Annonce
Horsens

Her er Socialdemokratiets kandidater til efterårets valg

Lone Blume er én af de nye kandidater, som stiller op for Socialdemokratiet til kommunalvalget til november. Arkivfoto.

25 kandidater er klar til at stille op for Socialdemokratiet til det kommende kommunalvalg. På listen er Assia Zouaoui, som er tidligere spidskandidat for Radikale Venstre.

Horsens: Socialdemokratiets Horsens Kredsen har nu offentliggjort deres liste over kandidater til kommunalvalget i november. Kandidaterne er endnu ikke godkendt på kredsens generalforsamling, men det forventes at ske, når den finder sted 24. april.

- Det her er vores forslag til kandidater. Efter generalforsamlingen vil der blive en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi skal tage stilling til rækkefølgen på listen, forklarer kredsformand Helle Frost.

På listen er bl.a. Assia Zouaoui, som ved sidste kommunalvalg stillede op som spidskandidat for Radikale Venstre. Også Lone Blume, som boede sammen med tidligere borgmester Jan Trøjborg, har meldt sig som kandidat. Hun stillede i 2013 op til regionsrådsvalget, hvor hun var blot ca. 100 stemmer fra at blive valgt ind.

- Jeg synes, det er et stærkt hold. Der er en god fordeling af mænd og kvinder, en god geografisk spredning og en god fordeling af, hvad kandidaterne laver. Jeg synes, vi er nået hele vejen rundt, siger Helle Frost.

Ud af de 13, der i dag sidder i byrådet for Socialdemokratiet, genopstiller alle på nær Anders Kühnau, som for nylig blev kåret som spidskandidat for Socialdemokratiet ved regionsrådsvalget i Region Midtjylland.

Annonce

Her er kandidaterne for S

Her er listen over de kandidater, der har meldt sig til at stille op for Socialdemokratiet.Kandidaterne står efter Peter Sørensen i alfabetisk rækkefølge, da der endnu ikke er taget stilling til, hvilken rækkefølge de skal opstilles i:

Peter Sørensen, Horsens

Anders Bruun Rasmusen, Horsens

Andreas Boesen, Horsens

Assia Ingeborg Hybert Zouaoui, Horsens

Birgitte T. Nielsen, Horsens

Bo Skov Johansen, Sdr. Vissing

Dan Monrad, Horsens

Dennis Hansen, Horsens

Ellen T. Schmidt, Brædstrup

Hanne Suhr Thorstein, Horsens

Helle Obenhausen Mortensen, Gedved

Jeanette Handberg, Lund

Knud Erik Kristensen, Søvind

Lars Skytte Nielsen, Horsens

Lone Blume, Horsens

Lone Ørsted, Horsens

Niels Peter Bøgballe, Horsens

Per Andersen, Horsens

Piratheep Rabindranath, Horsens

Saliem H. Bader, Horsens

Susan Gyldenkilde, Horsens

Søren Rasmussen, Horsens

Thomas Monberg Andersen, Horsens

Tina Naldal, Horsens

Torben Engholm, Tvingstrup

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Annonce