Annonce
Hedensted

Havnefest melder om rekordår: Det gik op en i højere enhed

Damefrokosten, herrefrokosten, standup og Thomas Helmig-koncerten fredag var blandt de mange udsolgte arrangementer på årets havnefest. Foto: Michael Svenningsen

Juelsminde Havnefest oplevede fantastisk opbakning hen over de fem solrige dage.

Annonce

Juelsminde: Større musiknavne og markedsføring på Facebook har fået Juelsminde Havnefest til at vokse de senere år, og tendensen fortsatte i år.

Det er vurderingen, at der er blevet sat ny omsætningsrekord.

- Sidste år var det bedste år nogensinde, og i år er vi gået frem alle dage, siger havnefestudvalgets presseansvarlig Peter Åg Danielsen, der dog tager forbehold for søndagens omsætning, som ikke er gjort op, da Folkebladet taler med ham.

Vejret var sjældent godt hen over de fem dage, men ikke varmere end, at folk kunne overskue at besøge havnefesten.

- Det er fantastisk, når man bruger et helt år på at planlægge havnefesten og håbe på godt vejr, og at det så går op i en højere enhed på den måde, siger Peter Åg Danielsen.

Det er fantastisk, når man bruger et helt år på at planlægge havnefesten og håbe på godt vejr, og at det så går op i en højere enhed på den måde.

Peter Åg Danielsen, presseansvarlig, Juelsminde Havnefest
Ugen igennem blev der gået til den under Juelsminde Havnefest - og herrefrokosten var naturligvis ingen undtagelse. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Godt gang i Fregatten

Han melder om vellykkede koncerter fredag, hvor der med 1500 betalende gæster var udsolgt, og lørdag, hvor 1300 købte billet.

Også familieunderholdningen, som Juelsminde Havnefest har opprioriteret, var et trækplaster. 900 var inde at se Onkel Reje.

- Det er tre gange så mange, som vi havde håbet på. På bedste upædagogiske vis var showet helt fantastisk, siger Peter Åg Danielsen, der blandt meget andet også glæder sig over søndagens optog, som Jual vandt.

Der blev danset på bordene til den helt store guldmedalje, da damerne fra nær og fjern nød et par timer i eget selskab. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Slap ikke for hærværk

Helt uden minusser er havnefesten ikke forløbet.

- Desværre har der været lidt hærværk - både hernede og efter, hvad vi kan læse, også rundt i byen. Det er toiletvogne, nogle potteplanter og stakit. Det er mindre ting, men det slår selvfølgelig lidt skår i glæden. Når man har 30.000 mennesker samlet over fem dage, så er det nok desværre en del af det, siger Peter Åg Danielsen.

Annonce

Flere både end nogensinde

At der her været ekstra meget gang i den i årets havnefestweekend, kan havnefoged i Juelsminde Kem Kaas skrive under på.

Antallet af både i havnen med 500 pladser har slået rekord.

- Vi havde 367 både inde fredag og 401 både inde lørdag. Det er helt vildt. Den gamle rekord var 267, siger Kem Kaas.

På Juelsminde Strand Camping er forpagter Ann-Britt Svendgaard også godt tilfreds. Hun har haft alt optaget som altid i havnefestweekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce