Annonce
Livsstil

Her er læsernes mest forfejlede julegaver: Jeg har aldrig i mit liv følt mig mere som en hamburgerryg i net

Aftenens højdepunkt er som regel julegaverne, men ind til flere af avisens læsere har oplevet at blive særdeles overrasket - ikke på den gode måde - over gavens indhold. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
De fleste forsøger at købe en julegave, som modtageren ønsker sig, men somme tider kommer giveren til at købe ting, som de måske i virkeligheden selv ønsker sig. Sådan kunne det i hvert fald se ud flere steder på listen herunder.

Horsens: Nogle giver gaver med hjertet, andre følger en "bestillingsseddel", og endelig er der dem, der selv synes, de har fundet på verdens bedste gave. Men det er ikke altid falder gaven i god jord, og det kan der være mange årsager til.

Nu nærmer julen sig, så vi har spurgt Folkebladets følgere på Facebook om den ringeste julegave, de har fået: Hvad var det, hvem var den fra, og hvorfor blev du overhovedet ikke glad for den?

Her er en række af svarene:

Annonce

1 ...Det var viskestykker!

Finn Rune Jensen: For mange år siden fik jeg en blød julegave af min daværende kæreste. Jeg troede, det var en pæn trøje, og var glad, indtil jeg åbnede pakken - det var viskestykker. Nøj, hvor blev jeg skuffet.

2 Ønskede smykker men fik husholdningsgrej

Annette Bie: Jeg fik et år tre uindspillede videobånd og et toiletbræt i julegave af min mand. Skuffet - ja mon ikke, når man havde ønsket sig tøj, smykker og dufte. Jeg fik et år en røremaskine, og i mange år efter fik jeg blender, råkostjern med mere, alt sammen tilbehør til røremaskinen. Jeg fik også en støvsuger et år.

3 En god historie: Toiletbørste og toiletrulleholder

Anja Veise: Jeg fik en toiletbørste og en toiletrulleholder af min mand et år. Blev nu egentlig glad for gaven, fordi det skulle sættes op i det hus, vi var ved at bygge på det tidspunkt. Men en god historie at fortælle, når nogen klager over deres julegaver.

4 Hamburgerryg i rødt undertøj

Christina Ritsmer Thousig Møller: All I want for christmas is NOT bløde pakker! Ny kæreste dengang og bløde pakker var no go! (Ville selv købe tøj og undertøj). Han endte med at købe et rødt, superflot lingerisæt, men jeg har aldrig i mit liv følt mig mere som en hamburgerryg i net. Dellerne stak igennem/ud over alt.

5 Stort er ikke altid det samme som godt

Mette Bie Kristensen: Min mand køber altid min julegave ret tæt på jul. Et år kom han allerede hjem med en ret stor julegave til mig i starten af december og stillede den. Jeg var så spændt på, hvad han havde købt, og glædede mig til at åbne den juleaften. Det var gulvmåtter til bilen. Jeg fik også nogle gode gaver bagefter.

6 Gaven der hittede i 1980

Didde Redder: Jeg fik engang en rund bøtte med 100 kuglepenne i fødselsdagsgave. Fordi jeg skulle starte på studie. De blev givet af et familiemedlem, som åbenbart selv studerende, før man skrev på computer.

7 Lidt for god plads i tøjet

Louise Schnefeld: Jeg har engang fået en trøje og en jakke i en meget stor størrelse, mener det var 4xl eller 5xl. Min mor sagde noget i den dur: "Jamen du er jo lidt stor, og jeg ville være sikker på at du kunne passe det." Jeg var dengang størrelse L/XL. Jeg svømmede i tøjet.

8 Tak farmor - hvis det havde været for 10 år siden..

Claus Damgaard Nielsen: Som cirka 15-årig fik jeg en brugt legetøjsbil i julegave af min farmor. Det var ingen succes.

9 Den værste gave var en buttplug

Jeanette Stein Hedegaard: Den absolut værste gave, jeg har fået, var for tre år siden. Det var fra min lillebror, som havde købt en kæmpestor, sort buttplug, som jeg skulle pakke op foran min familie og hans svigerfamilie. Det var heller ikke så sjovt, at min gamle mormor på 96 år var til stede. Men jeg kunne dog more mig over, at min mor fik en kæmpestor og sort påspændingsdildo. Hun blev så gal, at da vi skulle derfra om aftenen, tog hun dildoen og spændte den på hans sommerdæk, som stod ude ved gavlen på hans hus, og han skulle have ejendomsmægler til at komme og vurdere hans hus et par dage efter. Så kunne han lære det.

10 Sangbog ramte ved siden af

Kirsten Kaas: Som 12-årig fik jeg sangbogen "De små synger". Sang har aldrig sagt mig noget. Jeg elsker godt nok gaver, som er personligt købt til mig.

11 Uromantiske gaver fra kæresten

Lene Rosenfeldt Hansen: Jeg fik et joggingsæt den første jul af min nu ekskæreste. Romantisk? Naaarh. Blev jeg glad? Naaarh.

12 Lysende gaveidé til datteren - måske ikke

Tove Pedersen: Som barn fik jeg engang et lille lysbilledapparat - men jeg havde ingen lysbilleder, så det eneste, jeg kunne bruge det til, var at lyse med. Jeg glemmer det aldrig, det var fra mine forældre.

13 Designervase til sugerørene

Stefanie Grey Sundstrøm: En jubilæumsvase. Så behøver jeg vidst ikke sige mere. Jeg har da aldrig giver udtryk for at ønske mig noget så lidt før og alligevel fået det. Den blev sugerørsholder på en hylde i mit køkken.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Byggefirma fik nej til dispensation fra lokalplan - og prøvede så at presse kommunen til at betale en del af regningen

Navne For abonnenter

En bugnende fuld kirke sendte 45-årige Anders Bonnemann smukt afsted: Vellidt møbelpolstrer havde en enorm berøringsflade

AC Horsens

AC Horsens må undvære fire mand til testkampen mod Randers FC: Angriber træner med i HB Køge

Odder

Cyklister kan godt begynde at glæde sig: Snart kommer der nye cykelstier

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Hedensted For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Horsens

Rent vand er ingen selvfølge: 145 lodsejere involveres i 1000 hektar stor jord-kabale

Navne

Find dig selv på listen: Her er de 50 mest populære navne i Horsens

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Brædstrup

Vandværk lukker: Rensning af kulsyre i vandet vil blive for dyrt

Horsens For abonnenter

Slut med byrådspolitik: Nu skal Anne Lene Løvbjerg tale seniorernes sag over for byrådets politikere

AC Horsens

AC Horsens-spiller er ved at sprænge i luften af utålmodighed: Han fik sit gennembrud i efteråret, og lige nu forhindrer en skade ham i at fortsætte opturen

Annonce