Annonce
Ikast-Brande

Henrik Boelsgaard klar for Fælleslisten

Henrik Boelsgaard (til højre) ses her på hjemmebane sammen med Fælleslistens to nuværende byrådsmedlemmer, Lotte Stoltenborg og Henrik Kraglund. Foto: Mikael Lund

Ikast/Brande: Forleden præsenterede Fælleslisten Henrik Boelsgaard som den nyeste kandidat for listen ved byrådsvalget til november.

- Fælleslisten arbejder for de små samfund, svarer Henrik Boelsgaard, der tidligere har haft politisk ståsted hos Venstre, som han til gengæld ikke synes gør nok for netop de små samfund.

Bevarelsen af Blåhøj Skole – og kommunens øvrige mindre skoler – er noget af det, der ligger Henrik Boelsgaard meget på sinde, og med Carl Jensens nyligt annoncererede selvpensionering fra byrådsarbejdet er der ifølge Henrik Boelsgaard ikke længere en, der kan tale Blåhøjs sag.

Annonce

Desuden synes han, at lokalpolitik er spændende, så da han fik muligheden, besluttede han sig for, at han gerne vil være med til at gøre lidt ved det.

- Kan det godt kombineres med at være selvstændig?

- Det ser jeg ikke som et problem. Det har andre kunnet gøre, siger Henrik Boelsgaard, der regner med at fortsætte med sit firma, hvis han bliver valgt ind i byrådet.

Via firmaet har han arbejdet for kommunen i mange år, så han har et stort kendskab til hele teknik og miljøområdet, i særdeleshed det grønne område. Og så går han meget op i miljø og natur.

Desuden har han og hustruen Lisbeth selv en handicappet datter, så også handicapområdet har han stor indsigt i.

- Meget er godt, andet kan løftes/gøres bedre, lyder skudsmålet fra Henrik Boelsgaard, der også helt generelt interesserer sig meget for politik, både nationalt og internationalt.

- Jeg har en holdning til mange ting, erkender han - det synes jeg godt, jeg kan bruge, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Opdateret kort over sognene: Sønderbro kan åbne om en uge - hvis smitten holdes nede

Annonce