090 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 456.267 kroner i det foregående regnskab til 413.718. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 95.810 til 74.536 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Gorm Kjer Branderup og Christoffer Dyring Ransby. I første omgang er det Christoffer Dyring Ransby og GKB-invest ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Gorm Kjer Branderup og Christoffer Dyring Ransby, der er de dominerende ejere. 360eyeworks ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Serviceydelser i forbindelse med sikkerhedssystemer". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Bagervirksomhed i Herning får underskudDet seneste år er endt med underskud i Herning-virksomheden FRANSK Tradition ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -12.980 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttotab var på -12.980 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Gael Louis Michel Gaetan Patrick Provot. Virksomhedens reelle ejere er Gael Louis Michel Gaetan Patrick Provot og Vanessa Charlotte Galpin. I Erhvervsstyrelsens register er FRANSK Tradition ApS anbragt i branchen "Fremstilling af friske bageriprodukter". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil
Overskuddet stiger: Blikkenslagervirksomhed i Tjørring fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i H.J. Christensen A/S, der er en virksomhed i Tjørring. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 260.666 til 2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 3,8 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 44 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 41 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 5,8 millioner kroner til 8,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Tjørring-virksomheden fra 3,5 millioner til 5,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Karsten Holm. I første omgang er det KGH HOLDING ApS, AV Holding og Herning ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Karsten Holm, der er den dominerende ejer. H.J. Christensen A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "VVS- og blikkenslagerforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er dels at drive virksomhed som blik- kenslager samt installation af varme, ventilation, vand, gas og sanitet, dels investeringKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Tage E. Nielsen A/S i HerningTage E. Nielsen A/S, der er en virksomhed i Herning, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 3,3 millioner til 848.462 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Forrige år var der i gennemsnit 28 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 29 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 22,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 21,3 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 651.771 kroner efter skat, faldt formuen i Tage E. Nielsen A/S fra 15 millioner til 11,1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Tage Erhardt Nielsen. I første omgang er det TEN HOLDING 2014 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Tage Erhardt Nielsen, der er den dominerende ejer. Tage E. Nielsen A/S hører hjemme i branchen "Vejgodstransport". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er er blokvogn-, kran- og specialtransport samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Konsulentvirksomhed i Gjellerup tjente flere penge i seneste regnskabSNT Invest ApS, der er en virksomhed i Gjellerup, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 11.516 til 480.079 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -13.620 kroner året før til 648.185 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Gjellerup-virksomheden fra 5,7 millioner til 6,2 millioner. Firmaet ledes af direktør Michael Nygaard Appel. Virksomhedens reelle ejere er Michael Nygaard Appel. SNT Invest ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje aktier og anparter i danske kapitalselskaber, foretage ejendomsinvesteringer samt øvrig virksomhed forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Herning fik større overskud end året førEjendomsselskabet Hedelandsvej ApS, der er en virksomhed i Herning, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 97.000 til 137.504 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 192.000 kroner til 215.614 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 988.000 til 1,1 millioner. Firmaet ledes af direktør Tage Erhardt Nielsen. I første omgang er det TEN HOLDING 2014 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Tage Erhardt Nielsen, der er den dominerende ejer. Ejendomsselskabet Hedelandsvej ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er køb, salg og udlejning af ejendomme og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i SundsIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i MOTION2X ApS, der er et firma i Sunds. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 17.976 til 5115 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra 48.898 kroner i det foregående regnskabsår til 132.364 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 87.615 til 68.882 kroner . Firmaet ledes af direktør Jan Andersen. I første omgang er det Michael Jens Peter Jeppesen og FACA Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Michael Jens Peter Jeppesen, der er den dominerende ejer. MOTION2X ApS hører hjemme i branchen "Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for produktions- og maskinteknik". Selskabets formål er beskrevet sådan: Virksomhedens formål er at source komponenter og produkter indenfor metal, plast og træ samt ingeniør- og konsulentydelserKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Kranselskabet Bo Nielsen ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Herning-virksomheden Kranselskabet Bo Nielsen ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -539.000 til -25.962 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 231.028 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,5 millioner kroner til 1,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -312.000 til -331.375 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Bo Nielsen. I første omgang er det Kranholdingselskabet Bo Nielsen ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Bo Nielsen, der er den dominerende ejer. Kranselskabet Bo Nielsen ApS hører hjemme i branchen "Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er drift af kraner, lastbiler mv. samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Brande fik større overskud end året førUdgiverselskabet B.A.B. ApS, der er en virksomhed i Brande, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 19.398 til 25.088 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 407.245 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 64.008 kroner i det foregående regnskab til 55.432. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra 319.542 til 344.630. Virksomheden ledes af direktør Kennie Bendixen Deigaard. I første omgang er det HOLDINGSELSKABET AF 10. DECEMBER 1998 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kennie Bendixen Deigaard, der er den dominerende ejer. Udgiverselskabet B.A.B. ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med bladudgivelse, bogtrykkeri, handel og kapitalanlægKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Brande fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Brande Off-set & Reklamecenter A/S, der er en virksomhed i Brande. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,1 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,3 millioner kroner til 1,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra 2,1 millioner til 2,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kennie Bendixen Deigaard. I første omgang er det HOLDINGSELSKABET AF 10. DECEMBER 1998 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kennie Bendixen Deigaard, der er den dominerende ejer. Brande Off-set & Reklamecenter A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden trykning". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive reklame- og trykkerivirksomhed samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Meteor A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Meteor A/S, der er en virksomhed i Sunds. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 866.808 til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 842.609 kroner til 1,2 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Sunds-virksomheden fra 2,6 millioner til 2,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør René Junker Povlsen. I første omgang er det JR HOLDING AF 2011 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det René Junker Povlsen, der er den dominerende ejer. Meteor A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af ikke-elektriske husholdningsapparater". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive fabrikation og salg og anden i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Sunds fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i HVM A/S, der er en virksomhed i Sunds. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 1,9 millioner til 5,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 34 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 35 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 16,6 millioner kroner til 20,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Sunds-virksomheden fra 6,2 millioner til 8,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør René Junker Povlsen. I første omgang er det JR HOLDING AF 2011 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det René Junker Povlsen, der er den dominerende ejer. HVM A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af andre færdige metalprodukter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel og industriKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Finansvirksomhed i Gjellerup får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Gjellerup-virksomheden OMA Invest ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 177.308 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttotab var på -21.340 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Ole Langhoff-Jensen, Morten Langhoff-Jensen og Anders Langhoff-Jensen. I første omgang er det OLE LANGHOFF HOLDING ApS, TESM Invest Aps og Anders Langhoff Invest ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Morten Langhoff-Jensen og Anders Langhoff-Jensen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er OMA Invest ApS anbragt i branchen "Investeringsselskaber". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed samt dermed forbundne aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Stadig minus: Medema A/S får nyt millionunderskudUnderskuddet i Snejbjerg-virksomheden Medema A/S voksede sidste år. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -531.695 til -3,3 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 2,8 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 40, året før var det 41. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 18,6 millioner kroner til 21,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 19,4 millioner til 16,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Klaus Smedegaard. I første omgang er det Medema-gruppen AS, der står som ejer. I sidste ende er det Glenn Othar Rist, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Medema A/S anbragt i branchen "Fremstilling af cykler og invalidekøretøjer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel og fabrikationKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i BirkOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i FBG Medier A/S, der er en virksomhed i Birk. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 5,9 millioner til 3,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 41 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 37 ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 36,2 millioner kroner i det foregående regnskab til 27,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 2,5 millioner kroner efter skat, faldt formuen i FBG Medier A/S fra 11,3 millioner til 9,8 millioner kroner . Firmaet ledes af direktør Jørgen Lindhard. I første omgang er det BC34 HOLDING ApS og MC Togsverd ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Mads Crone Togsverd, der er den dominerende ejer. FBG Medier A/S hører hjemme i branchen "Udgivelse af ugeblade og magasiner". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive forlagsvirksomhed, herunder navnlig ved udgivelse af fagblade og dermed efter bestyrelsens skøn beslægtet eller forenelig virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Engesvang-virksomheden Exit Invest ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Exit Invest ApS, der er en virksomhed i Engesvang. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 93.873 til 63.530 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 362.782 kroner til 377.657 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Engesvang-virksomheden fra -699 til 50.421. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Mikael Bak Würtz og Hans Christian Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Mikael Bak Würtz, Gitte Sundstrup Nielsen og Hans Christian Jensen. Exit Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering i fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Knud Sørensen Brande ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårKnud Sørensen Brande ApS, der er en virksomhed i Brande, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 100.488 til 738.581 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 4,7 millioner kroner til 5,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra 4,8 millioner til 5,3 millioner. Firmaet ledes af direktør Knud Sørensen. Virksomhedens reelle ejere er Knud Sørensen. Knud Sørensen Brande ApS hører hjemme i branchen "Vejgodstransport". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med vognmandsforretning og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Virksomhed i Herning hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i GoShopping ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 305.000 til 321.000 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 11 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til otte ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 4,8 millioner kroner i det foregående regnskab til 3,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 1,6 millioner til 1,9 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Henrik Højsholt Nielsen og Tove Irene Christina Ståhl. I første omgang er det Bagaren och Kocken, der står som ejer. I sidste ende er det Anna Emilie von Lowzow, Merete Helene Eldrup, Per Bank, Peder Høgild, Marianne Oehlenschlæger, Bert Lars-Johan Jarnheimer, Martin Karl Enderle, Christian Wegner og Hugh Joshua Peter Garnett Bottomley, der er de dominerende ejere. GoShopping ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med elektroniske eller elektriske apparater samt fotoudstyr via internet". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er service- og konsulentvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Minus vokser: Virksomhed i Herning får milliontabUnderskuddet i Herning-virksomheden JFP Medejer 2 ApS voksede sidste år. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -4,6 millioner til -21,8 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttotab er forbedret fra -13.126 kroner til -13.125 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 21,8 millioner til -45.673 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Jesper Friis Kühlwein Poulsen. I første omgang er det J.F.P. HOLDING ApS, FRIIS POULSEN ApS, MNS Holding Esbjerg ApS, JSO Holding 2021 ApS og M.And Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jesper Friis Kühlwein Poulsen, der er den dominerende ejer. JFP Medejer 2 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje og besidde aktier i Jørgen Friis Poulsen A/SKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Kr. O. Skov A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Kr. O. Skov A/S, der er en virksomhed i Bording. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 10,6 millioner til 13,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 15 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 18,1 millioner kroner til 21,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bording-virksomheden fra 24,2 millioner til 33,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Annette Skov. I første omgang er det Annette Skov Holding ApS, Søren Skov Andersen Holding ApS, Jakob Skov Andersen Holding ApS og Anna Skov Andersen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Annette Skov, der er den dominerende ejer. Kr. O. Skov A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Detailhandel med elektriske husholdningsapparater". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel med hvidevarer og jagtudstyrKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Murervirksomhed i Bording får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Bording-virksomheden Murerfirmaet TDM ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 86.903 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 257.791 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Thomas Chrapla Pedersen og Daniel Josef Pedersen. I første omgang er det TC Pedersen Holding ApS og D Pedersen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Thomas Chrapla Pedersen og Daniel Josef Pedersen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Murerfirmaet TDM ApS anbragt i branchen "Murere". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive murer, bygge- samt entreprenørvirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Sunds-virksomheden Meteor Ejendomme ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Meteor Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Sunds. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 220.215 til 197.243 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 224.548 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 359.789 kroner i det foregående regnskab til 332.571. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Sunds-virksomheden fra 1,5 millioner til 1,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør René Junker Povlsen. I første omgang er det JR HOLDING AF 2011 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det René Junker Povlsen, der er den dominerende ejer. Meteor Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at besidde og udleje ejendommeKlik her for at se regnskabet.
Vending: Myg ApS i Kølkær er gået fra skidt til godtEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Myg ApS i Kølkær. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -6717 til 665.640 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttotab er forbedret fra -18.338 kroner til -16.851 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Myg ApS var ligesom året før på 5,1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Helle Andreassen. Virksomhedens reelle ejere er Helle Andreassen. Myg ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje aktier i Tornanti A/S, CVR-nr. 26464854 samt investere i værdipapirer, ejendomme og andre formuegenstande med henblik på bedst mulig afkastKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Fasterholt fik større overskud end året førDOT Ejendomme - Ferritslev A/S, der er en virksomhed i Fasterholt, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 140.245 til 164.672 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 2,4 millioner kroner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Fasterholt-virksomheden fra 11,4 millioner til 11,5 millioner. Selskabet ledes af direktør Nicolai Christensen. I første omgang er det DOT A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Mette Grunnet, der er den dominerende ejer. DOT Ejendomme - Ferritslev A/S hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at besidde og udleje fast ejendom samt anden virksomhed, der står i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Fasterholt fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i DOT Ejendomme A/S, der er en virksomhed i Fasterholt. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 494.223 til 586.154 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 3,8 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Fasterholt-virksomheden fra 6,3 millioner til 6,8 millioner. Firmaet ledes af direktør Nicolai Christensen. I første omgang er det DOT A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Mette Grunnet, der er den dominerende ejer. DOT Ejendomme A/S hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at besidde og udleje fast ejendom samt anden virksomhed, der står i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Fasterholt fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i DOT A/S, der er en virksomhed i Fasterholt. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 54,6 millioner til 81,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 452 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 464 ansatte - en fremgang på 2,65 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 284,2 millioner kroner til 332,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i Fasterholt-virksomheden fra 208 millioner til 220 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Henrik Steen-Jørgensen og Nicolai Christensen. I første omgang er det FASTERHOLT HOLDING A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Mette Grunnet, der er den dominerende ejer. DOT A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Overfladebehandling af metal". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med varmeforzinkning og anden overfladebehandling, samt handel og investeringer i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i BrandeIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i ACES Esport ApS, der er et firma i Brande. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 85.488 til 37.832 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 235.442 i det foregående regnskabsår til 104.172 - et fald på -56 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra -107.790 til -69.958. Firmaet ledes af direktør Dennis Mechlenburg Sørensen. I første omgang er det :DMS Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Dennis Mechlenburg Sørensen, der er den dominerende ejer. ACES Esport ApS hører hjemme i branchen "Andre sportsaktiviteter". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive virksomhed med professionel esport og dermed forbundet virksomhed, herunder handel, service og investering, der naturligt kan foretages i forening med professionel esport. Endelig er selskabets formål også drift af esports- og fritidsaktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i HerningEjendomsselskabet af 1. maj 2003 ApS, der er en virksomhed i Herning, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,7 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 2,7 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 1,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,2 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 15,2 millioner til 16,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jørgen Lindhard. I første omgang er det MC Togsverd ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mads Crone Togsverd, der er den dominerende ejer. Ejendomsselskabet af 1. maj 2003 ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at investere i fast ejendom med henblik på udlejningKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos konsulentvirksomhed i HerningIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i AP Consulting Herning ApS, der er et firma i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 47.126 til 90 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 47.126 kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 47.126 i det foregående regnskabsår til 442 - et fald på -99 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 41.176 til 40.931 kroner . Firmaet ledes af direktør Alex Kjeld Pedersen. Virksomhedens reelle ejere er Alex Kjeld Pedersen. AP Consulting Herning ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive virksomhed med rådgivning, handel og serviceKlik her for at se regnskabet.
Opad igen: Mindre underskud i Virksomhed i HampenHampen-virksomheden AT Dressage Horses ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -128.081 til -32.644 kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttotab er forbedret fra -105.624 kroner til -7652 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -44.560 til -104.498 kroner og dermed stadig negativ . Firmaet ledes af direktør Anemette Holm Petersen. Virksomhedens reelle ejere er Anemette Holm Petersen. I Erhvervsstyrelsens register er AT Dressage Horses ApS anbragt i branchen "Avl af heste og dyr af hestefamilien". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive stutterivirksomhed samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Rohde Invest A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Rohde Invest A/S, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,9 millioner til 6,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -107.833 kroner til -195.577 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 5,7 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Rohde Invest A/S fra 46,6 millioner til 37,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Flemming Rohde. I første omgang er det Flemming Rohde og Ilse Rohde, der står som ejere. I sidste ende er det Flemming Rohde, der er den dominerende ejer. Rohde Invest A/S hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering og finansieringKlik her for at se regnskabet.
På vej frem: Virksomhed i Engesvang har skåret underskuddet nedEngesvang-virksomheden PÅRUP MONTAGE ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -70.846 til -36.993 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 156.415 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 336.975 kroner til 379.363 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 13.944 til -23.047 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Hans John Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Hans John Jensen. I Erhvervsstyrelsens register er PÅRUP MONTAGE ApS anbragt i branchen "Reklameplads i medier". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er skiltemontage og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Brøndums Boliger ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårBrøndums Boliger ApS, der er en virksomhed i Engbyen, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5326 til 74.507 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 130.251 kroner i det foregående regnskabsår til 279.137 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Engbyen-virksomheden fra 388.755 til 446.872. Firmaet ledes af direktør Nanna Brøndum. Virksomhedens reelle ejere er Nanna Brøndum. Brøndums Boliger ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve virksomhed inden for handel og udlejning af fast ejendom samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nedad: Virksomhed i Sunds fik igen tabSunds-virksomheden Tømrerfirmaet Dan Bertelsen ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -30.196 til -44.382 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på -6364 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 7956 kroner året før til -23.650 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -181.988 til -226.370 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Dan Mølgaard Bertelsen. Virksomhedens reelle ejere er Dan Mølgaard Bertelsen. Tømrerfirmaet Dan Bertelsen ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive tømrervirksomhed og dermed tilknyttede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos bilhandel i TjørringHH Bilsalg ApS, der er en virksomhed i Tjørring, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 223.243 til 69.899 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 223.243 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 630.392 kroner i det foregående regnskab til 558.625. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Tjørring-virksomheden fra 355.084 til 403.300. Virksomheden ledes af direktør Haseeb Mohammad Hakimi. Virksomhedens reelle ejere er Hadeeb Mohammad Hakimi, Haseeb Mohammad Hakimi og Hamid Mohammad Hakimi. HH Bilsalg ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at sælge brugtbilerKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Danstoker A/S i Birk er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Danstoker A/S i Birk. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -7,7 millioner til 6,0 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 106 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 99 ansatte - en nedgang på 6,6 procent. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 26,3 millioner kroner til 32,1 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Birk-firmaet fra 33,9 millioner til 38,8 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Peter Overgaard og Allan Harritslev Nielsen. Virksomheden ejes af THERMAX DENMARK ApS. I Erhvervsstyrelsens register er Danstoker A/S anbragt i branchen "Fremstilling af radiatorer og kedler til centralvarmeanlæg". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er i ind- og udland at drive fabrikation og handel og anden virksomhed, som passende kan forbindes hermed, alt på den måde og i den udstrækning, bestyrelsen måtte finde det rigtigt og stemmende med selskabets tarvKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i BirkEjendomsanpartsselskabet Industrivej Nord 13, der er en virksomhed i Birk, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 3,0 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 4,5 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 4,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 2,5 millioner - et fald på -45 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Birk-virksomheden fra 27,8 millioner til 29 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rajendran Arunachalam. Virksomheden ejes af THERMAX DENMARK ApS. Ejendomsanpartsselskabet Industrivej Nord 13 hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Boilerworks A/SSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Birk-virksomheden Boilerworks A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -9,4 millioner til -950.000 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabet oplyser ikke hvor mange ansatte, der har været i 2021/22. Året før var der i gennemsnit 20 ansatte, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 3,7 millioner i det foregående regnskabsår til 592.000 - et fald på -84 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -4 millioner til -4,3 millioner kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Peter Overgaard. Virksomheden ejes af THERMAX DENMARK ApS. Boilerworks A/S hører hjemme i branchen "Fremstilling af dampkedler undtagen centralvarmekedler". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at er i ind- og udland at drive fabrikation og handel og anden virksomhed, som passende kan forbindes hermed, alt på den måde og i den udstrækning, bestyrelsen måtte finde det rigtigt og stemmende med selskabets tarvKlik her for at se regnskabet.
Begrænset nedgang: Konsulentvirksomhed i Herning fik lidt lavere overskudMidtVest IT A/S, der er en virksomhed i Herning, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,1 millioner til 1,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit syv ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 1,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,4 millioner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 800.793 kroner efter skat, faldt formuen i MidtVest IT A/S fra 1,9 millioner til 1,8 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Peter Jørgensen. I første omgang er det MIDTVEST IT HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Peter Jørgensen, der er den dominerende ejer. MidtVest IT A/S hører hjemme i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er IT support, salg af EDB-udstyr og hermed beslægtet forretningKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: Virksomhed i Herning går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Herning-virksomheden gerner film aps. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 63.944 til -11.714 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 63.944 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 588.943 kroner i det foregående regnskab til 565.363. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 342.553 til 242.787 kroner . Virksomheden ledes af direktør Poul Gerner. Virksomhedens reelle ejere er Poul Gerner. I Erhvervsstyrelsens register er gerner film aps anbragt i branchen "Produktion af film og videofilm". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive film- og tv-produktionKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Engelbreth Bording ApS i Bording ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Engelbreth Bording ApS, der er et firma i Bording. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,2 millioner til -569.930 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,4 millioner kroner. Medarbejdertallet var på to i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 2,3 millioner i det foregående regnskabsår til 782.978 - et fald på -66 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -750.163 til -1,7 millioner kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Jens Engelbreth og Christian Engelbreth. I første omgang er det J E HOLDING BORDING ApS og C E HOLDING BORDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jens Engelbreth og Christian Engelbreth, der er de dominerende ejere. Engelbreth Bording ApS hører hjemme i branchen "Avl af smågrise". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed inden for landbrug herunder svineproduktion og jordbrug samt forestå dermed forbundne aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Ejendomsvirksomhed i Lind tjente flere penge i seneste regnskabSC Ejendomme Herning ApS, der er en virksomhed i Lind, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 6854 til 45.706 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 64.316 kroner til 92.657 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lind-virksomheden fra 263.949 til 299.600. Firmaet ledes af en direktion, der består af Steen Præstegaard Hansen og Claus Ejsing Bastrup. I første omgang er det Steen Præstegaard Holding ApS og Bastrup Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Steen Præstegaard Hansen og Claus Ejsing Bastrup, der er de dominerende ejere. SC Ejendomme Herning ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendom og dermed tilknyttede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Bilhuset Lind ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bilhuset Lind ApS, der er en virksomhed i Lind. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 920.592 til 2,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,4 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 2,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lind-virksomheden fra 1,4 millioner til 2,6 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Steen Præstegaard Hansen og Claus Ejsing Bastrup. I første omgang er det Steen Præstegaard Holding ApS, Bastrup Holding ApS og S. Bro Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Steen Præstegaard Hansen og Claus Ejsing Bastrup, der er de dominerende ejere. Bilhuset Lind ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Autoreparationsværksteder mv.". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med køb og salg samt reparation af biler samt hermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Overskud hos Nowhereelse ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Engesvang-virksomheden Nowhereelse ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 706.821 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 1,4 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Zenia Anemone Cecillia Kirkegaard. Virksomhedens reelle ejere er Zenia Anemone Cecillia Kirkegaard. Nowhereelse ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med husholdnings- eller boligudstyr, bortset fra elektriske apparater, via internet". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive Detailhandel med køb og salg af boligudstyr, samt hermed anden beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Herning fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Moelholm PE ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 11,6 millioner til 52,4 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -158.378 kroner til -141.625 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 22,5 millioner til 65,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Viggo Mølholm. I første omgang er det Tage Nielsen Mølholm, Kim Mølholm, Moelholm C&C A/S og Familien Mølholm Invest ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Allan Mølholm og Kim Mølholm, der er de dominerende ejere. Moelholm PE ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at investere i kapitalfonde samt anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Herning-virksomheden Café Fry Østergade ApSCafé Fry Østergade ApS, der er en virksomhed i Herning, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 500.098 til 478.481 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,6 millioner kroner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 479.388 til 852.613. Selskabet ledes af direktør Orhan Poyraz. I første omgang er det POYRAZ HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Orhan Poyraz, der er den dominerende ejer. Café Fry Østergade ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er restauration og dertilhørende erhvervKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Dansk Fiske Logistik ApS i Snejbjerg går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Dansk Fiske Logistik ApS, der er et firma i Snejbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 23.848 til -22.282 kroner før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Virksomhedens bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 24.186 kroner året før til -21.723 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 58.601 til 41.025 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Dion Dupont Nielsen og Piotr Ciesiolkiewicz. I første omgang er det CM Foods ApS og Piotr Ciesiolkiewicz, der står som ejere. I sidste ende er det Dion Dupont Nielsen og Piotr Ciesiolkiewicz, der er de dominerende ejere. Dansk Fiske Logistik ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med fisk og fiskeprodukter". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor losning af fiskefartøjer og dermed beslægtet virksomhed, samt engroshandel med fisk og fiskeprodukter i øvrigt
Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Snejbjerg tjente flere penge i seneste regnskabCM Foods ApS, der er en virksomhed i Snejbjerg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 719 til 4460 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 240.477 kroner til 246.444 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Snejbjerg-virksomheden fra 32.168 til 33.713. Firmaet ledes af direktør Dion Dupont Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Dion Dupont Nielsen. CM Foods ApS hører hjemme i branchen "Ikke-specialiseret engroshandel med føde-, drikke- og tobaksvarer". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handel med fødevarer og dermed beslægtet virksomhed
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Danske Bygningsrådgivere ApS i GjellerupOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Danske Bygningsrådgivere ApS, der er et firma i Gjellerup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 35.964 til 9399 kroner før skat. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 37.219 i det foregående regnskabsår til 10.496 - et fald på -72 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Gjellerup-virksomheden fra 67.846 til 74.798. Virksomheden ledes af direktør Kjeld Enslev Eriksen. I første omgang er det PP HOLDING. IKAST ApS, OVERLUND BYGGERÅDGIVNING ApS og Kjeld Eriksen Rådgivning ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Poul Lykkegaard Pedersen, Kjeld Enslev Eriksen og Benny Christensen, der er de dominerende ejere. Danske Bygningsrådgivere ApS hører hjemme i branchen "Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og køber rådgivning og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Opad igen: Mindre underskud i Virksomhed i BirkSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Birk-virksomheden WorldFlexhome ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -341.372 til -133.501 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er forbedret fra -243.078 kroner til -87.426 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -484.498 til -591.298 kroner og dermed stadig negativ . Firmaet ledes af direktør Anders Bach-Sørensen. I første omgang er det ABSON HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Anders Bach-Sørensen, der er den dominerende ejer. WorldFlexhome ApS hører hjemme i branchen "Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udvikle, producere og sælge containere som boliger samt hermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Opad igen: Mindre underskud i Virksomhed i BirkSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Birk-virksomheden ABSON ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -1,3 millioner til -23.791 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -83.714 kroner til -92.897 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen i ABSON ApS var ligesom året før på -2,9 millioner kroner og er dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Anders Bach-Sørensen. I første omgang er det ABSON HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Anders Bach-Sørensen, der er den dominerende ejer. ABSON ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med elektriske husholdningsartikler". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er handel og investering og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Abson Industry ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårAbson Industry ApS, der er en virksomhed i Birk, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4745 til 649.473 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 2,3 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,7 millioner kroner til 2,9 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Birk-virksomheden fra 5,8 millioner til 6,2 millioner. Firmaet ledes af direktør Anders Bach-Sørensen. I første omgang er det ABSON HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Anders Bach-Sørensen, der er den dominerende ejer. Abson Industry ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handel, service og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Fasterholt fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Aqua d'or mineral water a/s, der er en virksomhed i Fasterholt. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 7,3 millioner til 21,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 80 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 74 ansatte - en nedgang på 7,5 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 68,5 millioner kroner til 84,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Fasterholt-virksomheden fra 115,7 millioner til 126,8 millioner. Virksomheden ledes af direktør Isaac Diaz Marin. Virksomheden ejes af Holding Internationale de Boissons Société par Actions Simplifée. Aqua d'or mineral water a/s har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af læskedrikke: fremstilling af mineralvand og andet vand på flaske". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive produktion og salg af kildevandKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Tornvig Øko ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Arnborg-virksomheden Tornvig Øko ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -463.386 til -21.652 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -430.508 kroner til -9005 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -2657 til -20.099 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Torben Tornvig Christensen. Virksomhedens reelle ejere er Torben Tornvig Christensen. Tornvig Øko ApS hører hjemme i branchen "Serviceydelser i forbindelse med planteavl". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at leje og forpagtning af jord og salg af afgrøder samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Engesvang-virksomheden Seasdan A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Seasdan A/S, der er en virksomhed i Engesvang. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 272.584 til 214.784 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -10.643 kroner til -11.192 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Engesvang-virksomheden fra 1,8 millioner til 1,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Flemming Liebach Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Kirsten Marie Nielsen og Flemming Liebach Nielsen. Seasdan A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er finansiering, investering og udlejning samt anden dermed efter bestyrelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Virksomhed i Herning er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet LK Byg Herning ApS i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -2864 til 21.511 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 34.979 kroner. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 874.366 kroner til 978.874 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-firmaet fra 29.301 til 41.125. Virksomheden ledes af direktør Laurids Kristiansen. Virksomhedens reelle ejere er Laurids Kristiansen. I Erhvervsstyrelsens register er LK Byg Herning ApS anbragt i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel og service indenfor byggevirksomhed herunder især tømrervirksomhed, investering samt anden dermed beslægtet virksomhed, der efter direktionens skøn står i forbindelse hermed. Selskabet er berettiget til kapitalbesiddelser i andre virksomhederKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Happy Blue Cruise ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Lind-virksomheden Happy Blue Cruise ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -839.507 til -28.570 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -7625 kroner til -8713 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -30.481 til -59.051 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Niels Henrik Fredberg Søndergaard og Peder Hornshøj. I første omgang er det UDENLANDS INVEST ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Niels Henrik Fredberg Søndergaard og Peder Hornshøj, der er de dominerende ejere. Happy Blue Cruise ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er investering i udenlandske virksomhederKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Herning hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i LK Ejendomme Herning ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 606.557 til 635.153 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste erblevet reduceret fra 575.783 kroner i det foregående regnskab til 416.872 - et fald på -28 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 4,2 millioner til 4,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Laurids Kristiansen. Virksomhedens reelle ejere er Laurids Kristiansen. LK Ejendomme Herning ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive handel og service indenfor ejendomme, investering samt anden dermed beslægtet virksomhed, der efter direktionens skøn står i forbindelse hermed. Selskabet er berettiget til kapitalbesiddelser i andre virksomhederKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Byggevirksomhed i Herning fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i BCE Baunetoften ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 533.544 til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,4 millioner kroner. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 595.180 kroner til 598.710 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 3,6 millioner til 4,7 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Søren Brødsgaard og Henrik Rosengren. I første omgang er det Rosengren Invest ApS og Søren Brødsgaard Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Søren Brødsgaard og Henrik Rosengren, der er de dominerende ejere. BCE Baunetoften ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Opførelse af bygninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at opføre ejendomme til beboelse samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Skiltegården Herning A/S fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Skiltegården Herning A/S, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 476.227 til 538.544 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på tre i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 2,4 millioner kroner i det foregående regnskab til 2,1 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 2,2 millioner til 2,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Karsten Buur Uhrskov Christensen. I første omgang er det SKILTEGÅRDEN, HERNING og HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Karsten Buur Uhrskov Christensen, der er den dominerende ejer. Skiltegården Herning A/S hører hjemme i branchen "Fremstilling af andre færdige metalprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handel, produktion og service samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Lars Stentoft ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårLars Stentoft ApS, der er en virksomhed i Herning, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 28.319 til 160.980 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -16.625 kroner året før til 48.604 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 626.520 til 695.603. Firmaet ledes af direktør Lars Krogsgård Stentoft. Virksomhedens reelle ejere er Lars Krogsgård Stentoft. Lars Stentoft ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er lederudvikling og -uddannelse, kultur- og projektledelse, konsulentrådgivning samt kulturel virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Averhoff Properties ApS i Lind gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Averhoff Properties ApS i Lind. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -113.406 til 51.429 kroner før skat. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -73.796 kroner året før til 54.422 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lind-firmaet fra -48.778 til 7804. Virksomheden ledes af direktør Niels Arne Markussen. I første omgang er det N.A.M. & AVERHOFF HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mathilde Blak Averhoff, Niels Arne Markussen og Anne Kathrine Averhoff Markussen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Averhoff Properties ApS anbragt i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er køb, udvikling, salg og udlejning af fast ejendom samt anden beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Tandlæge Maiken Dueholm ApS i Brande får underskudDet seneste år er endt med underskud i Brande-virksomheden Tandlæge Maiken Dueholm ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -46.908 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttotab var på -46.795 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Maiken Kyung Dueholm Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Maiken Kyung Dueholm Jensen. Tandlæge Maiken Dueholm ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Praktiserende tandlæger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed og virksomhed, der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Virksomhed i Herning får underskudDet seneste år er endt med underskud i Herning-virksomheden GBDK ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -20.378 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttotab var på -20.272 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Selskabet ledes af en direktion, der består af Sebastian Dam og Stine Nøhr Skiffard. Virksomhedens reelle ejere er Sebastian Dam og Stine Nøhr Skiffard. I Erhvervsstyrelsens register er GBDK ApS anbragt i branchen "Detailhandel med bøger, kontorartikler, musik eller film via internet". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive handel og produktion, og dermed beslægtet virksomhed
Overskuddet stiger: Logo Calc ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Logo Calc ApS, der er en virksomhed i Ibsgård. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 3,0 millioner til 6,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 468.582 i det foregående regnskabsår til 210.037 - et fald på -55 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ibsgård-virksomheden fra 40,6 millioner til 45,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Christian Jokum Søndergaard. Virksomhedens reelle ejere er Christian Jokum Søndergaard. Logo Calc ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive konsulentvirksomhed samt investeringKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Finansvirksomhed i Herning fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Movian VM ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 1,4 millioner til 4,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -79.272 kroner til -84.922 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 21,5 millioner til 25,8 millioner. Virksomheden ledes af direktør Viggo Mølholm. Virksomhedens reelle ejere er Viggo Mølholm. Movian VM ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets form er at eje anparter i Movian ApS samt at eje aktier/anparter i andre helt eller delvis ejede datterselskaberKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Boligcon Ejendomme ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Boligcon Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 303.064 til 354.475 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 347.649 kroner i det foregående regnskab til 271.310. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 846.465 til 1,1 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Søren Brødsgaard og Henrik Rosengren. I første omgang er det Rosengren Invest ApS og Søren Brødsgaard Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Søren Brødsgaard og Henrik Rosengren, der er de dominerende ejere. Boligcon Ejendomme ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at investere i fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Herning-virksomheden Boligcon A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Boligcon A/S, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 548.459 til 447.901 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 613.275 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 637.807 kroner i det foregående regnskab til 595.106. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 348.970 kroner efter skat, faldt formuen i Boligcon A/S fra 1,4 millioner til 1,2 millioner kroner . Firmaet ledes af en direktion, der består af Søren Brødsgaard og Henrik Rosengren. I første omgang er det Rosengren Invest ApS og Søren Brødsgaard Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Søren Brødsgaard og Henrik Rosengren, der er de dominerende ejere. Boligcon A/S hører hjemme i branchen "Opførelse af bygninger". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er opførelse og salg af arkitekttegnede enfamilieshuse i hoved- og totalentreprise, samt dermed beslægtede virksomheder. Herunder er det selskabets formål at fungere som rådgiver/konsulent i forbindelse med byggesager, samt sælge serviceydelser, redskaber og varer, som naturligt henfører hertilKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Amavic ApS fik millionoverskudAmavic ApS, der er en virksomhed i Lind, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 19.777 til 2,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 34,8 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -633.086 kroner til -979.394 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lind-virksomheden fra 30,3 millioner til 30,4 millioner. Firmaet ledes af direktør Jakob Wulff Moeskjær. Virksomhedens reelle ejere er Jakob Wulff Moeskjær. Amavic ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er formueadministation, herunder eje kapitalandele i øvrige selskaber og virksomheder og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Vallerbæk Mink Aps fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Vallerbæk Mink Aps, der er en virksomhed i Bording. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 2,2 millioner til 10,1 millioner kroner før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 3,1 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 10,5 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bording-virksomheden fra 1,8 millioner til 12,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lars Skov Olesen. I første omgang er det GO INVEST A/S og P. Fleborg Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Lars Skov Olesen, Peter Fleborg og Søren Skov Olesen, der er de dominerende ejere. Vallerbæk Mink Aps har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Avl af pelsdyr mv.". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at drive minkfarm, samt at drive anden efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: L & J Bredvig ApS i Herning gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet L & J Bredvig ApS i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -274.445 til 106.698 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 499.624 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit otte i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,2 millioner kroner til 1,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-firmaet fra 525.639 til 605.452. Virksomheden ledes af direktør Jesper Bredvig. I første omgang er det FREKKE HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jesper Bredvig, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er L & J Bredvig ApS anbragt i branchen "Hoteller". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er drift af hotel- og restaurationsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
På vej frem: Lidt mindre tab hos Bredvig Annex ApSHerning-virksomheden Bredvig Annex ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -15.451 til -9043 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -2000 kroner til -6645 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -54.067 til -61.748 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Jesper Bredvig. I første omgang er det FREKKE HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jesper Bredvig, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Bredvig Annex ApS anbragt i branchen "Hoteller". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er drift af hotel- og restaurationsvirksomhed samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang: Underskuddet hænger fast i ejendomsvirksomhed i HerningHerning-virksomheden DK -Tamil Center ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -32.700 til -293.080 kroner før skat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -30.253 kroner til -215.430 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 13.416 til -226.074 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Ushakaran Mahalingam. Virksomhedens reelle ejere er Uthayakumaran Rajadurai, Ushakaran Mahalingam, Kannathasan Paramsothy, Remmon Rajiv Leo Francis Washington og Kalainesan Velummylum. DK -Tamil Center ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive virksomhed med udlejning af ejendom og hermed forbundet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Shurtape ApS i Birk får underskudDet seneste år er endt med underskud i Birk-virksomheden Shurtape ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -8850 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 837.506 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Matthew Todd Raymer, Augustinus Jan Neleman og Stefan Elting. I første omgang er det Kip Holding GmbH & Co. KG, der står som ejer. I sidste ende er det Dorothy Shuford Lanier, James Baker Shurford og Stephenson Pope Shuford, der er de dominerende ejere. Shurtape ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Engroshandel med lak, maling, tapet, gulvbelægning mv.". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at forhandle tape og malerudstyr til grossister og leverandører i industrien, samt direkte kunder, og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Rudis-catering ApS i HerningRudis-catering ApS, der er en virksomhed i Herning, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 279.942 til 32.017 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 425.402 kroner. Forrige år var der i gennemsnit ni fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 13 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,1 millioner kroner til 4,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 28.177 kroner efter skat, faldt formuen i Rudis-catering ApS fra 574.651 til 502.828 kroner . Virksomheden ledes af direktør Rudi Borregaard Eriksen. I første omgang er det Dirty Saddle Holding Aps, der står som ejer. I sidste ende er det Rudi Borregaard Eriksen, der er den dominerende ejer. Rudis-catering ApS hører hjemme i branchen "Restauranter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive catering, event, restauration og fødevareproduktionKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Herning Skov Have & Park ApS i Mørup ryger fra overskud til millionunderskudOverskud er blevet til underskud i Herning Skov Have & Park ApS, der er et firma i Mørup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,4 millioner til -2,2 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 2,4 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var syv fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 16 ansatte - en fremgang på 128,57 procent. Virksomhedens bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 3,0 millioner kroner året før til -876.220 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 4,2 millioner til 1,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Daniel Lyhne. I første omgang er det Lyhne 2 Invest ApS og Mortensen Holding 2012 ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jesper Sandfeld Mortensen og Daniel Lyhne, der er de dominerende ejere. Herning Skov Have & Park ApS hører hjemme i branchen "Reparation af husholdningsapparater og redskaber til hus og have". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er salg og reparation af maskiner og udstyr til skov, have og parkKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: Finansvirksomhed i Bording går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Bording-virksomheden J.P.L. Investering ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 767.000 til -139.468 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 767.000 kroner. Firmaets bruttotab er forbedret fra -12.000 kroner til -8176 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 4,9 millioner til 4,6 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jakob Plum Lauridsen. Virksomhedens reelle ejere er Jakob Plum Lauridsen. I Erhvervsstyrelsens register er J.P.L. Investering ApS anbragt i branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive rådgivnings- og investeringsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Engbyen ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Engbyen-virksomheden CFC ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,7 millioner til -4605 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 1,8 millioner i det foregående regnskabsår til 2749 - et fald på -100 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 2,1 millioner til 1,9 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Carsten Valentin. Virksomhedens reelle ejere er Carsten Valentin. I Erhvervsstyrelsens register er CFC ApS anbragt i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er, at være finansieringsselskab, investeringsselskab herunder investering i fast ejendom , holdingselskab samt handelsselskab
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Bording-virksomheden Egebjerg Agro ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Egebjerg Agro ApS, der er en virksomhed i Bording. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,5 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,3 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit syv i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 6,4 millioner kroner i det foregående regnskab til 6,0 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bording-virksomheden fra 2,9 millioner til 3,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Bjarne Skou Lauritsen. I første omgang er det I.B.L HOLDING ApS, Bjarne Skou Lauritsen Holding ApS og Kasper Skou Lauritsen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Ib Boye Lauritsen, Bjarne Skou Lauritsen og Kasper Lausten Lauritsen, der er de dominerende ejere. Egebjerg Agro ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Dyrkning af korn (undtagen ris), bælgfrugter og olieholdige frø". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive landbrug samt at udføre maskinstaionsarbejde i mindre omfang samt forestå dermed forbundne aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Virksomhed i Herning er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Fysioterapi og Sportsskadecenter ApS i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -121.843 til 59.769 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 1,2 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,1 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-firmaet fra 228.845 til 275.413. Virksomheden ledes af direktør Lars Bo Frisch Bastrup. Virksomhedens reelle ejere er Lars Bo Frisch Bastrup og Camilla Frisch Bastrup. I Erhvervsstyrelsens register er Fysioterapi og Sportsskadecenter ApS anbragt i branchen "Fysio- og ergoterapeuter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive med fysioterapiKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Ejstrupholm-virksomheden Schneider Teknik ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Schneider Teknik ApS, der er en virksomhed i Ejstrupholm. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 60.908 til 48.067 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 60.908 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 75.495 kroner i det foregående regnskab til 70.869. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ejstrupholm-virksomheden fra 85.393 til 122.645. Virksomheden ledes af direktør Henrik Schneider Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Henrik Schneider Jensen. Schneider Teknik ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Reparation af maskiner". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive handel og produktionKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Sprøt ApSGjellerup-virksomheden Sprøt ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -9389 til -21.503 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 44.659 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste erblevet reduceret fra 391.429 kroner i det foregående regnskab til 244.575 - et fald på -38 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 44.920 til 20.250 kroner . Virksomheden ledes af direktør Linda Havmøller Baunsgaard. Virksomhedens reelle ejere er Linda Havmøller Baunsgaard. Sprøt ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Reklamebureauer". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at yde rådgivningsmæssig assistance i relation til grafisk arbejde og formidling af kommercielle budskaberKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Herning tjente flere penge i seneste regnskabsårEjendomsselskabet Vestergaard & Overgaard ApS, der er en virksomhed i Herning, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 7789 til 12.347 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er forbedret fra -19.250 kroner til -15.000 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 667.935 til 680.282. Firmaet ledes af en direktion, der består af Kim Vestergaard Olesen, John Vestergaard Olesen, Steen Vestergaard Olesen og Per Overgaard. I første omgang er det Kim Vestergaard Olesen, John Vestergaard Olesen, Steen Vestergaard Olesen, Per Overgaard, KVO HOLDING ApS, JVO HOLDING ApS, SVO HOLDING HERNING ApS og PO HOLDING HERNING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kim Vestergaard Olesen, John Vestergaard Olesen, Steen Vestergaard Olesen og Per Overgaard, der er de dominerende ejere. Ejendomsselskabet Vestergaard & Overgaard ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Virksomhed i Herning er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Heegaard Invest 2020 A/S under frivillig likvidation i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -3,9 millioner til 525.345 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabet oplyser ikke hvor mange ansatte, der har været i 2021. Året før var der i gennemsnit syv ansatte, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 1,5 millioner kroner året før til -46.624 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-firmaet fra 503.258 til 912.993. I første omgang er det AMKK ANDERSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Marianne Andersen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Heegaard Invest 2020 A/S under frivillig likvidation anbragt i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er formueadministrationKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Frisørsalon i Herning er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet HOT CUT ApS i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -32.649 til 11.854 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 102.327 kroner. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 345.468 kroner til 382.064 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-firmaet fra 151.677 til 160.923. Virksomheden ledes af direktør Heidi Larsen. Virksomhedens reelle ejere er Heidi Larsen. I Erhvervsstyrelsens register er HOT CUT ApS anbragt i branchen "Frisørsaloner". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive frisørsalon
Røde tal forsvandt: Virksomhed i Nørre Snede er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Valport-Midt ApS i Nørre Snede. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -75.075 til 172.737 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 428.371 kroner i det foregående regnskabsår til 724.608 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Nørre Snede-firmaet fra -114.857 til 19.217. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Peter Majgaard og Lars Majgaard. I første omgang er det LM Holding 2008 ApS og PM Holding 2017 aps., der står som ejere. I sidste ende er det Peter Majgaard og Lars Majgaard, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Valport-Midt ApS anbragt i branchen "Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er salg og service af garage- og industriporte med henblik på B2B/ B2C salg, samt anden hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i HerningOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i InsektOrama ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 49.252 til 41.364 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 49.644 kroner i det foregående regnskab til 43.125. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra -63.256 til 15.316. Virksomheden ledes af direktør Kurt Jacobsen. Virksomhedens reelle ejere er Peter Højland Jacobsen. InsektOrama ApS hører hjemme i branchen "Dyrehandel". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er salg af foder og tilbehør til eksotiske hobbydyr, samt aktiviteter i tilknytning hertil
Nedad: Virksomhed i Brande fik igen tabBrande-virksomheden Bells Rengøring af 2015 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -81.809 til -97.691 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til ni ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 1,8 millioner kroner til 2,3 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -109.008 til -187.620 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Bell Jette Andersen. Virksomhedens reelle ejere er Bell Jette Andersen. Bells Rengøring af 2015 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Almindelig rengøring i bygninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive rengøringsfirma og anden virksomhed, som står i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos regnskabsvirksomhed i BrandeOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i IM Højgård ApS, der er en virksomhed i Brande. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 189.234 til 127.523 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 685.811 kroner til 718.497 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra 388.670 til 486.714. Virksomheden ledes af direktør Inge-Marie Aagaard Kristensen. Virksomhedens reelle ejere er Inge-Marie Aagaard Kristensen. IM Højgård ApS hører hjemme i branchen "Bogføring og revision: skatterådgivning". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive konsulentvirksomhed inden for bogføring og regnskab samt dermed beslægtet virksomhed
Overskuddet stiger: Virksomhed i Sunds tjente flere penge i seneste regnskabsårSports-Cafeen ApS, der er en virksomhed i Sunds, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 34.654 til 59.125 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 96.999 kroner til 112.207 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 275.171 til 271.148 kroner . Firmaet ledes af direktør Nina Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Nina Nielsen. Sports-Cafeen ApS hører hjemme i branchen "Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive cafe, catering, udlejning af beboelsesejendomme og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Snejbjerg tjente flere penge i seneste regnskabsårEjendomsselskabet Langvadbjergvej 1, Herning ApS, der er en virksomhed i Snejbjerg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 34.654 til 94.247 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 131.796 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 123.699 kroner i det foregående regnskabsår til 210.144 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Snejbjerg-virksomheden fra 465.114 til 538.859. Firmaet ledes af direktør Karsten Buur Uhrskov Christensen. I første omgang er det SKILTEGÅRDEN, HERNING og HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Karsten Buur Uhrskov Christensen, der er den dominerende ejer. Ejendomsselskabet Langvadbjergvej 1, Herning ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje og besidde fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Kærnehøjvej ApS i BrandeKærnehøjvej ApS, der er en virksomhed i Brande, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 6,8 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 572.868 kroner i det foregående regnskabsår til 1,5 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra 8,1 millioner til 9,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Søren Vesterager Madsen. I første omgang er det SVM GROUP ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Søren Vesterager Madsen, der er den dominerende ejer. Kærnehøjvej ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at udvikle, opfører og udleje ejendomme til boligformål, endvidere administrerer udlejningsboligerKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Udenlands Invest ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Lind-virksomheden Udenlands Invest ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -1,4 millioner til -213.756 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -10.575 kroner til -10.438 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -2,5 millioner til -2,7 millioner kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Niels Henrik Fredberg Søndergaard og Peder Hornshøj. I første omgang er det HORNSHØJ TRAVEL GROUP ApS og SØNDERGAARD HOLDING HERNING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Niels Henrik Fredberg Søndergaard og Peder Hornshøj, der er de dominerende ejere. Udenlands Invest ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er investering i udenlandske virksomhederKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Nedergaard Bio ApS i BordingNedergaard Bio ApS, der er en virksomhed i Bording, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 311.784 til 39.913 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 341.765 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 1,1 millioner i det foregående regnskabsår til 512.944 - et fald på -53 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bording-virksomheden fra 577.333 til 608.467. Virksomheden ledes af direktør Kaj Grønbæk Pedersen. Virksomhedens reelle ejere er Kaj Grønbæk Pedersen og Finn Grønbæk Pedersen. Nedergaard Bio ApS hører hjemme i branchen "Fremstilling af gas". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at foretage investering i og drive biogasanlæg. Efter direktionens skøn kan selskabet udøve beslægtet virksomhed, samt eje andele i andre virksomhederKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Herning-virksomheden Seatrout ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Seatrout ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 923.099 til 766.940 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 2,0 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 3,1 millioner til 3,7 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Johnny Dahl Christensen og Kenneth Kjeldsen Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Morten Kusk, Johnny Dahl Christensen og Kenneth Kjeldsen Nielsen. Seatrout ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Forhandlere af sports- og campingudstyr". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive jagt- og fiskeributikKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Arnborg fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i by basics ApS, der er en virksomhed i Arnborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,5 millioner til 2,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 2,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Arnborg-virksomheden fra 2,4 millioner til 4 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Peter Michael Gejl Grensteen og Klaus Bøie Christiansen. I første omgang er det AD HOLDING ApS og GRENSTEEN ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Peter Michael Gejl Grensteen og Klaus Bøie Christiansen, der er de dominerende ejere. by basics ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Engroshandel med beklædning". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er produktion, salg og markedsføring af tekstil og beklædning samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Langelund Fjerkræfarm ApS i Hammerum går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Langelund Fjerkræfarm ApS, der er et firma i Hammerum. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 340.547 til -137.375 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 383.385 kroner. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Virksomhedens bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 368.495 kroner året før til -109.307 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 2,9 millioner til 2,8 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Lars Holger Reeckmann Andersen. Virksomhedens reelle ejere er Lars Holger Reeckmann Andersen. Langelund Fjerkræfarm ApS hører hjemme i branchen "Fjerkræavl". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets primære formål er, på grundlag af ejede og lejede landbrugsaktiver, at drive fjerkræproduktionsvirksomhed. Produktionen skal tilrettelægges således, at såvel økonomi som de enkelte deltageres trivsel tilgodeses bedst muligt. Udover fjerkræproduktion kan virksomheden investere i ejendom og anden form for formueplejeKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Herning-virksomheden Skolegades Bageri Herning ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Skolegades Bageri Herning ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 168.000 til 147.506 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 254.000 kroner. Forrige år var der i gennemsnit 11 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 12 ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 3,0 millioner kroner til 3,9 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 751.000 til 751.177. Virksomheden ledes af direktør Alix Gyldenløve Bitsch. Virksomhedens reelle ejere er Alix Gyldenløve Bitsch. Skolegades Bageri Herning ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af friske bageriprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er produktion af bageriprodukterKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Ejendomsvirksomhed i Hammerum er gået fra underskud til millionoverskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Bjødstruplund Svineproduktion ApS i Hammerum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -3,7 millioner til 1,9 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 724.472 kroner til 777.609 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Hammerum-firmaet fra 12,3 millioner til 13,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Anton Agerskov. Virksomhedens reelle ejere er Anton Agerskov. I Erhvervsstyrelsens register er Bjødstruplund Svineproduktion ApS anbragt i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at investere i værdipapirer og udlejningsejendom mv.Klik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Murermester Kim Schneider ApS i BrandeMurermester Kim Schneider ApS, der er en virksomhed i Brande, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 242.584 til 57.739 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 242.584 kroner. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,4 millioner kroner til 2,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-virksomheden fra 691.112 til 699.481. Virksomheden ledes af direktør Kim Aage Schneider. Virksomhedens reelle ejere er Kim Aage Schneider. Murermester Kim Schneider ApS hører hjemme i branchen "Murere". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive murervirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Herning hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomsselskabet Overgaard & Vestergaard ApS, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 531.397 til 542.278 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 710.821 kroner til 712.425 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 1,6 millioner til 2 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Kim Vestergaard Olesen, John Vestergaard Olesen, Steen Vestergaard Olesen og Per Overgaard. I første omgang er det Kim Vestergaard Olesen, John Vestergaard Olesen, Steen Vestergaard Olesen, Per Overgaard, KVO HOLDING ApS, JVO HOLDING ApS, SVO HOLDING HERNING ApS og PO HOLDING HERNING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kim Vestergaard Olesen, John Vestergaard Olesen, Steen Vestergaard Olesen og Per Overgaard, der er de dominerende ejere. Ejendomsselskabet Overgaard & Vestergaard ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Danish Design Lab ApS i Brande gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Danish Design Lab ApS i Brande. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -519.999 til 323.374 kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -44.263 kroner året før til 458.850 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brande-firmaet fra -254.425 til -2682. Virksomheden ledes af direktør Adina Elena Foldager. Virksomhedens reelle ejere er Ture Foldager og Adina Elena Foldager. I Erhvervsstyrelsens register er Danish Design Lab ApS anbragt i branchen "Engroshandel med tekstiler". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Egebjerg Agro Invest ApS i BordingEgebjerg Agro Invest ApS, der er en virksomhed i Bording, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 960.214 til 96.555 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,7 millioner kroner til 2,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selv om året endte med et underskud på -216.445 kroner efter skat, voksede formuen i Egebjerg Agro Invest ApS sidste år fra 12,8 millioner til 13,7 millioner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Bjarne Skou Lauritsen og Kasper Lausten Lauritsen. I første omgang er det I.B.L HOLDING ApS, Bjarne Skou Lauritsen Holding ApS og Kasper Skou Lauritsen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Ib Boye Lauritsen, Bjarne Skou Lauritsen og Kasper Lausten Lauritsen, der er de dominerende ejere. Egebjerg Agro Invest ApS hører hjemme i branchen "Blandet drift". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive og eje landbrugsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Brunbjerg Invest ApS fik større overskud end året førBrunbjerg Invest ApS, der er en virksomhed i Bording, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 144.344 til 313.784 kroner før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 623.389 kroner til 694.655 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bording-virksomheden fra 19 millioner til 19,7 millioner. Firmaet ledes af direktør Ib Boye Lauritsen. I første omgang er det I.B.L HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Ib Boye Lauritsen, der er den dominerende ejer. Brunbjerg Invest ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at udøve virksomhed med udlejning af fast ejendom, samt anden efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Virksomhed i Arnborg er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet KBC Textil ApS i Arnborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -170.777 til 280.001 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 293.663 kroner i det foregående regnskabsår til 766.538 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Arnborg-firmaet fra -328.574 til -18.235. Virksomheden ledes af direktør Klaus Bøie Christiansen. I første omgang er det AD HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Klaus Bøie Christiansen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er KBC Textil ApS anbragt i branchen "Engroshandel med beklædning". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er handel, konsulent og agenturvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Herning fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i ALPI Air & Sea A/S, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 6,2 millioner til 21,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 58 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 64 ansatte - en fremgang på 10,34 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 38,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 58,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 33,6 millioner til 50,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Morten Høgsberg Nielsen. Virksomheden ejes af Niels Staun Myrup, Ronni Bekker, ALPI DANMARK A/S og MTH INVEST ApS. ALPI Air & Sea A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Speditører". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at forestå transport og efter bestyrelsens bestemmelse anden virksomhed, som står i naturlig forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Herning fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i ALPI Danmark A/S, der er en virksomhed i Herning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 14,6 millioner til 27,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 245 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 258 ansatte - en fremgang på 5,31 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 141,3 millioner kroner til 162,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i Herning-virksomheden fra 75,9 millioner til 90,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kjeld Amtkær Tygesen. Virksomheden ejes af ALPI DANMARK A/S, Alpi International Forwarders B.V., Alpi Belgium S.A., Alpi Eesti OÜ og ALBINI & PITIGLIANI SPA. ALPI Danmark A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Speditører". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål ar at drive handel og industri samt "transport"Klik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Gludsted tjente flere penge i seneste regnskabsårDUNSCH ApS, der er en virksomhed i Gludsted, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 79.821 til 143.779 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 476.051 kroner til 521.939 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg. Sidste år steg formuen i Gludsted-virksomheden fra 169.195 til 282.130. Firmaet ledes af direktør Anders Winther Henneberg. Virksomhedens reelle ejere er Anders Winther Henneberg. DUNSCH ApS hører hjemme i branchen "Kombinerede serviceydelser". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med serviceydelser tilknyttet håndværkmæssige fag og byggeri samt grafisk design og medieproduktion og enhver i forbindelse hermed stående virksomhed
Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Ikast og Brandes virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Hedensted For abonnenter

Landmand og tegnestue vil fordoble landsby: Ambitiøs plan om 300 nye boliger i by med 170 husstande

27-årige Hannah er opvokset i Vejen og har et fast job som læge på hånden - men de danske myndigheder siger nej trods massiv lægemangel

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Kørelærer i opråb efter to nye uheld på Sverigesvej: En dag går det helt galt, så er der én, der dør

Horsens For abonnenter

Fik to klip i kørekortet og kørselsforbud: Nu risikerer 21-årige Magnus at miste jobbet på grund af langsommelig sagsbehandling i Færdselsstyrelsen

Horsens

Politikere i den varme stol med handicappede: - Det er noget af en rystetur, man kommer på

Juridisk brevkasse

Skal jeg betale skat af fodboldbilletter, jeg har fået fra mit arbejde?

Kovending i skandalesag: Nu får patienter alligevel svar

Horsens

Alenlang sagsbehandlingstid i Færdselsstyrelsen frustrerer kørelærer: Det er et enormt stort problem for dem, der skal generhverve kørekortet

Horsens For abonnenter

Tre villaer, der alle har haft samme ejer i over 25 år, er blevet solgt: Se denne uges 13 bolighandler

Horsens

Første etape klar til brug om få dage: Etableringen af cykelsti til Egebjerg er ved at nærme sig afslutningen

13.000 mennesker har fulgt 21-årige Amalies vej mod døden: Om lidt er hendes liv slut - men først har hun et vigtigt budskab

Horsens

14-årig dreng bidt af hund: Spillede fodbold, da to løse hunde pludselig kom løbende

Martin frygter, han fik fjernet benet ved en fejl: Nu har en beslutning fra skandaleramt region fået ham til helt at miste tilliden

Kultur

Har du glemt en stor, rød røremaskine? Her er det mest besynderlige hittegods efter årets Smukfest

Odder For abonnenter

Udsigt til biogasanlæg i baghaven: Sandie og Emil fortryder, at de købte hus i fødebyen

Hedensted

Narko- og spirituspåvirket polak anholdt efter motorvejsuheld

Annonce