Annonce
Hedensted

Her åbner stor outlet-butik - i tre dage

Butikkerne Sille og Silas, Bentes Tøj, Sølvbjerg Shoes, Mr. Carsten samt Bog & Idé er gået sammen om at omdanne den forladte Aldi på Bytorvet til en tre dages outlet fyldt med billige restpartier. Foto: Michael Svenningsen

Med inspiration fra de seneste års teltsalg i bymidten er fem butikker gået sammen om at skabe et midlertidigt outlet i den forladte Aldi på Bytorvet i Hedensted.

Annonce

Hedensted: Der skal gøres plads til julevarerne, og hvordan kan man bedre rydde lageret end via et rabatfyldt outlet i en tom bygning.

Med nogenlunde den tanke er Mr. Carsten, Sølvbjerg Shoes, Bentes Tøj, Sille og Silas samt Bog & Idé gået sammen om at fylde den forladte Aldi på Bytorvet. Fra torsdag til lørdag kan der således findes alt fra forrige efterårskollektioner til brætspil og måske endda et par sandaler, til når vejret vender igen.

Inspirationen er kommet fra de seneste års succesfulde teltsalg, hvor restpartier i en lille håndfuld sommerdage har fyldt Bytorvet - nu kendt som Brdr. Michaelsens Plads. På samme måde kan de varer, som i løbet af sæsonen ikke har fundet vej ud af butikkerne, erhverves til store rabatter

- Det er lige så meget for at skabe noget mere liv i byen og samtidig gøre kunderne opmærksomme på, at det er lige nu, vi er her, siger Carsten Jensen, indehaver af Mr. Carsten, med henvisning til de seneste ugers ophørsudsalg hos Gunilla og Partex.

- Samtidig viser vi udadtil, at vi ikke er konkurrenter, men kolleger, som står sammen om at skabe et godt handelsliv med så mange butikker som muligt, supplerer Therese Sølvbjerg fra Sølvbjerg Shoes.

Da der er tale om et restsalg, er det først til mølle, ligesom der heller ikke garanteres mærker i alle størrelser.

Det er endnu for tidligt at spå om, hvorvidt konceptet bliver en årlig tilbagevendende begivenhed. Det kommer blandt andet også an på, hvorvidt Aldi-bygningen rives ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce