Annonce
Sport

Hedensted IF ansætter gammel kending og tidligere VB-spiller som sportschef: Skal være med til at styrke det sportslige setup i klubben

Hedensted IF har ansat sin første sportschef i form af Alex Nørlund (til højre.). Formand Henrik Lundsgaard Nielsen fortæller, at det er et forsøg på at styrke det sportslige setup i klubben. Foto: Hedensted IF.
Hedensted IF har ansat Alex Nørlund som ny sportschef. Han er tidligere førsteholdstræner i klubben, og dens første sportschef.

Hedensted: Der sker flere ting i det sportslige setup i Hedensted IF i disse dage. For tre uger siden skiftede klubbens førstehold cheftræner, og nu får klubben en gammel kending ind i rollen som sportschef.

Valget er faldet på den tidligere Vejle Boldklub-spiller, Alex Nørlund, som også agerede cheftræner for førsteholdet i Hedensted IF fra 2013 til 2017. Ansættelsen af Nørlund sker som et led i at styrke det sportslige setup i klubben.

- Alex Nørlund skal stå for at skabe en sportslig tilretning i klubben. Han skal være med til at forme spillertruppen samt sparre og vejlede trænerne i forbindelse med både træning og kamp, siger formand for Hedensted IF, Henrik Lundsgaard Nielsen og fortsætter:

Annonce

- Vi håber, vi får et setup, som er så attraktivt, at det kan være med til at tilknytte nogle nye spillere rundt. Vi skal ikke ud at købe spillere, men vi vil gerne trække dygtige spillere til klubben.

46-årige Alex Nørlund er tiltrådt med det samme, og han har i første omgang skrevet under på en aftale, der strækker sig et år ud i fremtiden.

- Flere af de opgaver, Alex Nørlund skal varetage, lå tidligere hos vores to cheftrænere samt et sportsudvalg. Flere af de mennesker er her stadig, men jo flere hænder og jo flere folk, der er til at løfte det igennem, jo bedre kan det blive. Det er noget, vi forventer os meget af, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Alex Nørlund står noteret for flere end 200 førsteholdskampe i VB - heriblandt en lang række på superliga-niveau. Han har også spillet i Viborg og AGF samt på det danske U21-landshold.

Hentede point i Tønder

Om det skyldes tilknytningen af en sportschef til HIF's setup skal være usagt, men det lykkedes faktisk det nye trænerteam at komme på tavlen med et enkelt point i lørdags via 2-2 i Tønder mod FC Sydvest 05. Faktisk var holdet snublende tæt på alle tre point, da det først lykkedes FC Sydvest at udligne i overtiden. HIF's to mål blev scoret af Jeppe Hansen og Mikkel Thisgaard.

Næste kamp er ude mod OKS på Okson Park i Odense lørdag 23. oktober kl. 13.Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Aktindsigt afslører: Byrådet blev holdt i uvished i 200 dage i omdiskuteret vej-sag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Hård straf venter for synderne: De første ølkastere på Casa Arena er identificeret

Horsens For abonnenter

Retssag om inddrivelse af narkogæld tegner et billede af et barskt miljø i Horsens

Ikast-Brande

Politiet søger vidner: Mand udsat for røveriforsøg i eget hjem

AC Horsens

Han var helt, skurk og ti centimeter fra at gøre det godt igen mod VB: Ærlig Sigurdarson havde svært ved at slippe uheldig hovedrolle

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

HH Elite For abonnenter

Tjubang-håndbold og koncentrationssvigt: Derfor tabte HH Elite først og fremmest til sig selv i snævert nederlag

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lokal frisør er blevet selvstændig: Er rykket ind i salon Maria G. i Løsning

Sundhedsordførere ser intet behov for restriktioner

Sport

Stort drama venter i lokal serie 3-pulje: Få det fulde overblik over hvilke seriehold, der har noget på spil i efterårets sidste spillerunde

Horsens For abonnenter

Studerende snupper 84-årige Pers parkeringsmulighed: Jeg ved godt, jeg ikke har krav på en p-plads, men jeg er afhængig af min bil

Østjylland

Se videoen: Så brandhærget er fabrikken i Galten

Annonce