Annonce
Sport

Hedensted tabte til konkurrent i bunden: De næste to kampe skal resultere i mindst en sejr

Alvin Huseinovic leverede et godt indhop mod Varde. - Han kom ind med noget af den energi, jeg forventede, spillerne skulle komme med, sagde cheftræner Kasper Adelfred efter kampen. Foto: Dorte Adelfred
Hedensted IF måtte se sig besejret med 1-0 over Varde hjemme i Mosen. Nu venter der to kampe mod andre hold i bunden, og det skal resultere i mindst en sejr.

Hedensted: Lørdag var der igen fodbold i Mosen, da Hedensted IF tabte 1-0 til Varde. Dermed er byens danmarksserie-mandskab uden sejr i de seneste fire kampe, hvilket resulterer i en næstsidsteplads i tabellen.

Som flere gange tidligere i sæsonen kom Hedensted bagud. Efterfølgende havde de grønblusede svært ved at skabe de fornødne chancer til at spille sig tilbage i kampen.

- Det var en af de kampe, hvor man godt vidste, at det hold, som kom foran, havde spillet esserne over på sin side. Efter Varde scorede, spillede de mere afventende og levede på omstillinger, sagde Hedensteds cheftræner, Kasper Adelfred, og fortsatte:

Annonce

- Vi må erkende, at vi er i en periode lige nu, hvor vi har svært ved at lave mål.

Skuer man til tabellen, er det ikke god læsning for Hedensted. Seks point efter syv kampe er langt fra nok til at realisere de forventninger, som var til mandskabet inden sæsonstart. Nu venter der to opgør mod hold, som ligger side om side med "de grønne" i tabellen.

- Det er fair at sige, at de næste to kampe skal resultere i minimum en sejr. De seneste tre opgør har budt på færre point, end vi havde forventet. Der er ingen tvivl om, at vi skal tilbage på sejrssporet hurtigst muligt, sagde Kasper Adelfred, som fortsat er ved godt mod:

- Resultatet er meget paradoksalt, fordi vi op til kampen har haft den bedste træningsuge i et halvt år. Bliver vi ved med at træne sådan, kommer resultaterne også. Vi er ikke blevet dårligere fodboldspillere over de seneste par uger, og det er vigtigt at hæfte sig ved.

Bedst hos Hedensted var Jeppe Hansen og indskiftede Alvin Huseinovic.

Danmarksserien, Pulje 3

Hedensted IF 0-1 Varde (0-1)

Mål: 0-1 Andreas Blåholm (33')

Annonce
Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Rock i Lunden vender hjem med rap, rock og strygere: Se næsten hele plakaten

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Hedensted

Så mange elever vil blive berørt af nyt klasseloft: Kun få skoler har store klasser i indskolingen

Medie: Epidemikommission vil sende skoleelever hjem

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol, og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Erhverv For abonnenter

Stor virksomhed med rødder i Hornsyld har forladt byen helt: - Det var tid for barnet til at flytte hjemmefra

Horsens

Coronasmitten sætter flere ny rekorder i Horsens: Aldrig har der været så mange smittede på én uge eller på ét døgn

Mette F. varsler pressemøde onsdag aften om nye coronatiltag

Odder

Mariehønen Evigglads far boede i Hou

Erhverv For abonnenter

Her vil Hybel bygge og bo: Se planerne for Hybels ny domicil, der ikke blev som først planlagt

Hedensted

Juelsminde Lægehus sikrer bemandingen: 35-årig læge er klar til at tage over efter Frandsen

Annonce