Annonce
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Mathias Kubel er blevet skadet under træningen i Hedensted. Foto: Dorte Adelfred.
- Spillerne brænder efter at komme i gang med at spille kampe, og vi kan få indflydelse på oprykningen, siger Hedensteds cheftræner Kasper Adelfred.
Annonce

Hedensted: - Jeg er meget tilfreds med, at nedrykningen er blevet suspenderet i danmarksserien. Det betyder, at vi ikke risikerer at komme ud i nervepirrende kampe, siger Hedensteds træner Kasper Adelfred.

Hedensted er fjerdesidst og kan dermed ånde lettet op.

- Vi havde dog forventet at forbedre vores position og ikke komme med i bundkampene, men nu ser vi frem til fire kampe, hvor vi møder tophold. Vi vil bruge kampene til at bygge holdet op til næste sæson, og det kan vi gøre ved at forsøge at drille topholdene. Vi vil være med til at afgøre, hvem der skal rykke op, siger Kasper Adelfred.

- Vi spillede nogle gode træningskampe, men fik aldrig glæde af det, der lykkedes fint i disse kampe. Vi fik god tilgang før turneringens start, og nu kan vi gøre brug af disse spillere. Det er godt at få holdet spillet sammen, inden vi går på sommerferie, siger Kasper Adelfred.

Eneste spiller, der ikke er klar, er den tidligere anfører Nicolai Givskov. Han brækkede benet og er endnu ikke klar til at træne igen.

Jeppe Asmussen og Mathias Kubel er blevet skadet under træningen, men det er småskader. De er klar til at spille turneringskampe, når der lukkes op for breddefodbolden.

- Vi har trænet i tre grupper. Brian Rasmussen har trænet kl. 17, jeg har trænet en trup kl. 18.30, og Simon Thisgaard har trænet andetholdet. Det har været fint nok, men det er gået ud over det sociale, fordi spillerne har været splittet i grupper. Vi savner, at alle kan være sammen igen, og jeg forventer, at Danmark bliver lukket op 8. juni. Personligt kender jeg ikke nogen, der har været ramt af corona, og vi har ikke haft nogen i fodboldklubben, siger Kasper Adelfred.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce