Annonce
Kultur

Helmig knust over aflyste koncerter

Thomas Helmig er knust. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix
Den århusianske sanger havde blandt andet set frem til koncerterne på Ceres Park og Roskilde Festivalen. De er nu udsat til 2021, fortæller han i et opslag på Facebook.

AARHUS: Kort tid efter at statsminister Mette Frederiksen på pressemødet mandag havde gjort det klart, at forbuddet mod store forsamlinger nu gælder frem til udgangen af august 2020, gik en knust Thomas Helmig til tasterne.

- Vi er naturligvis helt knust over at se vores sommerkoncerter endegyldigt forsvinde, skrev han i et opslag på sin Facebook-side.

Ifølge samme opslag bliver koncerterne på Ceres Park og Roskilde Festivalen udsat til 2021, mens det endnu er uvist, hvad der sker med de to Malaga koncerter. Thomas Helmig lover i opslaget at vende tilbage med mere info een af de allernærmeste dage, herunder datoen for koncert på Ceres Park.

- Udover at vi havde GLÆDET OS til at feste sammen med jer, synge med jer, danse med jer - så går vores tanker først og fremmest til alle vores musikere, teknikere, stagehands, vagter, leverandører af scene, lyd, lys, hegn osv osv - hele deres livsgrundlag er pist væk og der er næppe hjælpepakker nok til at alle overlever det her, skriver Helmig i opslaget.

Annonce

Bitter Hugo Helmig

Thomas Helmig søn Hugo er som bekendt fulgt i fars fodspor og har netop udgivet nyt minialbum, der skulle få ham tilbage på popsporet, efter at han måtte afbryde en turné i 2019 for at koncentrere sig om afvænning fra stofmisbrug. "Lulu Vol. 1" er titlen på udgivelsen, der indeholder seks sange, der på hver sin måde beskriver de begivenheder, der udspillede sig i foråret 2019, hvor Hugo Helmig var på mediernes forsider af alle de forkerte grunde.

I et opslag på Instagram udtrykker den unge Helmig bitterhed over udsigten til at der ikke bliver nogen koncerter denne sommer.

"Havde glædet mig at se sådan her ud i ansigtet hele sommeren, og jeg havde glædet mig endnu mere til at se jer allesammen derude på scenerne igen... det er som det er, og der er intet at gøre ved det. Men fuck, hvor er det bittert. Vi ses til efteråret," skriver han i opslaget, sammen med et billede, der illustrerer hvor festivalklar, han var forud for statsministerens melding mandag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce