Annonce
Hedensted For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Hedensted

Nyt regnskab: Ejendomsvirksomhed i Tørring får underskudDet seneste år er endt med underskud i Tørring-virksomheden Ejendomsselskabet JIS ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -92.907 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 218.102 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Iben Schmidt Schneevoigt. I første omgang er det Tandlæge Iben Schmidt ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Iben Schmidt Schneevoigt, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Ejendomsselskabet JIS ApS anbragt i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive virksomhed med udlejning og virksomhed der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Tandlæge Iben Schmidt ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Tandlæge Iben Schmidt ApS, der er en virksomhed i Tørring. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,2 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 23 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 12,6 millioner kroner til 12,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Tørring-virksomheden fra 1,9 millioner til 2,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Iben Schmidt Schneevoigt. Virksomhedens reelle ejere er Iben Schmidt Schneevoigt. Tandlæge Iben Schmidt ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Praktiserende tandlæger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: selskabet formål er at drive tandlægevirksomhed og virksomhed, der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Ølsted fik millionoverskudHorsens Spån Teknik A/S - ny, der er en virksomhed i Ølsted, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 80.614 til 2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 18 ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 9,4 millioner kroner til 10,8 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ølsted-virksomheden fra 686.512 til 2,4 millioner. Firmaet ledes af direktør Michael Henriksen. I første omgang er det HST Invest ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Michael Henriksen, der er den dominerende ejer. Horsens Spån Teknik A/S - ny har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af andre færdige metalprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive produktion og handel samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Arkitekt-virksomhed i Hedensted fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i DOMINATOR TECHNOLOGY ApS, der er en virksomhed i Hedensted. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 677.941 til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på to i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,9 millioner kroner til 2,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Hedensted-virksomheden fra 819.463 til 1,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Robert Tindgaard Knudsen. I første omgang er det ROBANI HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Robert Tindgaard Knudsen, der er den dominerende ejer. DOMINATOR TECHNOLOGY ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Arkitektvirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med produktion, udvikling, servicevirksomhed og handel samt anden hermed beslægtet virksomhed
Nedgang på bundlinjen: Boscon & Co. ApS i Daugård går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Boscon & Co. ApS, der er et firma i Daugård. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 562.504 til -49.750 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 562.504 kroner. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 566.025 i det foregående regnskabsår til 17.183 - et fald på -97 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 547.120 til 507.703 kroner . Virksomheden ledes af direktør Christian Wegener Bertelsen. I første omgang er det Vilius Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Christian Wegener Bertelsen, der er den dominerende ejer. Boscon & Co. ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er konsulentvirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tandlæge-virksomhed i Hornsyld ryger fra overskud til underskudOverskuddet i Tandlægeselskabet Torben Christiansen ApS, der er et firma i Hornsyld, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 152.838 til -339.563 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -43.739 kroner til -65.067 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 2,9 millioner til 2,4 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Torben Christiansen. Virksomhedens reelle ejere er Torben Christiansen. I Erhvervsstyrelsens register er Tandlægeselskabet Torben Christiansen ApS anbragt i branchen "Praktiserende tandlæger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed og virksomhed, der er naturligt forbunden dermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Juelsminde tjente flere penge i seneste regnskabsårMS Industriteknik ApS, der er en virksomhed i Juelsminde, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 134.850 til 244.977 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 752.585 kroner til 870.189 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Juelsminde-virksomheden fra 460.378 til 574.660. Firmaet ledes af direktør Michael Schmidt Nielsen. I første omgang er det Michael Schmidt Nielsen Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Michael Schmidt Nielsen, der er den dominerende ejer. MS Industriteknik ApS hører hjemme i branchen "Reparation af maskiner". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handel og håndværk og anden dermed beslægtet virksomhed efter direktionens skønKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Juelsminde tjente flere penge i seneste regnskabsårOverskuddet er blevet større i det seneste år i BIMA Handel ApS, der er en virksomhed i Juelsminde. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 503.808 til 910.559 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 189.555 kroner til 256.558 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Juelsminde-virksomheden fra 1,6 millioner til 2,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Ivan Lauge Feldt. Virksomhedens reelle ejere er Ivan Lauge Feldt. BIMA Handel ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er udøve handel med maskiner samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Rask MølleOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i VANG Vikar & Rekruttering ApS, der er en virksomhed i Rask Mølle. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,0 millioner til 508.728 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på to i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 1,6 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Rask Mølle-virksomheden fra 1 millioner til 1,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Christina Vang. I første omgang er det Vang Vikar Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Gert Ulff Falkenberg,Christina Vang, der er de dominerende ejere. VANG Vikar & Rekruttering ApS hører hjemme i branchen "Vikarbureauer". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive vikar- og rekrutteringsvirksomhed og hermed beslægtet virksomhed
Nedgang på bundlinjen: Plusbo Ejendomme ApS i Møgelkær går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Plusbo Ejendomme ApS, der er et firma i Møgelkær. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 48.000 til -20.873 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 76.000 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat. Virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra 59.000 kroner til 79.296 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 132.000 til 44.523 kroner . Virksomheden ledes af direktør Thomas Damgaard. I første omgang er det TD Holding 2017 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Thomas Damgaard, der er den dominerende ejer. Plusbo Ejendomme ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er investering i fast ejendom samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Thomas Damgaard ApS i Møgelkær går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Thomas Damgaard ApS, der er et firma i Møgelkær. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 905.000 til -123.668 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 33,4 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 1,3 millioner i det foregående regnskabsår til 316.275 - et fald på -76 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 1,7 millioner til 409.934 kroner . Virksomheden ledes af direktør Thomas Damgaard. I første omgang er det TD Holding 2017 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Thomas Damgaard, der er den dominerende ejer. Thomas Damgaard ApS hører hjemme i branchen "Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er byggeri, snedkeri, montage samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Bjerre El ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bjerre El ApS, der er en virksomhed i Bjerre. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 612.296 til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,5 millioner kroner til 3,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,0 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Bjerre El ApS fra 2 millioner til 1,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Gregers Hjerrild. I første omgang er det GH HOLDING BJERRE ApS,Viktor Gyberg Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Gregers Hjerrild,Viktor Gyberg, der er de dominerende ejere. Bjerre El ApS hører hjemme i branchen "El-installation". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive håndværksvirksomhed, han- del og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Hasselager Production ApS i Kragelund Fl får underskudDet seneste år er endt med underskud i Kragelund Fl-virksomheden Hasselager Production ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -11.663 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 5369 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Michael Hasselager Hansen. Virksomhedens reelle ejere er Michael Hasselager Hansen. Hasselager Production ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Selvstændigt udøvende scenekunstnere". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Daugård-virksomheden Sannes Malerforretning A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Sannes Malerforretning A/S, der er en virksomhed i Daugård. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,4 millioner til 776.663 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 13, året før var det 14. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 7,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 6,3 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 558.634 kroner efter skat, faldt formuen i Sannes Malerforretning A/S fra 2,5 millioner til 1,9 millioner kroner . Firmaet ledes af direktør Niels Højager Jensen. I første omgang er det HØJAGER HOLDING JUELSMINDE ApS,Sannes Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Sanne Lundum,Niels Højager Jensen, der er de dominerende ejere. Sannes Malerforretning A/S hører hjemme i branchen "Malerforretninger". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive malerforretning og anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Ejendomsvirksomhed i Daugård er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Ejendomsselskabet NiSa ApS i Daugård. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -29.965 til 8918 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 214.523 kroner til 252.106 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Ejendomsselskabet NiSa ApS var ligesom året før på 2,1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Sanne Lundum. I første omgang er det HØJAGER HOLDING JUELSMINDE ApS,Sannes Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Sanne Lundum,Niels Højager Jensen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Ejendomsselskabet NiSa ApS anbragt i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje og udleje ejendomme og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Synøves ApS i Hedensted går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Synøves ApS, der er et firma i Hedensted. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 156.576 til -133 kroner før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 292.163 i det foregående regnskabsår til 8927 - et fald på -97 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 161.708 til 61.463 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Anja Busk Skibsted og Jens Erik Sand Skibsted. Virksomhedens reelle ejere er Anja Busk Skibsted,Jens Erik Sand Skibsted. Synøves ApS hører hjemme i branchen "Frugt- og grøntforretninger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med køb og salg af frugt og grønt samt anden i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Daugård-virksomheden Daugård El A/SDaugård El A/S, der er en virksomhed i Daugård, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 2,6 millioner til 2,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 15 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 16 ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 9,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 8,9 millioner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,9 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Daugård El A/S fra 5 millioner til 4,9 millioner kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Torben Vestergaard Lund og Allan Østergaard Laursen. I første omgang er det A LAURSEN HOLDING ApS,T LUND HOLDING ApS,A Kristensen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Torben Vestergaard Lund,Allan Østergaard Laursen, der er de dominerende ejere. Daugård El A/S hører hjemme i branchen "El-installation". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive el-installationsvirksomhed og anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Hedensteds virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Horsens For abonnenter

Byrådet afviser bud på jord: Tilbuddet ikke er højt nok, og nu går kommunen i tænkeboks

Annonce
For abonnenter

Gratis Tinka-huer til alle: 32-årige Dennis blev vred, da folk begyndte at lave forretning på de populære huer

Annonce
Annonce
Erhverv

Tanja røg ind og ud af psykiatrisk afdeling, indtil hun fik den rette diagnose: I dag er hun en værdsat medarbejder på sin arbejdsplads

Hedensted For abonnenter

24-årig dømt for blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børnepornografi

Sport

HIC åd kaninerne til sidst: Holder fast i andenpladsen med stærkt comeback

HH Elite For abonnenter

Få detaljerne her: HH Elite spillede med en halvleg - og blev siden sat grundigt på plads

Nu rammer stigende priser også julegodterne - og producenterne bruger et listigt trick: I år er der færre æbleskiver i posen

Horsens

Efter flere års tovtrækkeri: Nu har Horsens fået en stadsarkitekt

Horsens For abonnenter

10 år med PR-puljen: Se her, hvordan 56 millioner kommunale kultur-kroner er blevet brugt

Horsens

Varslede stor stigning på fjernvarmeprisen: Nu ender det med at blive langt mindre dramatisk

Tusinder af patienter står til at miste vigtig behandling: 11-årige Magnus kan ende i kørestol resten af livet

Horsens

Butiksejer oplever, at betalingsparkering og dårligt p-rygte afskrækker kunder: Det påvirker den måde, folk bruger byen på

Thulesen afslørede grunden til, at Messerschmidt er tiltalt for svindel

Horsens

Gratis festaften med dansemusik skal hjælpe familier til en bedre jul: Kragh Band spiller op til julebal på Morzybitten

Erhverv For abonnenter

Holch Povlsen sætter milliard-rekord i Horsens, men taber stort på bundlinjen

Erhverv

Tøjbutik lukker efter otte år: Kommende flytning fik indehaveren til at veje for og imod

Annonce