Annonce
Horsens

Dobbelt så meget plads: Helsam åbner ny butik

Helsam i Jessensgade flytter til Søndergade. Lørdag 25. januar kl. 14 lukker forretningen. Men inden da holder Jessensgade-butikken flyttesalg i hele uge fire. Foto: Lone Bering
Butikken i Jessensgade lukker lørdag 25. januar. Torsdag 30. januar slår Helsam dørene op til den nye butik på Søndergade 27.
Annonce

Horsens: Helsekostbutikken Helsam får dobbelt så meget plads, når butikken åbner dørene på den nye adresse, Søndergade 27, torsdag 30. januar. Samtidig har Helsam-kæden benyttet sig af flytningen til at indrette den nye butik efter kædens nye indretningskoncept.

- Vi har længe ledt efter et passende lokale, et større, hvor vi kan præsentere hele sortimentet af kosttilskud, personlig pleje og økologiske fødevarer. Det har knebet i butikken i Jessensgade, siger kædechef i Helsam, Jes Andersen.

Helsams nye butik indrettes i den tidligere Guldsmed Gram-forretning. Der er godt 100 kvadratmeter butik.

- De forskellige afdelinger vil være opdelt på en måde, så det vil være lettere at finde rundt i butikken. Der vil også være en afdeling for Helsam.dk. Det vil sige der, hvor kunder afhenter de varer, de har købt på nettet, forklarer kædechefen.

Håndværkerne arbejder på højtryk i den tidligere guldsmedebutik på Søndergade 27. Torsdag 30. januar kl. 10 slår den nye Helsam-butik dørene op til en dobbelt så stor butik med kædens fulde sortiment og med Helsam-kædens nye indretningskoncept. Foto: Lone Bering
Annonce

Lukker tre dage

I hele uge fire holdes flyttesalg i butikken i Jessensgade:

- Så er der ikke så meget at flytte med, forklarer Jes Andersen.

Lørdag 25. januar kl. 14 lukkes for butikken i Jessensgade, hvorefter flytningen til Søndergade finder sted. Torsdag 30. januar kl. 10 slås dørene op til den nye butik på Søndergade.

Hele personalet flytter med til den nye adresse, og butikschefen er stadig Tine Birkebæk.

Helsam har tidligere ligget på Søndergade i seks år - i nr. 41 - men flyttede i 2009 tilbage til Jessensgade 4, hvor den oprindelig lå. Nu er Helsam altså klar til Søndergade igen.

Helsam-kæden tæller 32 butikker fordelt over hele landet, butik nr. 33 åbner 1. marts i København.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Skolernes underskud bliver mindre

Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce