Annonce
Hedensted

Hedensted-butikker træder ind i kampen mod kræft

15. og 16. juni bliver der holdt Stafet for Livet i Hedensted, hvor 524 borgere pt. har meldt sig til at deltage. Arkivfoto
20 butikker i Hedensted midtby vil fylde deres vinduer med gule balloner og flag under Stafet for Livet 15. og 16. juni.

Hedensted: "En dag, en nat, en fælles kamp". Sådan lyder sloganet og budskabet bag det kommende Stafet for Livet, der bliver holdt på "Guldgrunden" ved Gesagervej lørdag og søndag 15. og 16. juni.

Som led i opbakningen til Stafet for Livet har 20 forretninger i Hedensted nu valgt at sige ja til at pynte deres butiksvinduer på dagen med gule balloner og flag.

Det er Jesper Wullf, formand for Stafet for Livet Hedensted, der kom på idéen, som de handlende har taget imod med åbne arme.

Han fortæller:

- Jeg synes, det ville være så fint et signal at sende. Det er ikke kun på "Guldgrunden", vi markerer Stafet for Livet - men også i midtbyen, siger Jesper Wullf, der er taknemmelig for den opbakning han er blevet mødt med, når han har spurgt de handlende, om de vil sætte en plakat op i deres butikker samt dekorere vinduerne med gule balloner og flag.

Jeg synes, det ville være så fint et signal at sende. Det er ikke kun på "Guldgrunden", vi markerer Stafet for Livet - men også i midtbyen.

Jesper Wullf

Mere end målet

524 personer har i skrivende grund meldt sig til Stafet for Livet, og flere tilmeldte er i vente, lyder det fra en yderst tilfreds Jesper Wullf, der sammen med sine medarrangører indtil for nylig har haft i alt 500 tilmeldte som et mål.

- Det er klart, vi er jublende glade. Og nu håber vi bare, at lige så mange borgere har lyst til at kigge ud fordi for at se det hele løbe af stablen, siger Jesper Wullf.

Handelsformand i Hedensted Handelsforening Gitte Andersen finder det helt naturligt og rart, at så mange handlende i Hedensted har valgt at bakker op om Stafet for Livet.

- Jeg tror, de fleste gerne vil støtte det her og Kræftens Bekæmpelse. Vi handlende bakker ikke op for at få mere handel i vores butik, men simpelhent fordi, mange desværre har kræft inde på livet eller kender nogle, der har. Så det er af ren medmenneskelighed, man støtter. Og kan vi som handlende gøre en lille forskel, gør vi gerne det, siger hun.

Andre byer også med

Hvorfor Jesper Wullf og team ikke har valgt at inkludere de handlende fra kommunens to øvrige hovedbyer, Tørring og Juelsminde har, ifølge Jesper Wullf, en ganske logisk forklaring.

- Jeg kommer selv fra Juelsminde og kan sagtens se, at både den by og Tørring også kunne være involveret. Men vi har simpelthen ikke haft ressourcer og hænder nok til også at spørge i de byer. Det er et udviklingspunkt til næste års Stafet for Livet, siger han.

Et mål for næste års planlægning er desuden at få andre end Hedensted-borgere med i styringsgruppen.

- I år er vi flest fra Hedensted. Men vi stræber efter at få frivillige hjælpere med fra andre af kommunens byer også. For Stafet for Livet er netop et arrangement for hele kommunen, selvom det bliver holdt i Hedensted, siger Jesper Wullf.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce