Annonce
Erhverv

Helle Bjerre er ny kvinde i spidsen for Ambiente

Helle Bjerre er ny administrerende direktør i Ambiente. Foto: Torben Bjerre
Nuværende Ambiente-chef Michael Skjødt skal udvikle virksomhedens kunder og egen kreativitet, mens Helle Bjerre sørger for ro på bagsmækken i egne rækker.
Annonce

Stilling: Omsætningen i Ambiente er på bare fire år steget 80 procent, og strategien er at fortsætte den vækstkurve.

1. oktober overlader Michael Skjødt derfor efter 20 år rollen som administrerende direktør til Helle Bjerre. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør hos virksomheden Solitwork, og har i de seneste to år været en del af Ambientes bestyrelse.

Ambiente er én af Nordeuropas største inden for messe- og retail-indretning. Ambiente designer og bygger messestande, butikker og virksomhedsdomiciler over hele verden – fra Køln, Paris og Stockholm over Shanghai, Bangkok og Singapore til New York.

- Ambiente er en fantastisk virksomhed med et kæmpe potentiale. De lykkes allerede med så meget, men der ligger et stort uforløst potentiale, som jeg glæder mig til at udvikle, udtaler Helle Bjerre i en pressemeddelelse.

Annonce

Nybygget domicil

Ambiente er netop som en del af vækststrategien flyttet ind i et nybygget domicil på 12.500 kvadratmeter ved E45 i Stilling. Der er nu gearet op på produktionsdelen med helt nye maskiner, ligesom en række nyansættelser er på plads.

Ambiente har eksisteret siden 1999 og har 45 ansatte og en kundeportefølje, der blandt andre tæller Hästens, Republic of Fritz Hansen, Louis Poulsen, Minimum, Spar Nord, Bang & Olufsen, Furninova, Cybex, Kulturstyrelsen og Aarhus Arkitektskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce