Annonce
Hedensted For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Hedensted

Tallene går op: Scandinavian Seafood Ltd. ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Scandinavian Seafood Ltd. ApS, der er en virksomhed i Østrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 229.804 til 366.541 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 552.984 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg. Sidste år steg formuen i Østrup-virksomheden fra 9,4 millioner til 9,7 millioner. Firmaet ledes af en direktion, der består af Harald Moe og Kim Alexander Moe. I første omgang er det SCANDINAVIAN SEAFOOD GROUP ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Harald Moe, der er den dominerende ejer. Scandinavian Seafood Ltd. ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med fisk og fiskeprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive handel og industri, herunder eksport og import samt dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Blikkenslagervirksomhed i Løsning fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Løsning VVS A/S, der er en virksomhed i Løsning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,1 millioner til 3,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 16 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 7,6 millioner kroner til 9,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 2,3 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Løsning VVS A/S fra 6,1 millioner til 3,1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jørgen Hansen. I første omgang er det LØSNING HOLDING ApS,Friberg Invest Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jørgen Hansen, der er den dominerende ejer. Løsning VVS A/S hører hjemme i branchen "VVS- og blikkenslagerforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive handelsvirksomhed, VVS-installationsforretning, smedeværksted, udførelse af gasenterpriser, og anden form for virksomhed, der har tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Scandinavian Seafood Group ApS fik større overskud end året førScandinavian Seafood Group ApS, der er en virksomhed i Østrup, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 142.633 til 266.555 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 436.226 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -6938 kroner til -7100 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg. Sidste år steg formuen i Østrup-virksomheden fra 9,7 millioner til 9,9 millioner. Firmaet ledes af direktør Harald Moe. Virksomhedens reelle ejere er Harald Moe. Scandinavian Seafood Group ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med fisk og fiskeprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive handel og industri, eksport og import samt eje værdipapirer, herunder aktier og anparter samt dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Løsning tjente flere penge i seneste regnskabsårEjendomsselskabet Sneppevej 17-21 ApS, der er en virksomhed i Løsning, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 62.000 til 95.500 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 131.000 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 130.000 kroner i det foregående regnskab til 124.389. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Løsning-virksomheden fra 4,4 millioner til 4,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Poul Birger Holm. I første omgang er det P.B. HOLM HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Poul Birger Holm, der er den dominerende ejer. Ejendomsselskabet Sneppevej 17-21 ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at besidde og udleje fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i LøsningOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i P.B. Holm Invest ApS, der er en virksomhed i Løsning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 488.000 til 256.154 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -1000 kroner til -1250 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 268.544 kroner efter skat, faldt formuen i P.B. Holm Invest ApS fra 17 millioner til 16,2 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Poul Birger Holm. Virksomhedens reelle ejere er Poul Birger Holm. P.B. Holm Invest ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed, herunder ved besiddelse af kapitalandele i andre selskaber samt anden hermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: B. Holms Radiofabrik A/S fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i B. Holms Radiofabrik A/S, der er en virksomhed i Løsning. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 373.000 til 656.338 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,3 millioner kroner til 1,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Løsning-virksomheden fra 1,4 millioner til 2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Poul Birger Holm. I første omgang er det P.B. HOLM HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Poul Birger Holm, der er den dominerende ejer. B. Holms Radiofabrik A/S hører hjemme i branchen "Fremstilling af elektroniske komponenter og plader". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel, industri og investering i fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Vending: Gabo 3 ApS i Kragelund Mk er gået fra skidt til godtEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Gabo 3 ApS i Kragelund Mk. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -55.049 til 362.028 kroner før skat. Firmaet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -53.305 kroner året før til 656.038 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kragelund Mk-virksomheden fra 5999 til 288.295. Virksomheden ledes af direktør Therkel Gamst. I første omgang er det GAMST HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Therkel Gamst, der er den dominerende ejer. Gabo 3 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er investering i og udlejning af ejendomme og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Hedensteds virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Sport For abonnenter

Horsens' mest uortodokse fodboldspiller: Selv en el-hammer i storetåen kunne ikke holde tonseren fra Freja fra banen

Annonce

Seks stjerner: 'Carmen Curlers' er en lækkerbisken

Annonce
Annonce
Erhverv

Skiftedag på hotellet: Scandic har overtaget Opus med næsten fuld belægning

Horsens For abonnenter

Kold luft mellem gaderæs-foreninger: Klub i Randers beskylder folk bag Horsens-forening for at bruge uærlige metoder

Erhverv

En restaurant bliver til to: Henrik og Pernille udvider forretningen til endnu en golfklub

Hedensted

Ældre skal have ost og fløde, men prisstigninger presser produktionskøkken

Prins Joachim: Min mor har ikke forsøgt at tale med os

Erhverv

Slut med Casa: Nu får byggegiganten helt nyt navn

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Billeder fra hverdagen: Hvem har ansvaret for mistrivsel på skolerne?

AC Horsens

AC Horsens' hjemmebane skifter navn: Slut med Casa Arena

S-top i nyt angreb på Støjberg: Du kommer til at stemme for topskattelettelser

Erhverv

85 ansatte hos industrifirma får millionbonus efter travlt år: - Medarbejderne har gjort det skidegodt, så de skal have en bid af kagen

Storbrand på kraftværk raser fortsat: Brandvæsenet forbereder sig på mulig evakuering

Hedensted

Silende regnvejr stoppede ikke åbningsfest af Young Town i Lindved: - Det er skønt, at så mange bakker op om vores lokalsamfund

Erhverv For abonnenter

Flertal i byrådet sparker solcelleplaner til hjørne: Mindretal mener, det er pinligt og uanstændigt

Horsens

Jeg er selvstændig og skal snart være far. Hvordan gælder de nye barselsregler for mig?

Annonce