Annonce
Hedensted

Hedensted-gymnaster øjner massiv mulighed: Men de har brug for din hjælp

Hedensted Gymnastikforenings Talenthold kan, hvis de vinder afstemningen, få lov til at optræde for Verdensholdet, når de i september kommer til Vejle. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Hedensted Gymnastikforenings Talenthold er et af to gymnastikhold, der dyster om at få chancen for at opvarme for DGI Verdensholdet, der i september kommer til Vejle i forbindelse med deres nye afrejseopvisning.
Annonce

Hedensted: Når DGI Verdensholdet, et af de mest eftertragtede og anerkendte gymnastikhold i Danmark, drager til Vejle 20. september for at optræde med deres nye energiske afrejseopvisning "QUA", dyster to unge og særdeles kompetente gymnastikhold om at få lov til at levere opvarmningsopvisningen.

Et af de hold er Hedensted Gymnastikforenings Talenthold, der er et hold for særligt udvalgte gymnaster, der har udvist evnen, viljen og disciplinen til at dyrke deres talent indenfor springgymnastik.

Talentholdet, der består af 35 gymnaster – syv drenge og 28 piger – i alderen otte til 16 år, dyster mod landsdelsholdet DGI Sydøstjylland Junior Syd.

Hvem, der får muligheden, afgøres efter en afstemning - og ifølge Annette Teglgaard Lisberg, holdleder på Talentholdet, fortjener Hedensted-gymnasterne muligheden.

- Man skal stemme på Talentholdet, fordi det består af glade, dygtige og dedikerede gymnaster, som elsker deres gymnastik. De fortjener at få chancen, fordi de lægger så meget arbejde gymnastikken, og fordi de er ekstremt motiveret for det, fortæller Annette Teglgaard Lisberg, der selv har en 11-årig og en 13-årig datter på holdet.

Talentholdet

Talentholdet træner i to timer hver mandag og torsdag i henholdsvis Hedensted og på Flemming Efterskole.

Derudover er det et krav, at samtlige 35 springgymnaster dyrker gymnastik på et andet hold, ligesom de bliver tildelt et fast styrketræningsprogram, de skal udføre hjemmefra.

Talentholdet deltager årligt i omegnen af 15 opvisninger – plus en årlig tur til det danske mindretal i Slesvig, hvor de leverer to udendørsopvisninger i juni.

Hvert tredje år deltager de i en gigantisk gymnastikfestival i Bürstadt, hvor springgymnastikhold fra hele kloden optræder.

Talentholdet har derfor produceret en halvanden minut lang video, hvor de med flik-fak, fejesving og andre imponerende udførelser præsenterer holdet og dets formåen.

Du kan finde afstemningen og hjælpe Talentholdet her:

Talentholdet, der består af 35 springgymnaster i alderen 8 - 16 år, træner mandag og torsdag i henholdsvis Hedensted og på Flemming Efterskole. Derudover dyrker samtlige 35 gymnastik på et andet hold, ligesom de har et styrketræningsprogram, de skal løse hjemmefra. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce