Annonce
Livsstil

Hemmelig køber byder på Jernlageret - håbet er 200 boliger

I sommer var der bylivs-aktiviteter på Jernlageret, og byrådet ventes senere på måneden at bevilge 800.000 kr. til en gentagelse af aktiviteterne i sommeren 2016. Derefter er håbet, at der kommer gang i byggeriet af boliger og erhverv på grunden. Foto: Martin Ravn
Annonce
horsens - Ved deadline i sidste uge var der indløbet et enkelt købstilbud på den ca. 24.000 kvm store grund Jernlageret, der ligger centralt på Nordhavnen i Horsens.

Her er det håbet, at der i de kommende år vil blive bygget 150-200 nye boliger muligvis kombineret med erhverv.

- Tilbuddet overholder alle tekniske og økonomiske kriterier i udbuddet, og i de næste 14 dage vil vi forhandle med tilbudsgiveren om prisen og det prospekt, der er vedlagt, siger kommunens by- og havneudviklingschef, Jesper Gemmer, der foreløbig holder den potentielle købers navn og projektet uden for offentlighedens søgelys.

- Det ser realistisk ud, men selve offentliggørelsen af projektet må vente et par uger. I sidste ende er det byrådet, der skal sige god for et kommende byggeri på grunden, konstaterer han.
Annonce

Lokalplan til efteråret

Jesper Gemmer håber, at der kan skrives under på en købskontrakt inden sommerferien, og at der kan præsenteres en lokalplan for området i efteråret.

Da grunden syd for virksomheden Nopa Nordic blev udbudt til salg umiddelbart før årsskiftet, lød vurderingen fra Jesper Gemmer, at der kan opføres op mod 30.000 kvm byggeri på arealerne, og at det giver mulighed for 150-200 nye boliger og erhverv.
Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce