Annonce
Horsens

Hedensted-rytter fik sin første sejr i A-klassen

William Blume Levy var med til at præge de fire løb i Randers Bike Week. Foto: Jim Hoff.
- Den hårde træning har givet resultater for både William Blume Levy og mig, sagde Mads Andersen efter sin første sejr.
Annonce

Randers: Den 19-årige A-rytter fra Hedensted, Mads Andersen noterede sin første sejr i A-klassen i sidste afdeling af Randers Bike Week.

- Det var mit fjerde løb i A-klassen, og jeg er stolt over, at jeg allerede nu har fået min første sejr, sagde Mads Andersen.

- Det var belønningen for det hårde træningsslid. Jeg har trænet meget sammen med William Blume Levy, og vi var to af dem, der vandt de fire etaper i Randers. To ryttere fra Colo Quick var med i udbrydergruppen, men de satsede alt for tidligt.

- Jeg kørte solo 15 kilometer før mål og vandt foran Erlend Blikra fra det norske prof-hold UnoX. Til gengæld blev Erlend Blikra sammenlagt vinder af de fire løb. Her fik jeg en samlet andenplads. Jeg blev nummer seks og syv i to andre afdeliner, mens Marcus Sander Hansen fra Team Bornholm blev nummer tre, både på sidste etape og sammenlagt, siger Mads Andersen, der stiller op for Herning Cykelklub.

Randers Bike Week havde deltagelse af mere end 100 ryttere, og felterne måtte deles op. Der var 65 ryttere til start i det felt, som Mads Andersen vandt. 42 gennemførte.

William Blume Levy besatte ottendepladsen.

Mathias Larsen, søn af Nicolaj Bo Larsen og tidligere TreFor-rytter, blev nummer seks.

Kriteriet i lørdags vandtes af Kasper Søgaard fra Giant foran den tidligere TreFor-rytter Frederik Thomsen, Team Aura fra Aarhus.

Torsdagens enkeltstart blev vundet af den tidligere euorpamester Johan Price-Pejtersen, tidligere Colo Quick, nu UnoX, foran Mads Rahbek, Bornholm og Johannes Dahl fra Odder. William Blume Levy blev nummer syv.

Nu venter Post Cup'en i Tikøb næste søndag, men i kulissen gik snakken om, at det kunne blive aflyst, fordi der kun må være 60 deltagere til start. Team colo Quick har alene tilmeldt 13 mand.

Der er DM i Middelfart om 14 dage, men det er også omgivet af snak og rygter om, at det ikke bliver, som rytterne har tænkt sig.

De nye corona-tider ser endnu engang ud til at ramme cykelsporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Annonce