Annonce
AC Horsens

Hemmelighedsfuld Bo Henriksen

Peter Nymann er en af de AC-spillere, der har kæmpet med at få bentøjet klar til 90 minutters superligabold forud for mødet med Sønderjyske. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Horsens: AC Horsens' manager Bo Henriksen valgte at lukke den afsluttende træning forud for mødet med Sønderjyske.

Han har flere spørgsmålstegn i sin trup. Kasper Junker fik en forstrækning i de afsluttende minutter af kampen mod VB, og Peter Nymann udgik efter en times spil og har tidligere haft svært ved at spille to kampe for fuld damp med få dages mellemrum.

Oven i er Hallur Hansson ude med karantæne.

Både Peter Nymann og Kasper Junker var med på træningsbanen i går.

- Vi må se, om Kasper Junker bliver klar. Det håber jeg. Jeg håber også, at Rune Frantsen er klar igen, siger Bo Henriksen med henvisning til højrebacken, der fik en forstrækning for 14 dage siden under opvarmningen til kampen mod AGF.

Han skal også have fundet en afløser for Hallur Hansson, der til kampen mod VB var rykket ud på venstrekanten efter i store dele af sæsonen at have spillet inde centralt.

- Jeg har mange muligheder på den plads. Det kunne være Mathias Nielsen, Louka Prip, Tobias Arndal eller Rune Frantsen, siger Bo Henriksen, der mod VB valgte at bruge Mathias Nielsen på kanten, da han blev skiftet ind i anden halvleg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce