Annonce
Østjylland

Held i Lotto: Drømmer du om at blive lotto-millionær er det måske en god idé at købe kuponen i Skanderborg

Er der mere held ved lottokuponer købt i Skanderborg? Noget kunne tyde på det. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
En opgørelse viser, at Aarhus' sydlige nabo er dygtige - eller heldige - til at hive milliongevinster hjem. Danske Spil oplyser desuden at mangemillionæren fra Solbjerg har givet lyd fra sig.

AARHUS: Går du med drømmen om at hente den helt store gevinst i lotto, skulle du måske overveje at slå et slag forbi Skanderborg Kommune og købe dine kuponer der. I hvert fald tyder en opgørelse fra Danske Spil på, at der er mere held hos forhandlerne i kommunen.

For selv om indbyggerne i Skanderborg Kommune kun udgør omkring en procent af den danske befolkning, så nappede spillerne i den østjyske kommune to og en halv procent af de milliongevinster, der blev vundet i Danmark i 2020.

I alt fire gange gjorde Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot en spiller i Skanderborg til millionær.

Annonce

I Aarhus Kommune blev der syv gange solgt milliongevinster hos en lottoforhandler. Det antal blev kun overgået i Købehavn og Aalborg, der tegnede sig for henholdsvis 14 og 8 milliongevinster. Eftersom Aarhus befolkningsmæssigt også er mere end fem gange så stor som Skanderborg er der ikke noget der peger i retning af særligt held i Aarhus.

I alt 163 gange blev der i Danmark vundet millioner på Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot - syv af disse blev vundet på kuponer købt i Aarhus.

I både Syddjurs og Favrskov blev der i 2020 købt to kuponer der gav milliongevinst.

Mangemillionær har meldt sig

Selvom Aarhus Kommune altså halter en smule efter Skanderborg, når det drejer sig om at lave lottomillionærer, så vidner en kæmpe gevinst i 2021 om, at det måske heller ikke er dumt at købe lottokuponerne i Aarhus.

17. april løb en heldig lottospiller med den største Lotto-gevinst i otte år, da en kupon udløste en gevinst på hele 30 millioner kroner.

En uge efter var den heldige stadig ikke fundet, men ifølge Danske Spils presseafdeling, har vinderen nu endelig meldt sig.

Kuponen der - efter at lottotallene var trukket ud - kunne veksles til 30 millioner kroner, blev købt i Super Brugsen i Solbjerg. Og hvor er det nu Solbjerg ligger? Jo, på grænsen til Skanderborg Kommune, naturligvis.

Vinderen ønsker at være anonym, så gætteriet om - hvem den heldige er - kan fortsætte i Solbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce