Annonce
Hedensted

Havnefesten har standup på programmet: Lars Hjortshøj er hovednavnet

50-årige Lars Hjortshøj har de senere år gjort sig bemærket som vært både på i tv-programmet Rundt på Gulvet og i radion med showet Badabing. Pressefoto

Juelsminde Havnefest har den velkendte komiker og vært som hovednavn på standup-programmet.

Juelsminde: Havnefesten i Juelsminde er nu klar med årets standup-program.

Øverst på det finder man komiker og tv- og radiovært Lars Hjortshøj.

Som et af Danmarks mest velkendte comedy-navne skal han give programmet en bred appel, fortæller Peter "Åg" Danielsen fra havnefestudvalget.

- Det er vigtigt for os at have et stort navn som Lars Hjortshøj. Han er kendt for alverdens ting gennem de sidste tyve år som Langt fra Las Vegas og Klovn. Han har været med i meget, og han er helt ideel for os, siger han.

Annonce

Det er vigtigt for os at have et stort navn som Lars Hjortshøj. Han er kendt for alverdens ting gennem de sidste tyve år som Langt fra Las Vegas og Klovn. Han har været med i meget, og han er helt ideel for os.

Peter "Åg" Danielsen, havnefestudvalget
Som skuespiller har Lars Hjortshøj senest spillet borgmester i filmen Dan-Dream. Han har også haft biroller i de to Klovn-film. Pressefoto

Flere velkendte navne

På standup-programmet er også Martin Nørgaard, der blandt andet er kendt for Nørgaards Netflix på TV2 Zulu, og Mark Le Fêvre. Sidstnævnte er genganger fra sidste års havnefest.

- Mark havde kæmpe succes sidste år og var en af vores største prioriteter til det unge publikum, siger Peter "Åg" Danielsen.

Programmets fjerde og sidste navn er lokale Morten Sander.

Udsolgt tre år i træk

Det er fjerde år i træk, at Juelsminde Havnefest har standup på programmet. De tre første år har været udsolgt.

- Det har været en succes fra "day one", og det er vi superglade for, siger Peter "Åg" Danielsen og forklarer, at succesen betød, at havnefesten sidste år turde booke Andreas Bo og i år følger op med endnu et stort hovednavn.

Standup-showet strækker sig over to gange 50 minutter. Det foregår torsdag 12. juli klokken 19. Billetsalget er begyndt.

Yderligere to navne er tilføjet årets havnefest-program, nemlig Onkel Reje og Decco Band.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FERIE I DANMARK

En anderledes sommer: Ferie i Danmark - få inspiration her

Annonce