Annonce
Sport

Hedensted er færdig i kampen om oprykning

Kasper Poulsgaard holdt sammen på Hedensteds forsvar sammen med Victor Kubel. Foto: Dorte Adelfred.
- Vi er klar til at blande os i kampen om oprykning til 3. division igen i næste sæson, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

Hedensted: - Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne blande os i kampen om oprykning til 3. division i næste sæson.

Det var Hedensted-træner Kasper Adelfreds reaktion, efter at hans hold havde tabt den afgørende kamp mod Silkeborg KFUM med 3-1 hjemme i Hedensted.

Hedensted var seks points efter Silkeborg KFUM før kampen, så kravet var en sejr, men det kom Hedensted ikke i nærheden af.

Annonce

Stærk keeper

Målmand Kenneth Quist åbnede kampen med to superredninger fra Silkeborgs Nikolaj Dahl Sauer efter 16 og 26 minutter, men efter 37 minutter knækkede Quist'en. Mikkel Toftgaard Frandsen scorede elegant på en frispilning fra den tidligere Kolding-spiller Henrik Brodersen til 1-0.

Forinden havde Hedensteds forsvar med Kasper Poulsgaard og Victor Kubel stået fint imod et voldsomt pres, men det var fuldt fortjent, at gæsterne gik til pausen med en føring på 1-0.

Efter 55 minutter fik Nikolaj Dahl Suer omsidr scoret til 2-0 på et mønsterangreb i højde side, og det blev 3-0 ved Peter Nemec efter 82 minutter.

Annonce

Mange uafgjorte

Først efter 95 minutter fik Hedensted scoret med Nikolaj Søgaard på Mirsad Suljics oplæg.

- Vi mistede troen, da vi kom bagud 2-0, sagde Kasper Adelfred. Vi tabte 4.1 til Silkeborg i en træningskamp, så vi vidste, det var et godt hold, vi skulle møde. Fra næste sæson er der 48 hold højere oppe end os. I år var det 52, så forskellen opad er stort set den samme.

Hedensted har spillet 11 kampe uafgjort og har dermed fået et fingerpeg om, at holdet skal styrke sig for at have divisionsklasse.

- Silkeborg var godt organiseret, men så gode var de nu ikke i dag. Det var os, der var elendige, sagde Hedensteds anfører Mathias Kahr Christensen.

Annonce

Farvel og tak

- Det var et skridt i den rigtige retning, men oprykningen er ikke matematisk endnu, sagde Silkeborgs tidligere superligaspiller Dennis Flinta. Det er en fornøjelse at spille sammen med spillere, der løber så meget, som de gør. De løber mere, end holdkammeraterne gjorde, da jeg spillede i Superligaen, men nu er det slut. Jeg fylder 38 år næste gang, så jeg stopper nu, afslørede Silkeborgs tidligere topspiller.

Hedensted-Silkeborg KFUM 1-3 (0-1)

Danmarksserien

Mål: 0-1 Mikkel Toftgaard Frandsen (37.), 0-2 Nikolaj Sauer Dahl (55.), 0-3 Peter Nemec (82.), 1-3 Nikolaj Søgaard (95.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce