Annonce
Horsens

Hedensted blev matchet hårdt mod Brøndby

Hedensteds nye spiller Jeppe Hansen i kamp med en Brøndby-spiller. Foto: Charlotte Adsbøl.
Hedensted vandt træningskamp mod Brøndbys U19-hold
Annonce

Vejle: Hedensteds danmarksseriehold blev matchet hårdt i træningskampen mod Brøndbys U19-hold, finalister mod OB forleden, i VB-Parken.

Selv om Hedensted vandt kampen med 2-1, var det en lidt heldig sejr, som skyldtes, at Brøndby udskiftede en del spillere i pausen.

Brøndby dominerede totalt i første halvleg, og Hedensted reddede et par gange på selve målstregen.

Banens bedste spiller Jaghir Sidhu diskede op med smarte detaljer, og efter 25 minutter hamrede han bolden i mål med venstrebenet.

Hedensteds målmand Rasmus Villadsen var chanceløs. Han var sit holds bedste mand kampen igennem og var den direkte årsag til sejren.

Hedensted-Brøndby 2-1

Hedensted-Brøndby 2-1

VB-Parken

0-1 Jagvir Sidhu (20.), 1-1 Mathias Kubel (50.), 2-1 Victor Kubel (65.)

Hedensteds hold:

Rasmus Villadsen - Nikolaj Søgaard, Victor Kubel, Jacob Lindstrøm, André Givskov - Mathias Kahr Christensen, Jeppe Hansen, Mathias Kubel, Martin Damsbo - Mirsad Suljic, Mikkel Thisgaard - Denis Suljiv, Jonas Perrier, Lasse Rode og Mikkel Ahle.

150 tilskuere.

Fra anden halvlegs start kom der helt andre takter fra Hedensted, og Mathias Kubel udlignede til 1-1 efter fem minutter, da han i flyvende stil scorede med hælen. Et meget flot mål.

Efter 65 minutter faldt Hedensteds sejrsmål. Victor Kubel, tvillingbror til Hedensteds første målscorer, steg til vejrs og headede bolden i mål. Hans far Bo Nordestgaard, gammel førsteholdsspiller i Østbirk, og bedstefar Henning Kubel, endnu ældre førsteholdsspiller i Hedensted, jublede over tvillingernes scoringer.


Det var en fin træningskamp for os, og den var så hård for nogle af spillerne, at vi bliver nødt til at rotere, når vi allerede på onsdag spiller en ny træningskamp mod Lyseng.

Kasper Adelfred, Hedensteds træner


Det var en kamp på et pænt niveau og i et højt tempo, og som træningskamp var den guld for Hedensted, der kun havde trænet i en uge.

- Vi viste god moral ved at komme igen mod et svagere Brøndby-hold efter pausen, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred. Det var en fin træningskamp for os, og den var så hård for nogle af spillerne, at vi bliver nødt til at rotere, når vi allerede på onsdag spiller en ny træningskamp mod Lyseng.

Hedensted manglede målmand Kenneth Qvist, der var på ferie, Ronni Nordnæs og Sebastian Bruhn.

Hedensted præsenterede sin nye spiller Jeppe Hansen, der i foråret hjalp Sydvest 05 med at blive i 2. division, og Nikolaj Søgaard, der var sit holds bedste markspiller.

Brøndbys U19-hold skulle have spillet mod VB, men det kunne VB ikke, og så arrangerede Steen Thychosen i stedet en træningskamp mod Hedensteds danmarksseriehold.

- Det var en god kamp, som vi ikke kunne sige nej tak til, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

Brøndby præsenterede sin nye U19-træner Christian Sørensen, hentet i Lyngby som erstatning for den fyrede Joakim Mattson.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS testede nye spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Danish Crown tester dagligt 1330 ansatte, men chauffører går fri: Vi har indført et system, som minimerer fysisk kontakt

Annonce