Annonce
Sport

Hedensted klarede uafgjort mod det suveræne tophold

Mikkel Thisgaard rykker forbi en Lyseng-forsvarer. Foto: Ole Nielsen.
Dyrt for Hedensted, at Silkeborg KFUM vandt i sidste minut.

Lyseng: Hedensted klarede 0-0 på udebane mod det suveræne tophold Lyseng, der ligger 10 points foran Hedensted.

- Det var en kamp på et højt niveau, og neutrale tilskuere kunne kun være begejstret, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

- Lyseng havde de største chancer i det sidste kvarter af første halvleg, men vores keeper Kenneth Quist spillede igen en stor kamp.

Annonce

- I anden halvleg sluttede vi bedst og fik en kæmpechance til Mathias Kubel, da der manglede et minut. Han slap fri, men skød lige forbi stolpen. Det kunne have sikret os sejren, men uafgjort var et fair resultat, sagde Hedensted-træneren.

Hedensted gav den rigtige debut til Kasper Poulsgaard, søn af den tidligere divisionsspiller i Horsens og Vejle Benny Poulsgaard. Kasper Poulsgaard har spillet både i Horsens og Vejle, men nu er han startet på college i USA. Han er hjemme på ferie, og Hedensted kan disponere over ham resten af forårssæsonen, men så rejser han til USA igen.

- Det er guld værd, at vi kan bruge ham lige nu, da Jacob Lindstrøm havde brug for en pause med en lyskeskade, sagde Kasper Adelfred.

- Det var uheldigt for os, at vore værste konkurrenter Silkeborg KFUM scorede sejrsmålet i sidste minut. Det betød, at vi nu er seks points efter Silkeborg, der også har den bedste målscorede, konstaterede Kasper Adelfred.

Bedst hos Hedensted var Mathias Friis og stopperparret Victor Kubel og Kasper Poulsgaard.

Lyseng-Hedensted 0-0

Danmarksserien

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce