Annonce
112

Havnen til bådejere efter indbrud: Fjern jeres værdigenstande

Der er omkring 200 både i vandet og på land ved Juelsminde Havn og Marina. Nogle af dem har i november og december været udsat for indbrud. Arkivfoto: Martin Ravn
Tre både på havnen i Juelsminde har i løbet af november været udsat for indbrud. Havnefoged Kem Kaas opfordrer derfor bådejere til at sikre deres både.
Annonce

Juelsminde: Lad være med at have værdigenstande liggende i din båd.

Sådan lyder opfordringen fra havnefoged Kem Kaas, Juelsminde Havn og Marina, efter der i november og december har været tre indbrud i både, der ligger i eller på havnen i Juelsminde.

- Der er andre havne, som er værre ramt end os. Vi har 200 både i vandet og på land, så tre indbrud er selvfølgelig ikke så mange, men det er rigtig irriterende, siger Kem Kaas.

Ved de tre indbrud blev der blandt andet stjålet en radio, spiritus, en kikkert og forskelligt løsøre.

Havnefogeden har blandt andet opfordret til, at bådejerne låser deres stiger fast med fx en cykellås, så de ikke kan blive brugt til indbrud.

- Man kan også overveje, om man overhovedet vil have låst sin båd af. Vil tyvene ind, så kommer de ind, og så er det træls, hvis der er en masse, der er ødelagt, siger Kem Kaas.

Der er ikke sket egentlig hærværk i forbindelse med de tre indbrud.

Havnefogeden fortæller, at havnens personale prøver at holde øje med, om der har været indbrud i bådene. Det kan dog være svært at se, ligesom personalet ikke har mulighed for at holde øje med bådene om natten.

- Ved at låse stiger fast og fjerne værdigenstande, kan vi måske undgå nogle af de spontane tyverier. Men banderne, der lænser en hel havn, det må være en opgave for politiet, siger Kem Kaas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce